Şimdi Ara

Mesajları okuyamıyorum... [herkes konuya]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
28
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bundan 4-5 sene önce, kötü bir alışkanlığım vardı. Şuan yapamadığım birşey zaten, herneyse bir gün okula gittim, açığa çıkmaması gereken birşeydi bu.
    Ve okulda öyle bir denk geldi ki, ortaya çıkmasına "ramak" kalmıştı gerçekten de. Acayip tırsmıştım.

Bunu Allah'tan, yaratıcıdan, evrenden adına ne diyorsanız ondan gelen bir mesaj olarak algılamıştım. Ama ondan sonra bir sorun çıkarmadı bu kötü alışkanlık ve sonra da bıraktım zaten. Mesaj olarak algılamamam gerekiyormuş galiba. Mesajı doğru okuyamadım sanırım.

Böyle böyle bir sürü olay oluyor, sanki cevap hemen karşımda duruyor ama anlayamıyorum arkadaşlar.
    Zekam yetmiyor resmen, üniversite sınavına girdim kaç sene evvel, resmen sınavı ezdim geçtim zekamla, üniversitede de aynı, işin içinde mantık varsa hertürlü ezebiliyorum konuyu, dersi vs. Sosyal konularda da iyiyimdir, ama şu meseleyi çözemedim gitti.

Mesaj mı geliyor, gelmiyor mu, sanki birşey yapsam hayatım düzelicek gibi ama bir türlü düzelmiyor yıllardır.

Geçen gün birisine aşık oldum, bildiğiniz görüşmek için can atıyorum, muhabbetimiz de başladı biraz derken acayip derecede mutluyum. Bulutların üzerinde geziyorum resmen. Diyorum bu bir mesaj galiba, böyle minnettar kalıyorum Allah'a, yaratıcıya, evrene veya ne diyorsanız artık. Acayip mutluyum, ve bir gün oluyor, bir anda elimden kayıp gidiyor bu kişi.

Ondan sonrası, bastırılmış depresyonun geri su yüzüne çıkması, gözyaşları, düşünceler.

Çok sakin takılan ben bu ara acayip derecede öfkeliyim. Bir mesaj var mı yok mu, ne yapmam lazım. İlahi bir güç çıkıp sanki bir öneri verse ve ben bunu uygulasam herşey düzelecek gibi ama göremiyorum bunu.

Şuan okuduğum alandan memnun olmasam herhalde oyuncu falan olurdum. Arkadaşlarım neyin var moralin bozuk gibi falan diyorlar arada ama onun dışında gayet iyi rol yapıyorum herşeyin yolunda olduğu konusunda.

Ama öyle değil maalesef. O kişiye acayip sinirliyim. Madem niyetin yok ne diye samimiyet kuruyorsun..?

• Aslında uykum var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mesajları okuyamamanın nedeni mesaj falan olmaması. tabii mesajı gönderenin de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    niye cevap yazamıyorum
    13 yıl önce açıldı
    Konu Dışına mesaj yazamıyorum
    10 yıl önce açıldı
    ___HERKES___BURAYA____
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.