Bildirim
Gran Turismo 6 (2013) [ANA KONU] (368. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
-
-
-
arkadaşlar merhaba bende gran turismo 6 oyun sahibiyim ps3 te oynuyorum.. fakat araba virajda dönmüyor çok zor dönüyor neden acaba ? joystick te oynuyorum.. undergrond 2 de arabalar virajda kolayca dönebilirken bu oyunda dönmüyor?
_____________________________ -
-
anladım bende oyun bozuk sanıyordum ama hiç alışamadım çok zor geliyor böyle virajlar falan bu 7.seride de devam ediyormu peki? yoksa sadece 6 ya mı özel
_____________________________ -
Joystic ayarları kısmına girin direksiyon hassasiyet ayarını en yüksek seviyeye getirin, daha iyi tepki verecek araçlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ gözleri yoktur ama her şeyi görür... kulakları yoktur ama her şeyi duyar... bir şey yaratmak istediğinde ona sadece "OL" der... ama bu söz dilin söylediği yada kulakların duyduğu gibi bir söz değildir... BİL BAKALIM O KİMDİR -
tamamdır teşekkür ederim, denerim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt