Şimdi Ara

LOGİTECH MX5500 SETİNDEKİ MAUSE TEK SATILMIYORMU ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabar . Başlıkta belirttiğim setteki mause elime ve isteklerime çok uygun ama internette hep set halinde çıkıyor. Bu mause tek başına satılmıyormu ? Satılıyorsa modeli ne ?. Birde 200 tl ye kadar ışıklı oyuncu klavyesi arıyorum. Tipide güzel olsun tabi. Logitech in klavyeleri gereksiz derece pahalı buluyorum. A4 tech x7 hem görünüm olarak hem tipi olarak çok hoşuma giden bi klavye ama ışıklı olsa daha bi tadından yenmezdi hani. Birde bu mause nin özelliklerinde ve şeklinde mause tavsiyelerinede açığım. Mause pençe şeklinde kullanıyorum , o yüzden uzun mauseler önermeyin. Şimdiden herkese teşekkürediyorum.

• Birebir aynısı değil ama Perfomans ..MX mouse'u tavsiye ederim.. Aynı zamanda Dark Field özelliği sayesinde her zeminde çalışabiliyor.. Klavye içinse yine Logitech G105 tam aradığın klavye Kablolu, Işıklı ve türkçe.. Fiyatıda 120 tl.. 24-25 aralıkda vatan bilgisayrda %25 kampanya olacak oradan alabilirsin..
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.