Şimdi Ara

Meşgulsün sen sanırım ben yatıyorum iyi geceler.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • tripçil sevgili mesajı. arkadaşlarıyla dışarıya çıkan berke`ye bengisu`dan geliyor. çünkü berke mesajlara geç cevap veriyordu. bengisu, bu mesajı gönderdikten sonra telefonunu kapattı. iç tarafında ``berke`` yazan yüzüğünü çıkardı parmağından. yorganın altına girip ağladı. sonra feysini açtı. duvarına ``sevgi hımıl hımıldır hıpmazsan gibilirsin sevgi aslında humuktur ve ben hayatın anlamını çözdüm ve bütün erkekler pıtır pıtır`` vs. yazdı. sen ve diğer 9 kişi bunu beğendi. sonra bengisu ilişki durumunu ``ilişkisi yok`` olarak değiştirdi. bunun altına yapılan ``neee inanmıyorum!! barışırsınız kızım siz`` yorumlarına ``hayır bitti bu sefer kesin`` cevabını verdi. bunlardan habersiz berke, arkadaşlarıyla geçirdiği saatlerden bi b*k anlamadı. 2-5 saat sonra bengisu telefonunu açtı tekrar. berke`nin attığı her biri 2şer mesaj uzunluğundaki mesajları okudu. hepsine her biri 3er sayfalık mesajlarla cevap verdi. sabah barıştılar. ``bundan sonra hiç tartışmayalım tamam mı :)`` dediler. bengisu yüzüğünü tekrar parmağına taktı. 1 hafta sonra bengisu feysini açtı. duvarına ``sevgi hımıl hımıldır hıpmazsan gibilirsin sevgi aslında humuktur ve ben hayatın anlamını çözdüm ve bütün erkekler pıtır pıtır`` vs. yazdı. sen ve diğer 9 kişi bunu beğendi. sonra bengisu ilişki durumunu ``ilişkisi yok`` olarak değiştirdi. bunun altına yapılan ``neee inanmıyorum!! barışırsınız kızım siz`` yorumlarına ``hayır bitti bu sefer kesin`` cevabını verdi.

not : alıntıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crestfallen. -- 9 Ocak 2013; 19:38:05 >

• ekşi sözlük terk

Dji Mavic Air 2
  • Alıntı dedim zaten
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.