Şimdi Ara

Mesleğimden memnun değilim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2 yıl makine okudum okurken mesleğim konusunda birçok eğitim aldım. Sonra açıktan işletme bitirdim ve askerlik yaptım. Ondan sonra bursaya geldim. İlk başta meslek dışı saha elemanı olarak telekoma girdim. 1.5 sene çalıştım. Taşören kısımda olduğumdan çıkmak zorunda kaldım. Fabrikaya girdim makine operatörü olarak akşama kadar makine başında 9 ay çalıştım. Fabrika küçüktü ve gelecek yoktu. Pişman oldum telekomdan çıktığımdan beri meslek odaklı iş bulamadım. Genelde cnc operatörlüğü var ama onuda ben yapmak istemiyorum. Şuan işssizim başka bir meslek yapmak istiyorum. Ne yapabilirim bilmiyorum . Forumdaki bilgili kardeşlerimden, abilerimden bana fikir vermelerini istiyorum. Şuan kafam çok karışık ve biraz fikire ihtiyacım var. Yaş 26.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yabanci dil varmi ? is deneyiminde var piyasada calismissin snein is bulman cok zor olmamali , satis pazarlamada biraz deneyimin olsa acikta kalmazdin

gunumuzun meslegi satis pazaralamadir, o alanda is bak,

yani sana nasil tavsiye verecem bilmiyorum, bilgin var, tecruben var artik ona gore sen bakican burda ergenlerden tavsiye bekleme
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DEPRESYONDAYIM MUTLU DEĞİLİM
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.