Şimdi Ara

Meslek lisesi okuyanlar bakabilirmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba, arkadaşlar ben şuan bi işyerinde staj görüyorum ama getir götür yapıyorum sabah 8 öğlen 4:45e kadar, aylıkta 300-350 falan alıcam sanırım yemek yok ama yol parası var, ben okulla görüşsem işten çıksam biyer bulup naylon staj yapsam, başka bir işyerinde part time çalışsam daha fazla alırım hem o yerdede bişey öğrenmiyorum, bu mümkünmü acaba birde okul sizce kabul edermi

• Benim bildiğim stajyerlere amelelik yaptırmak yasak. Hoca bize diyodu amelelik yaptırırlarsa arayın söyleyin ya staj yerini değiştiririz yada konuşuruz diyodu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: R-John

Benim bildiğim stajyerlere amelelik yaptırmak yasak. Hoca bize diyodu amelelik yaptırırlarsa arayın söyleyin ya staj yerini değiştiririz yada konuşuruz diyodu

hocam ben halimden memnunum ama part time çalışsam daha cok daha fazla para alıcam en azından birikimim olur onu düşünüyorum ben
  • Okul kabul etmez, hele böyle bi neden için hiç kabul etmez. Naylon staj ayarla ama hocalar denetlemeye gittiğinde bahane lazım. İş yerine de durumu anlat idare etsinler seni "xx almaya yolladık" falan diyebilirler örneğin.
  • Amelelık yaptırmak serbest. Stajyerin gorevı amelelık. Geçen sene ağlama durumuna geldim. Ne çektim be. Bari para kazan.

• Anadolu tekniğim, 2 yaz döneminde de naylon yaptım.
  • Bende atl y 1 naylonnum 1 belediye stajim var yani paso yattim. Tanidik bi is yeri bulmaya calis ayarlanmicak sey degil

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gazi üni hakkında
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.