Şimdi Ara

Meshur Uyari sistemi hazir (Bitti) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
0
Favori
851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: CoMiSeR

quote:

Orjinalden alıntı: Ty®

quote:

Orjinalden alıntı: mewluth

Zaten şu an beta aşamasında aslında fazla da kullanmasak iyi olur. İyice bi açılsın uyarı sistemi çok güzel işleyecek gibi duruyor. Toplantı odasına ceza talebi açmakla uğraşmaya gerek kalmayacak.

bende bunu düşünüyordum. herseyi otomasyona baglaska çok iyi olcak. umarım tam sistem oturur. boylece süper olacak. Forever DH...

daha önce de söylemiştim tekrar edeyim:

öncelikle yaptığımız uyarıyı takip edebileceğimiz bir sayfa vs olsun,
    ayrıca bu uyarı sonucunda admin arkadaş olumsuz bir görüş belirtir de onaylamazsa diye,
    uyarı linkinde bir de konsol olsun ve admine karşı mod tekrar cevap verebilsin,
    yani bir nevi to da topic açıp soru-cevap yapma işlemine de müsait olsun,
    böylece hiç bir şey açıklamasız kalmaz diye düşünüyorum,
    öteki türlü pm falan mı atıcak admin moda mod admine,
    amras düşünmüştür bunları zaten de ben sadece hatırlatayım dedim tekrardan

amrasım bi cevap sana zahmet yaws

• quote:

Orjinalden alıntı: Hare Rama

5 uyarı alınca uzaklaştırılacaksınız diyoruz ve bu maouseyi tutunca da yazıyor ama değişen birşey yok. Meselahttp://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memid=90579 bu kişinin 5 lambası da yanıyor. Ama hala forumda mesaj atıyor. Yani bunun fark edilmesi doğru değil. Çünkü inandırıcılığı kaybederiz.

Acilen bakılsa iyi olur. Otomatizmada sorun mu var?

anlamadim zaten imzasi da kural disiymis bir uyari verince 4 gun yedi.

ama niye 5'te yemedi bakma lazim
  • yonetim ve uyelere ayri olmak uzere 2 tane uyari gecmisi hazir ve kullanimdadir.
  • Peki nereden uyarı aldığının linkini de yapcan mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: amras_tasartir

yonetim ve uyelere ayri olmak uzere 2 tane uyari gecmisi hazir ve kullanimdadir.
    nerde nerde amras'cım nerde? gözümüz yollarda nerde nasıl ulaşacaz. Meşhur liste değil mi o?
  • profilden
  • quote:

profilden

ben bulamadım hngi profilden
  • uyarı vermek istediğin adamın profilinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vozer -- 19 Aralık 2006; 22:48:41 >
  • resimde isaretledim

• ben yaptığm uyarıyı ve sonucunu nerden görebilcem peki,
    illaki adamı arayıp profiline mi bakıcam
  • onun icinde birseyler yapariz.
  • evet istek uzerine artik kendi profilinize girdinizmi verdiginiz uyarilari gorebileceksiniz ayrica artik mod ve adminlere uyari veremiyorsunuz.
  • Orkun'cum ellerine sağlık. herşey çok güzel olmuş.

eğer mümkünse ve genel bir sıkıntı olmayacaksa

1) uyarı lambalarını tüm üyelerde görünür hale getirsek göze daha hoş gelir sanki
    2) birde uyarı seçenekleri içinde DİĞER diye bişey koysak ve açıklama zorunluluğu olmak kaydıyla ve ceza puanınını da biz belirlesek

birde aldığı uyarılar sonucu ceza alan üyelerin fazla puanları ne olacak?
    ör: adamın 4 cez puanı var ve 3 puanlık bir uyarı daha alıyor.
    toplamda 7 puan 5 i için ceza alıyor ama kalan 2 silinecek mi yoksa ceza bitiminde 2 puanla mı başlayacak.?

• Verdiğimiz uyarıda iptal, edit seçeneğimiz yada not ekleyebilme seçeneğimizde olsa güzel olurdu.

edit: silinen konulardaki mesajlarda uyar seçeneği görünmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WISHNE -- 20 Aralık 2006; 11:13:54 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: WISHNE

Verdiğimiz uyarıda iptal, edit seçeneğimiz yada not ekleyebilme seçeneğimizde olsa güzel olurdu.

bu ozellik sadece adminlerde olacak.

quote:

geri donusum kutusundan bahsediyorsaniz eger orada mod olmadiginiz icindir.
  • quote:

evet istek uzerine artik kendi profilinize girdinizmi verdiginiz uyarilari gorebileceksiniz ayrica artik mod ve adminlere uyari veremiyorsunuz.

Orkun eline sağlık sen bir sanatkarsın aynı tablo yapar gibi günden güne herşey güzelleşiyor. Bu da çok hoş olmuş verdiğim uyarılar kategorize ve hepsi bir arada. Burada bir isteğim olsun rica ile: Uyarılar nik ile mesajın linkini içersin.

Artık moda admine uyarı veremiyoruz yani tipik bir dokunulmazlık ha

quote:

Orkun'cum ellerine sağlık. herşey çok güzel olmuş.

eğer mümkünse ve genel bir sıkıntı olmayacaksa

1) uyarı lambalarını tüm üyelerde görünür hale getirsek göze daha hoş gelir sanki
    2) birde uyarı seçenekleri içinde DİĞER diye bişey koysak ve açıklama zorunluluğu olmak kaydıyla ve ceza puanınını da biz belirlesek

toplamda 7 puan 5 i için ceza alıyor ama kalan 2 silinecek mi yoksa ceza bitiminde 2 puanla mı başlayacak.?

Wishne bence sadece uyarı alanlarda olması daha güzel. Böylece kimse kapısına lamba astırmak istemeyecektir. Sıcak örnek vereyim kapısında lamba olan kişiler şimdi o kadar uslu ki ben bile şaşırmış durumdayım. antalyalı32 dır dır yazmadan duramayan boş mesaj atıp duran birisidir iki lambası yanınca demini aldı ki sormayın. Bir musibet bin nasihatten beter doğru lafmış vesselam.

Orkun ancak ben yine de genel liste oluşsun derim. Aynı toplantı odasının uyuarı versiyonu gibi birşey. Veya şiyatteki gibi adminle yazışabileceğimiz wishnenin dediği gibi yazdığımıza ekleme yapabileceğimiz gibi birşey. Çünkü kimlere ceza verilmiş kimler israrla uyarı alıyor nerede sorunlar var bunları bilmemiz gerekir diye düşünüyorum.

Orkun ilgisi yok ama çoklu alıntı olayını bizim forumda uygulamak zor mu kolay mı? Kolaysa yapsak iyi olur.
    Sevgi ve saygılar.

• Amras'cım bir de ÖNEMLİ : Şikayeti açıyoruz mesaj görünüyor ancak uyarı butonu yok. İlla alt alta mesajlara çevirmek gerekiyor. Halbuki oracıkta uyarıyı verebiliriz. Sanırım gözden kaçtı hatırlatayım.

Saygılar.
  • quote:

diger olayi ne yazik ki sistemin dizayni izin vermedigi icin olmayacak.

bir adamin eger ceza aldiginda 8 uyari puani varsa (4+4) ceza alirken hepsi silinir, temiz bir kagitla baslar cezasi bitince.
  • quote:

quote:

Verdiğimiz uyarıda iptal, edit seçeneğimiz yada not ekleyebilme seçeneğimizde olsa güzel olurdu.

bu ozellik sadece adminlerde olacak.

bu olmalı diye düşünüyorum ısrarla, en azından uyarıyı kapattıktan sonra aklımza gelen birşeyi admin'e iletebilmek adına

quote:

quote:

geri donusum kutusundan bahsediyorsaniz eger orada mod olmadiginiz icindir.

olabilir alala, ne yüzümüze vuruyon ki yetkilerimizi

• Birde verdiğimiz uyarılar listesini incelerken, ihlal açıklamalarının linkleride olsa iyi olur.
    Tabi mümkünse ve uygunsa.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.