kendimi nasıl bulurum? siz nasıl buldunuz? sayısalcıyım. yaw saçma geliyor kendimi bulmayı size sormak ama beni anlıyorsunuzdur değil mi hepiniz bu dönemlerden geçtiniz çünkü. matematik hoşuma gidiyor. tıp, eczacılık gibi fen dalları pek ilgimi çekmiyor. kimya biyo değil de matematikle uğraşmak istiyorum. bildiğiniz sağlam meslek testi varsa atabilirsiniz:) |
meslek konusunda kararsızım, ne yapmalıyım ve sizler nasıl seçtiniz?

-
-
Direkt matematik okumak ister misin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
gelecek yorumları şimdiden ön görebiliyorum "otur dersini çalış sınavdan sonra düşünürsün" şeklinde yorumlar gelecektir.
Kaba taslak da olsa bir hedefin bence olmalı.Mühendislik dallarını araştırabilirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
olabilir aslında ama ali nesin gibi matematiğe yeteneği olan, ne bileyim daha 17 yaşındayken bir şeyler keşfetmiş biri değilim. sadece kafam basıyor bir de keyif alıyorum.
ve mat okuduktan sonra kpss kasıp öğretmen olmak istemem
-
Tercih dönemi daha rahat düşünürsün, yani zaman var
Tavsiyem rehberlik hocası tarzı konuşup bilgi alabileceğin hocan varsa onunla görüş
YouTube video çok var, istediğin üni-bölümün videolarını izle(özellikle öğrencilerin çektiği videolarda o bölümü okumak nasıl bir şey öğrenebilirsin)
Ve tabii ki de CEng seç, bu da soru mu
Meslek testi bana mantıklı gelmiyor
Bir ihtimal testteki soruları görünce-çözünce "hmm sanırım bu şu işleri yapmayı gerçekten seviyorum o isterim" dersin
Yani düşünmeni sağlar
Onun dışında test çözmek "bana" mantıklı gelmiyor ki çözdüm 2-3 kere okul sayesinde
olm düşündüm de mat okusam özel dersten parayı vururum aslında
(şaka)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cortana12 -- 13 Mart 2022; 20:50:34 > -
Ben saçma sapan karar verdim. Genel bir eğilimimi bulamadığım için karambole geldi biraz. Ne seçersem seçeyim tatmin olmayacağımı da biliyordum. Komşunun bahçesi daha güzel görünür misali. Saldım çayıra mevlam kayıra yaşıyoruz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
çevemdeki herkes öyle ya karambolden dr müh fln olmuşlar ben de karambolden ceng seçeceğim herhalde
temiz iş
-
aynı sıkıntı bende de var. ne istediğimi bilmiyorum. ceng ie eee mat müh ekonomi falan hepsinde ilgi alanlarımdan parça parça var. insanın hedefi olmadan çalışması çok kötü cidden.
aynı şekil hocam ama bunun tam olarak kararını verme aşamasına geçmek icin çalışmak da ayrı bir heyecan verici
otomotiv ilgimi çekiyor ama makine birazcık kapsamlı bir bölüm
bir de elim çizime yatkın değil tasarım yapamam
çizim yapamadığımdan mimar falan da olamam sanırım
-
Bilişim ve kodlama ile alakalı bir meslek ideal şu anda
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Endüstri seç geç
Matematiği TR’de mi seçeceksin yoksa yurtdışı mı
şurdan bi kişilik testi yapıp uygun mesleklere bakabilirsin bir fikir vermesi açısından ama fikir versin sadece, test kesin doğrudur diye bir şey yok :)
-
İlgini çeken birkaç mesleği belirledikten sonra araştırıp artısını eksisini yazıp elemeyi deneyebilirsin. YouTube bi'başka yakalılar kanalını öneririm. Hem bölümler hakkında çok detaylı videolar hazırlıyorlar hem söylediğiniz gibi meslek testleri falan da hazırlıyorlar
michael caloz varken 16p çözmek hata olur
bu da soru mu CENG seç hocam
ali nesinin babasını tanımasak o da bu kadar göz önünde olan bir matematikçi olmazdı. senin daha fazla yeteneğin olabilir ondan. kpss kasma olayına gelirsrk iyi okullardan çıkan aklı başında olanlar o duruma düşmüyor ya zaten kalktı o.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- 21 yaşında üniversiteye başlamak
- kırık obp ne kadar etkiler
- ismail murat aydın
- hukuk kaç yıl
- türevin fiziksel yorumu müfredatta var mı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X