Bildirim
son çıkan oyunları kasmadan,takılmadan oynamak için en az kaç fps gerekir yardım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Oyundan oyuna fark etmez akıcı oynamak için kabul edilen sınır 30'dur. Yer yer 25 e kadar müsade edilebilmektedir. _____________________________ -
20 değl mi ya _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: donhak
Oyundan oyuna fark etmez akıcı oynamak için kabul edilen sınır 30'dur. Yer yer 25 e kadar müsade edilebilmektedir.
Musade nedir ya
beyefendi malesef 25 fps sinirimizi gecemediniz bu oyunu oynayamayacaksiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Selam ve Dua ile -
20 fps bile rahat oynatmıyor mu ya ben şimdi hitmani ultrada açamıcam mı
_____________________________ -
30dan asagisi rahatsiz eder
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Selam ve Dua ile -
beni etmiyor :D ben netbookta sistem özelliklerinin üstünde oyun oynamış adamım
quote:
Orijinalden alıntı: amönyak
beni etmiyor :D ben netbookta sistem özelliklerinin üstünde oyun oynamış adamım
Beni fazlasiyla rahatsiz ettigi icin olan pcmi sattim yenisini bekliyorum 2 aydir pcsizim
monster mı alıyosunuz 
quote:
Orijinalden alıntı: amönyak
monster mı alıyosunuz
Evet Allahin izniyle
25+ idealdir. Altı sıkıntı _____________________________ 
Apple iPhone 17 Pro 256GB AirPods 4 ANC
PENTAX K-5 / K-10D Grand Prix
Apple MacBook Pro
Lancia Delta 1.6 otm -
cevaplar için teşekkürler
25 fps yeterli bence _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
20 FPS'ye kadar rahat oynarsın. Hd 4850 ekran kartı ile bf3 auto ayarlarda test edildi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Önerilen seviye 30 fps'dir takılmaları insan gözü algılamamaya başlar 20-25 aralığıda makul seviyedir idare eder. _____________________________ samsung rf510-j03tr/Windows 7 home premium / i5 560m 2.67ghz turbo 3.2/8gb 1333mhz ram/7200rpm 500gb hdd /2gb 420m ekran kartı -
Bana gore minimum 30fps , onerilen 60fps , en iyi deneyim icin ise 120fps ama 120fps icin 120hz lik bir monitore ihtiyaciniz var.
Bakalim yeni nesil konsollar iddia ettikleri gibi oyunlari 60fps de calistirabilecekler mi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killnOd -- 24 Ağustos 2013; 21:08:51 >_____________________________ -
Hocam 2 senelik konuyu hortlattığımın farkındayım ama bu yorumunuza o kadar güldüm ki yani hakkını vermeden edemedim _____________________________ -
evet olmuş baya bende ne yazmışım diye bakmak zorunda kaldım
_____________________________ Selam ve Dua ile -
quote:
Orijinalden alıntı: donhak
Oyundan oyuna fark etmez akıcı oynamak için kabul edilen sınır 30'dur. Yer yer 25 e kadar müsade edilebilmektedir.
Bir rivayete göre 20 fps ya kadar görmezden gelindiğide olmuştur
_____________________________ Taraf Olan Bertaraf OlurTaraf 1: https://www.youtube.com/watch?v=pFVGXdq0daU¦¦¦¦Taraf 2: https://www.youtube.com/watch?v=F5xFIJRgIMg
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler