Şimdi Ara

MW 3 Aral Game Stoklarına Girdi : PC - 160 LİRA !!!!!! :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bu ne ? Yarın sabah mağazalara gelicekmiş, fakat 160 lira ne ya ??????

http://www.aralgame.com/asp/product/3164/Call-of-Duty-Modern-Warfare-3

• Şaka gibi ya

Origin ID : SaintSlay3R
  • Vatan bilgisayarin bugunku indirimi ile worldcard ve axess ile 5 veya 10 taksitli fiyati 122 tl idi,kutulu almak isteyenler kacirmasin....
  • Benimde kafamda en basta dvd olarak almak vardı ama fiyatı görünce vazgectim :D Steam den almaya kalksan 60$ gibi bir fiyatı var. Biraz arastırdım ve online alısveris sitelerinde sadece key buldum. Fiyatıda 37 lira. Hemen aldım ve indirdim. Gayette güvenilir . Suan sorunsuz bir şekilde online oynuyorum
    Gigabyte B450M S2H | AMD Ryzen 5 5600G | XPG 8GB*2 3000MHZ DDR4 GAMMIX D10 | Sapphire Radeon RX5500 XT PULSE OC 4GB | SanDisk 500GB Ultra 3D SSD | Western Digital 1TB Blue 7200RPM | SilverStone Strider Essential 600W | Zalman N3 Mid Tower | Samsung Odssey G3 24" | Microsoft Wired Desktop 600 | Gigabyte Aorus M2
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben rus keyi olarak aldım ve 39 TL'ye geldi. Size de öneririm. Korsanına 10-15 TL vermekten iyidir.

Ben gerçeğin peşindeyim, kimin söylediği önemli değil. Ben adaletin peşindeyim, kim için veya kime karşı olduğu önemli değil.
    Eğer dikkatli değilseniz, gazeteler sizin zulüm gören insanlardan nefret etmenizi ve zulmü uygulayan insanları sevmenizi sağlar. Malcolm-X

Her zaman kazanan, bir defa kaybettiğinde tam kaybeder. Adâlet geciktikçe cezası büyür. Adâlet geldiğinde iflat etmez. Hak sillesinin sadâsı yoktur! Bir vurdu mu, devâsı yoktur. Mustafa Özcan
  • _____________________________
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.