Öncelikle hepinize iyi forumlar arkadaşlar.Ben Meslek lisesi son sınıf psikoloji hedefleyen bir öğrenciyim size sorum tyt ne zaman bitmeli? arkadaşlar ben size çalışma şeklimi vs bahsedeyim eksiklerimi veya tavsiye'de bulunabileceğiniz noktaları siz söylersiniz belki
Öncelikle TYT MAT Nasıl çalışıyorum Matematiği dershane vs bir kursa gitmiyorum evde youtube dinliyorum konuyu sonra Matematik 0 (karekök)testini bitiriyorum o konuyla ilgili soruları daha sonra 345 yayınlarından çözmeye devam ediyorum konuyla ilgili soruları daha sonra ise karekök tyt(zor olanı) konuyu bitiriyorum eşit ağırlık öğrencilerinin matematik yapamadığını göz önünde bulundurarak matematiğe çok ağırlık veriyorum
TYT MAT ŞUANDA PROBLEMLERDEYİM 10 ARALIĞA KADAR TYT MATEMATİK,TARİH,COĞRAFYA BİTİYOR.
10 ARALIKTAN-15 TATİLE KADAR İSE AYT MATEMATİK- EDEBİYAT-GEOMETRİ 3'LÜSÜNE ÇALIŞMAYI PLANLIYORUM 10 ARALIK İLE- 15 TATİL ARASINDA YAKLAŞIK BİR AY SÜRE VAR BU BİR AY İÇİNDE:
GEOMETRİ 0 (KAREKÖK) AYT ÇAP FASİKÜLLERİNİ VEYA DAHA KOLAY SEVİYE'DE OLABİLİR (KAREKÖK TÜREV,İNTEGRAL 0 SERİSİ) DİL BİLGİSİ SORU BANKASI EDEBİYAT LİMİT KİTABINDA İSE CUMHURİYET DÖNEMİ EDEBİYATINA KADAR OLAN KISMI BİTİRMEYİ PLANLIYORUM
VE 15 TATİL GELDİĞİ ZAMAN İSE: AYT ÇAP FASİKÜLLERİNİN BİR TIK ÜSTÜ ORTA-ZOR KAYNAK ÇÖZMEYİ PLANLIYORUM LİMİT EDEBİYATI TAMAMEN BİTİRMEK İSTİYORUM GEOMETRİ ORTA SEVİYE KAYNAK ÇÖZMEYİ PLANLIYORUM APOTEMİ PROBLEMLER VE BOL MİKTARDA DENEME ÇÖZMEYİ HEDEFLİYORUM
15 TATİL BÖYLE BİTTİKTEN SONRA ÇÖZECEĞİM KAYNAKLARI'DA BELİRLEDİM 15 TATİLDEN SINAVA KADAR OLAN ZAMAN DİLİMİNDE:
ACİL AYT MATEMATİK VEYA KAREKÖK AYT YAYIN DENİZİ EDEBİYAT,EZBER+DENEME GEOMETRİ SUPARA YAYINLARI VE BOL MİKTARDA DENEME
SİZCE BU SİSTEM GÜZEL Mİ SİZİN TAVSİYELERİNİZ NASIL OLUR BU KONU HAKKINDA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER ARAKDAŞLAR İYİ