Şimdi Ara

Meshur Uyari sistemi hazir (Bitti) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
0
Favori
828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: amras_tasartir

onlari ekledim ama ben

Eyvallah rahatsız edici mesaj 1 puan eklenmiş çok iş görecek sağolasın. Bir de şu bir saati kaldırmamışsın 10 dakika yapacam diyordun. Son bir şey de LİSTE acilen bekleniyor. Eline sağlık.

Ben şahsen %90 bu yöntemi kullanıyorum ve sonuç mükemmel hemen de sonuç alıyorum. Adminlere de buradan teşekkür etmeliyim. Basit bir uayrı bile anında işleniyor test ettim sonuç mükemmel. Betası böyle ise alfası nasıl olur kimbilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hare Rama -- 18 Aralık 2006; 9:14:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hare Rama

quote:

onlari ekledim ama ben

Eyvallah rahatsız edici mesaj 1 puan eklenmiş çok iş görecek sağolasın. Bir de şu bir saati kaldırmamışsın 10 dakika yapacam diyordun. Son bir şey de LİSTE acilen bekleniyor. Eline sağlık.

Ben şahsen %90 bu yöntemi kullanıyorum ve sonuç mükemmel hemen de sonuç alıyorum. Adminlere de buradan teşekkür etmeliyim. Basit bir uayrı bile anında işleniyor test ettim sonuç mükemmel. Betası böyle ise alfası nasıl olur kimbilir.

1 saatti 10 dakika yaptim dun ise kaldirdim tamamen. Liste olacak en yakin zamanda.

alpha safhasi betadan oncedir ama

• quote:

...........................

1 saatti 10 dakika yaptim dun ise kaldirdim tamamen. Liste olacak en yakin zamanda.

niye 1 saate çıkardın ki sorun mu oldu mesela hangisi bize tecrübe olsun diye sordum?

alfa betadan önce ise affola yaw deta sı diyelim o zaman

Birşey B kaliteden diyelim A kaliteye sıçrar gibi düşünürsek çok ta yanlış olmaz hani

• quote:

quote:

...........................

niye 1 saate çıkardın ki sorun mu oldu mesela hangisi bize tecrübe olsun diye sordum?

alfa betadan önce ise affola yaw deta sı diyelim o zaman

Birşey B kaliteden diyelim A kaliteye sıçrar gibi düşünürsek çok ta yanlış olmaz hani

yarim saat dusunuyordum Gun 1 saat yap dedi sonra sen 10 deyince 10'a indirdim ama sonra tamamen kaldirdim sureyi.

• quote:

Orjinalden alıntı: selenvirus

Arkadsaşlar imzalarda kullanmak gereksiz imza var hemen silinmesi lazım adamı uyarsan adam siteye giriş yapmasa imza duracak öylece.

Hem imzlara müdahale edince bize hatırlatıyor 2. 3. diye imzalarda uyarı kullanılmasın, kaldırılmalı imza olayına uyarı meselesi.

Biz uyarı sisteminde üyeyi mi uyarıyoruz yoksa Admini mi haberdar ediyoruz. Üyenin giriş yapması ile alakasını anlayamadım. İmza için kullandığımızda zaten siz elemanın profilini göremiyor musunuz? İmzasını silersiniz ayrıca 1 de ceza puanı alır olur biter. Bence büyük kolaylık.
  • 5 uyarı alınca uzaklaştırılacaksınız diyoruz ve bu maouseyi tutunca da yazıyor ama değişen birşey yok. Meselahttp://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memid=90579 bu kişinin 5 lambası da yanıyor. Ama hala forumda mesaj atıyor. Yani bunun fark edilmesi doğru değil. Çünkü inandırıcılığı kaybederiz.

Acilen bakılsa iyi olur. Otomatizmada sorun mu var?
  • quote:

Orjinalden alıntı: CoMiSeR

quote:

Orjinalden alıntı: Ty®

quote:

Orjinalden alıntı: mewluth

Zaten şu an beta aşamasında aslında fazla da kullanmasak iyi olur. İyice bi açılsın uyarı sistemi çok güzel işleyecek gibi duruyor. Toplantı odasına ceza talebi açmakla uğraşmaya gerek kalmayacak.

bende bunu düşünüyordum. herseyi otomasyona baglaska çok iyi olcak. umarım tam sistem oturur. boylece süper olacak. Forever DH...

daha önce de söylemiştim tekrar edeyim:

öncelikle yaptığımız uyarıyı takip edebileceğimiz bir sayfa vs olsun,
    ayrıca bu uyarı sonucunda admin arkadaş olumsuz bir görüş belirtir de onaylamazsa diye,
    uyarı linkinde bir de konsol olsun ve admine karşı mod tekrar cevap verebilsin,
    yani bir nevi to da topic açıp soru-cevap yapma işlemine de müsait olsun,
    böylece hiç bir şey açıklamasız kalmaz diye düşünüyorum,
    öteki türlü pm falan mı atıcak admin moda mod admine,
    amras düşünmüştür bunları zaten de ben sadece hatırlatayım dedim tekrardan

amrasım bi cevap sana zahmet yaws

• quote:

5 uyarı alınca uzaklaştırılacaksınız diyoruz ve bu maouseyi tutunca da yazıyor ama değişen birşey yok. Meselahttp://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memid=90579 bu kişinin 5 lambası da yanıyor. Ama hala forumda mesaj atıyor. Yani bunun fark edilmesi doğru değil. Çünkü inandırıcılığı kaybederiz.

Acilen bakılsa iyi olur. Otomatizmada sorun mu var?

anlamadim zaten imzasi da kural disiymis bir uyari verince 4 gun yedi.

ama niye 5'te yemedi bakma lazim
  • yonetim ve uyelere ayri olmak uzere 2 tane uyari gecmisi hazir ve kullanimdadir.
  • Peki nereden uyarı aldığının linkini de yapcan mı?
  • quote:

yonetim ve uyelere ayri olmak uzere 2 tane uyari gecmisi hazir ve kullanimdadir.
    nerde nerde amras'cım nerde? gözümüz yollarda nerde nasıl ulaşacaz. Meşhur liste değil mi o?
  • profilden
  • quote:

profilden

ben bulamadım hngi profilden
  • uyarı vermek istediğin adamın profilinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vozer -- 19 Aralık 2006; 22:48:41 >
  • resimde isaretledim

• ben yaptığm uyarıyı ve sonucunu nerden görebilcem peki,
    illaki adamı arayıp profiline mi bakıcam
  • onun icinde birseyler yapariz.
  • evet istek uzerine artik kendi profilinize girdinizmi verdiginiz uyarilari gorebileceksiniz ayrica artik mod ve adminlere uyari veremiyorsunuz.
  • Orkun'cum ellerine sağlık. herşey çok güzel olmuş.

eğer mümkünse ve genel bir sıkıntı olmayacaksa

1) uyarı lambalarını tüm üyelerde görünür hale getirsek göze daha hoş gelir sanki
    2) birde uyarı seçenekleri içinde DİĞER diye bişey koysak ve açıklama zorunluluğu olmak kaydıyla ve ceza puanınını da biz belirlesek

birde aldığı uyarılar sonucu ceza alan üyelerin fazla puanları ne olacak?
    ör: adamın 4 cez puanı var ve 3 puanlık bir uyarı daha alıyor.
    toplamda 7 puan 5 i için ceza alıyor ama kalan 2 silinecek mi yoksa ceza bitiminde 2 puanla mı başlayacak.?

• Verdiğimiz uyarıda iptal, edit seçeneğimiz yada not ekleyebilme seçeneğimizde olsa güzel olurdu.

edit: silinen konulardaki mesajlarda uyar seçeneği görünmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WISHNE -- 20 Aralık 2006; 11:13:54 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.