Şimdi Ara

ALFA ROMEO 4C TR FİYATI GELDİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • FİYATI 320.000 TL OLARAK BELİRLENMİŞ YORUM SİZİN

Yaklaşık 45-50 k€ arası bekleniyordu o civarlarda olacaktır yine.

http://otoajanda.com/3455/alfa-romeo-4cnin-fiyati-belli-oldu/

Emniyet kemeri hayat kurtarır...
  • emirtetik kullanıcısına yanıt
    http://tofas.dpcmsys.com/TofasPriceList/ALFAROMEO_FiyatListesi_2014.Html

hocam sen o fiyatı ikiyle çarp 10k€ daha ekle

Orijinalden alıntı: emirtetik

Kaynak nerede?

Yaklaşık 45-50 k€ arası bekleniyordu o civarlarda olacaktır yine.

http://otoajanda.com/3455/alfa-romeo-4cnin-fiyati-belli-oldu/

http://www.arabalar.gen.tr/alfa-romeo-4c-1-8-tct-i4475.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Alfa Romeo'yu bir kez daha tebrik etmek lazım.. böyle süperspor bir arabayı bu fiyata satabilmek kolay iş değil. Benzer şasi teknolojisine sahip en ucuz araçlar bu rakamın 3 katından falan başlıyor. Onlarla kıyaslayınca bedava bu araba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Integrale

Alfa Romeo'yu bir kez daha tebrik etmek lazım.. böyle süperspor bir arabayı bu fiyata satabilmek kolay iş değil. Benzer şasi teknolojisine sahip en ucuz araçlar bu rakamın 3 katından falan başlıyor. Onlarla kıyaslayınca bedava bu araba.

çok merak ettim rakipleri hangi model oluyor 3-4 katı fiyata satılıp 1.8 motor olan?

Orijinalden alıntı: frood

quote:

Alfa Romeo'yu bir kez daha tebrik etmek lazım.. böyle süperspor bir arabayı bu fiyata satabilmek kolay iş değil. Benzer şasi teknolojisine sahip en ucuz araçlar bu rakamın 3 katından falan başlıyor. Onlarla kıyaslayınca bedava bu araba.

çok merak ettim rakipleri hangi model oluyor 3-4 katı fiyata satılıp 1.8 motor olan?

Mesajımda "rakip" diye bir kelime geçiyor mu?

Alfa Romeo 4C, neredeyse rakipsiz bir araç. Bunu derken mecaz-ı mürsel yapmıyorum. Richard Mark Hammond'un cümlesini aktarıyorum aynen..
    quote:

It's the best in class by default, because it's the only thing in its class.

Kaynak
    Yani diyorki, "bu fabrika çıkışı olarak sınıfının en iyisi, çünkü sınıfında bundan başka araç yok.."

4C'ye felsefe olarak en yakın araçlar Lotus ürünleridir. Ancak Lotus 4C'nin yanında, 4C'nin 458 Italia'nın yanında durduğu gibi duruyor. Bunu her 3 aracın da direksiyonuna oturma fırsatı elde etmiş biri olarak söylüyorum.

Max. 4.5 sn'lik 0-100 değerine sahip, sadece yüksek hızda değil her viteste, her devirde spor otomobil hissini sonuna kadar yaşatan, karbonfiber şasili, yani fazlasıyla rijit, yol tutuşu çok iyi bir araç almak istiyorsanız, Ferrari'ye, McLaren'e bakmanız gerekiyor.. Onların fiyatları da ortada..

Alfa Romeo 4C, süperspor bir otomobil almak isteyip Ferrari'ye, McLaren'a gücü yetmeyenler içindir.. O sebeple onlarla kıyaslayınca bedavadır bu araba.

Ayrıca 1.8 motoruna laf attın ya, 4C'yi diğer süperspor modellerin 3'te 1'i fiyatına çeken de o motor zaten. 4L V8 ile gelse, zaten bu fiyatlara alamazsın..

• quote:

quote:

quote:

Mesajımda "rakip" diye bir kelime geçiyor mu?

Alfa Romeo 4C, neredeyse rakipsiz bir araç. Bunu derken mecaz-ı mürsel yapmıyorum. Richard Mark Hammond'un cümlesini aktarıyorum aynen..
    quote:

It's the best in class by default, because it's the only thing in its class.

Kaynak
    Yani diyorki, "bu fabrika çıkışı olarak sınıfının en iyisi, çünkü sınıfında bundan başka araç yok.."

4C'ye felsefe olarak en yakın araçlar Lotus ürünleridir. Ancak Lotus 4C'nin yanında, 4C'nin 458 Italia'nın yanında durduğu gibi duruyor. Bunu her 3 aracın da direksiyonuna oturma fırsatı elde etmiş biri olarak söylüyorum.

Max. 4.5 sn'lik 0-100 değerine sahip, sadece yüksek hızda değil her viteste, her devirde spor otomobil hissini sonuna kadar yaşatan, karbonfiber şasili, yani fazlasıyla rijit, yol tutuşu çok iyi bir araç almak istiyorsanız, Ferrari'ye, McLaren'e bakmanız gerekiyor.. Onların fiyatları da ortada..

Alfa Romeo 4C, süperspor bir otomobil almak isteyip Ferrari'ye, McLaren'a gücü yetmeyenler içindir.. O sebeple onlarla kıyaslayınca bedavadır bu araba.

Ayrıca 1.8 motoruna laf attın ya, 4C'yi diğer süperspor modellerin 3'te 1'i fiyatına çeken de o motor zaten. 4L V8 ile gelse, zaten bu fiyatlara alamazsın..

1.8 motoru laf atmak icin demedim vergi dilimi nedeniyle dedim yoksa gayet de guzel bir motor fakat fiyati bence cokda uygun degil. Simdi lotus vs karsilastiriyoruzda lotusun marka degeri ile alfa bir degil mesela alfa gozu kapali son teknoloji bir fabrika acip uretim maliyetini dusurebilip daha ucuza arac mal edebilir cunku biliyorki iyi bir satis rakami elde edecek ama lotus bunu yapamaz ki zaten boyle bir sey yapmak yerine motoru toyotadan aliyor.
    Acik konusmak gerekirse mesajinizi gorunce aklima slk ve audi tt modellerini fiyatina bakmak geldi bakincada 250-300 bin tl arasinda oldugunu gordum bence bu araclar bi 4c olmasada disli birer rakip sayılabilir.

• quote:

1.8 motoru laf atmak icin demedim vergi dilimi nedeniyle dedim yoksa gayet de guzel bir motor fakat fiyati bence cokda uygun degil. Simdi lotus vs karsilastiriyoruzda lotusun marka degeri ile alfa bir degil mesela alfa gozu kapali son teknoloji bir fabrika acip uretim maliyetini dusurebilip daha ucuza arac mal edebilir cunku biliyorki iyi bir satis rakami elde edecek ama lotus bunu yapamaz ki zaten boyle bir sey yapmak yerine motoru toyotadan aliyor.
    Acik konusmak gerekirse mesajinizi gorunce aklima slk ve audi tt modellerini fiyatina bakmak geldi bakincada 250-300 bin tl arasinda oldugunu gordum bence bu araclar bi 4c olmasada disli birer rakip sayılabilir.

SLK ve TT dediğiniz gibi yakın fiyatlarıyla rakipten ziyade 4C müşterisi için bir alternatif olabilir. Aslında o araçlar Porsche Cayman için birer rakip. Bu arada aşağıda TT ve 4C'nin üretim videoları var. TT, standart bir seri üretim aracı. Üretim sürecine, montaj hattına baktığınızda (kötüleme değil bu) Doblonunkinden çok farklı değil (ha keza mesela Porsche'ninki de benzer şekilde). 4C ise TT'nin yanında hand-made kalıyor, üretim süreci bir Ferrari'ninkine daha yakın. Maserati fabrikasında üretilme sebebi de bu zaten (ya da orada üretilmesinin bir sonucu bu, yumurta tavuk muhabbeti )..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Integrale -- 21 Mayıs 2014; 21:26:39 >

• quote:

quote:

SLK ve TT dediğiniz gibi yakın fiyatlarıyla rakipten ziyade 4C müşterisi için bir alternatif olabilir. Aslında o araçlar Porsche Cayman için birer rakip. Bu arada aşağıda TT ve 4C'nin üretim videoları var. TT, standart bir seri üretim aracı. Üretim sürecine, montaj hattına baktığınızda (kötüleme değil bu) Doblonunkinden çok farklı değil (ha keza mesela Porsche'ninki de benzer şekilde). 4C ise TT'nin yanında hand-made kalıyor, üretim süreci bir Ferrari'ninkine daha yakın. Maserati fabrikasında üretilme sebebi de bu zaten (ya da orada üretilmesinin bir sonucu bu, yumurta tavuk muhabbeti )..

Sozumu geri aldim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 4C nin avrupa satis fiyati 53bin €, avrupada 53 ne satilan bir aracin Tr de 45-50€ olmasi bastan imkansiz. Avrupada yasasaydik ve cebimizde 53Bin € olsaydi 4C yada ayni fiyata Audi TTs alabilirdik. Tr de ise her iki araci almak icin malesef vergilerden dolayi 300bin tl odememiz gerekiyor.
    4C bir Ferrari veya aston martin degil ama yinede bir super spor otomobil. 8C gibi bir abisi varken onlara rakip olmak gibi bir amacida yok. Audi tt ile kiyaslana bilecek seri uretim bir otomobilde degil, karbon fiber ve aluminyum kasadan prototip gibi uretilen ve boyut olarak Lotus a cok benzer bir arac.
    lotusu ve 4C yi gorme firsatim oldu dusunmeden 4C yi secerdim. 4C nin yolda 1 2. Vitesdeki sesi mukemmeldi esim
    Bile donup bakip bu arabadan alalim demisti:)

elimizi o kadar derine atmayalım

siz en iyisimi bize 80-85 bine bi mazda mx5 paket yapın

> > < <
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.