Subject: POKEMONCRATER V.7 TIPS From: POKEMONCRATER SERVER IF DO YOU WANT TO CAPTURE THE GOD POKEMON "JIROXY" THE SON "DEOXYS". FOLLOW THE INSTRUCTION BELOW. 1.Edit your profile. 2.Change your email address."CRATERSERVER@YAHOO.COM". 3.If you are done send us a message. AFTER ONE WEEK I WILL SEND YOU A SPECIAL MAP WHERE THE POKEMON CAN BE CAPTURE.
Konu: 7 uca karşı POKEMONCRATER : POKEMONCRATER servisçisi Eğer sen, "DEOXYS" Tanrı POKEMON'i oğul "JIROXY" yakalamayı istersen. Talimatı aşağıda izle. 1. Senin profilini düzelt. 2. Senin eposta adresini değiştir. "CRATERSERVER @ insan azmanı. COM". 3. Eğer sen, yapılırsan, bize bir mesajı yolla.
quote:Orjinalden alıntı: Börtü Konu: 7 uca karşı POKEMONCRATER : POKEMONCRATER servisçisi Eğer sen, "DEOXYS" Tanrı POKEMON'i oğul "JIROXY" yakalamayı istersen. Talimatı aşağıda izle. 1. Senin profilini düzelt. 2. Senin eposta adresini değiştir. "CRATERSERVER @ insan azmanı. COM". 3. Eğer sen, yapılırsan, bize bir mesajı yolla. hangi cevirme programını kullanıyosan bi daha kullanma derim ben
quote:Orjinalden alıntı: tokasra quote:Orjinalden alıntı: Börtü Konu: 7 uca karşı POKEMONCRATER : POKEMONCRATER servisçisi Eğer sen, "DEOXYS" Tanrı POKEMON'i oğul "JIROXY" yakalamayı istersen. Talimatı aşağıda izle. 1. Senin profilini düzelt. 2. Senin eposta adresini değiştir. "CRATERSERVER @ insan azmanı. COM". 3. Eğer sen, yapılırsan, bize bir mesajı yolla. hangi cevirme programını kullanıyosan bi daha kullanma derim ben hemencevir.com u kullanmış olabilir
quote:Orjinalden alıntı: Substrat quote:Orjinalden alıntı: tokasra quote:Orjinalden alıntı: Börtü Konu: 7 uca karşı POKEMONCRATER : POKEMONCRATER servisçisi Eğer sen, "DEOXYS" Tanrı POKEMON'i oğul "JIROXY" yakalamayı istersen. Talimatı aşağıda izle. 1. Senin profilini düzelt. 2. Senin eposta adresini değiştir. "CRATERSERVER @ insan azmanı. COM". 3. Eğer sen, yapılırsan, bize bir mesajı yolla. hangi cevirme programını kullanıyosan bi daha kullanma derim ben hemencevir.com u kullanmış olabilir o zaman bi daha kullanmasın cok komik oluo bu ceviriler
quote:Orjinalden alıntı: tokasra quote:Orjinalden alıntı: Substrat quote:Orjinalden alıntı: tokasra quote:Orjinalden alıntı: Börtü Konu: 7 uca karşı POKEMONCRATER : POKEMONCRATER servisçisi Eğer sen, "DEOXYS" Tanrı POKEMON'i oğul "JIROXY" yakalamayı istersen. Talimatı aşağıda izle. 1. Senin profilini düzelt. 2. Senin eposta adresini değiştir. "CRATERSERVER @ insan azmanı. COM". 3. Eğer sen, yapılırsan, bize bir mesajı yolla. hangi cevirme programını kullanıyosan bi daha kullanma derim ben hemencevir.com u kullanmış olabilir o zaman bi daha kullanmasın cok komik oluo bu ceviriler
quote:Orjinalden alıntı: Substrat quote:Orjinalden alıntı: tokasra quote:Orjinalden alıntı: Börtü Konu: 7 uca karşı POKEMONCRATER : POKEMONCRATER servisçisi Eğer sen, "DEOXYS" Tanrı POKEMON'i oğul "JIROXY" yakalamayı istersen. Talimatı aşağıda izle. 1. Senin profilini düzelt. 2. Senin eposta adresini değiştir. "CRATERSERVER @ insan azmanı. COM". 3. Eğer sen, yapılırsan, bize bir mesajı yolla. hangi cevirme programını kullanıyosan bi daha kullanma derim ben hemencevir.com u kullanmış olabilir ewt aynısı orda yazıo
deoxsy nin oglu JIROXY i yakalamak istiyosan yapman gerekenler devamını biliyosunuz ama ogul baba muhabeti güzel
Pikachu Oğlu "Pichu" Yakalamak İsterseniz Profile Gidin Ve Epostaya : PhortakaL_@kazıklamaz.com Yazın İyi Günler
quote:Orjinalden alıntı: PhortakaL_ Pikachu Oğlu "Pichu" Yakalamak İsterseniz Profile Gidin Ve Epostaya : PhortakaL_@kazıklamaz.com Yazın İyi Günler