Şimdi Ara

MSI GTX760 Twin FrozrGaming OC SLI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • MSI GTX760 Twin FrozrGaming OC GDDR5 2GB 256Bit Nvidi GeForce DX11.1 Ekran Kartı

Dün kafayı yemiş olmak gerek ki. Kendime geldiğimde Vatan bilgisayarda buldum kendimi. Daha ne olduğunu anlamadan SLI yapmak için 2 adet torba ile çıktım dükkandan. ancak SLI aktifken SLI destekli oyunlarda istediğim performansı alamadım. Açıkçası kartlardan soğudum. Bu kartları verip GTX 780 mi alsam diyorum. MSI ya da ASUS.

İşlemcim i7 4770K. Düşüncelerinizi bekliyorum arkadaşlar. Yada önerilerinizi. teşekkürler.

Ey millet! İyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti, şeyhler, dervişler, müritler, mensuplar memleketi olamaz. En doğru, en gerçek tarikat medeniyet (uygarlık) tarikatıdır. Uygarlığın emir ve isteklerini yapmak, insan olmak için yeterlidir...
    (Atatürk, 30 Ağustos 1925)
  • Bi tane gtx780 alirsaniz daha kararli ve saglikli olur hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: sahafiec

hangi performansı istiyorsunuz ki, beklenti nedir?

bırak performansı assasian creed 4 freedom ve black flag da takılmalar hissettim. gerçi ubisoft oyunlarını pc de çok ciddiye almamak gerek. hangi oyunlarda test edeyim sizce. elimde pek fazla oyun da yok. daha doğrusu diablo 3 dışında yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atsuma -- 29 Ağustos 2014; 9:46:53 >
    Ey millet! İyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti, şeyhler, dervişler, müritler, mensuplar memleketi olamaz. En doğru, en gerçek tarikat medeniyet (uygarlık) tarikatıdır. Uygarlığın emir ve isteklerini yapmak, insan olmak için yeterlidir...
    (Atatürk, 30 Ağustos 1925)
  • sahafiec e katılıyorum deneyebilceğiniz oyunlar crysis serisi, bf4 bunlara bakın haberdar edin bir de hocam
    Intel i7 4790k / Asus gtx 780 DirectCu II / Corsair Vengeance Pro 8 Gb (4x2) 1866 Mhz / Gigabyte Z97x Gaming 5 / Asus 23.6" VN247H GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR / Kingston 120 Gb Hyperx 3k Ssd / Thermaltake NIC C4 İşlemci Soğutucu
  • Call Of Duty Ghost deneyim diyorum. birde watch dogs un sli değerleri gayet iyi duruyor. bu iki oyunu deneyip karar vermek gerek. ancak ikisi de aslında tarzım değil. Wolfenstein: The New Order gibi bir yapımın da SLI desteği yok. Ne iş anlamış değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atsuma -- 29 Ağustos 2014; 10:39:51 >
    Daha Fazla Göster
  • Hocam sende de hep sorunlu oyunlar varmış

Unigine Heaven 4.0 sonuçları paylaşırsan, bir problem olup olmadığını söyleriz.

I'll get all the memory chips. You'll be left with skyrocketing RAM and SSD prices. And AI slop.
  • Battlefield 4 te test edebilirsin crysis 3 te test edebilirsin metro last light , grid 2 , watch dogs bu oyunlari deneyebilirsin

Intel Core i5 4460 3.2 GHz İşlemci // MSI Z97 PC Mate Intel Anakart // Asus GTX960 ROG STRIX 2GB GDDR5 128Bit DX12 Ekran Kartı // WD 1 TB BLUE HDD //Kingston 8GB Hyperx Savage RED DDR3 1600MHz CL9 Ram // Zalman Z5 MidT Kasa // XİGMATEK X-CALİBRE 80PLUS 600W PSU // SAMSUNG S22D300H 21.5 MONİTÖR // A4 TECH Bloody B2100 Q USB Siyah Multimedya Gamer Set

MSİ GAMİNG NOTEBOOK - GL72 PRO

İPHONE 8

Kocaeli Üniversitesi - Bilgisayar Mühendisliği
  • watch dogs ile cod ghost u deniyeceğim. 760 sli kullanan arkadaşlar varsa deneyimlerini paylaşırlarsa sevinirim.
    760 SLI bir donem kullandığım bir kurulum ve kesinlikle çok başarılı. Sistem de bir sorun da olabilir. Gpu usage değerleriyle paylaşın ayrıca 3d mark 11 X skorunu da. Ha birde forumda 760 SLI kullanıcı konusu var , Total performansınızın GTX 780 Ti def den %10 hızlı olması lazım

Orijinalden alıntı: turbo-powwer

760 SLI bir donem kullandığım bir kurulum ve kesinlikle çok başarılı. Sistem de bir sorun da olabilir. Gpu usage değerleriyle paylaşın ayrıca 3d mark 11 X skorunu da. Ha birde forumda 760 SLI kullanıcı konusu var , Total performansınızın GTX 780 Ti def den %10 hızlı olması lazım

Dostum selam, konuyu okurken denk geldi iyi oldu. Ben SLI Kullanmıyorum xskorum bu sekilde;

MSI GTX760 Twin FrozrGaming OC SLI

Bu skor değerlendirmesini neye göre yorumluyoruz?
    Intel i7 4790K | MSI GTX 1060 6GB Gaming X+ | Corsair Vengeance 4 4 KIT 8 gb 1600 RAM | MSI Gaming 5 Z97 Mobo | Samsung 840 Evo 120 GB SSD | Curicial mx500 250gb SSD | Corsair H115i Sıvı Soğutma | Aerocool Project 7 P7-C1 Kasa | Corsair RM750x PSU | Samsung S24D590P 24" Monitör | SteelSeries Arctis 5 HeadSet | Steel Series Rival 700 Mouse| Cooler Master Keys MK750 Red Switch Klavye | Razer Goliathus Speed Cosmic Edition Extended Mouse Pad | Asus S46CM-WX103H Ultrabook

• met@lrock kullanıcısına yanıt
    Genel alınan skorlara ve Nvidia nkn kendi skorlarına göre yorumluyoruz. Def. Skorsa gayet normal arkadaşın skoru X6400 ve üzeri civarı olmalı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler arkadaşlar. windows 7 64 bit basic orjinal. framework lerin hepsi kurulu. microsoft visiual 2005 den 2013 e hepsi kurulu.directx sürümleri ile vcredists ler hepsi tamdır. işlemci i7 4770K 3.5 ghz de default ayarlarda kullanıyorum. ramler 1600 mhz de çalışıyor. bir anormallik için bir sebep göremiyorum açıkçası.
    780 le grafik skoru 5000 lerdeydi..

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.