Şimdi Ara

Nürnberg (2025)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
58
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Biletinial Fragmanyoutube
    Nürnberg Fragman | Biletinial
    https://www.youtube.com/watch?v=7bqeCt0Za0Q

Nürnberg, psikiyatrist Douglas Kelley’nin, aralarında Hermann Göring’in de bulunduğu üst düzey Nazi liderlerinin zihinsel durumlarını incelemekle görevlendirilmesini merkezine alıyor. İkinci Dünya Savaşı'nın sona ermesinin ardından, başlıca savaş suçluları Nürnberg Duruşmalarında adalet önüne çıkarıldı. Amerikalı psikiyatrist Douglas Kelley, Nazi mahkumlarının İkinci Dünya Savaşı sırasında işledikleri savaş suçlarından dolayı Nürnberg Duruşmalarında yargılanmaya uygun olup olmadıklarını belirlemek zorundadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ua-87 -- 4 Şubat 2026; 1:7:26 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Film şu sanırım ama 2025 yapımı, 2026 değil.

ımdb
    Nuremberg (2025) ⭐ 7.4 | Biography, Drama, History
    https://www.imdb.com/title/tt29567915/?ref_=ext_shr

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Doğru ama parantez içlerindeki tarih filmin prodüksiyonunun bitip ilk kez halkla buluştuğu tarih esas alınır hocam, bir düzen olması ve aynı yapımdan söz edildiğinin hemen anlaşılabilmesi için. Aksi halde tarihler farklı yazıldı mı kafa karışıklığı olur, insanlar tereddütte kalabilir. Ben şahsen yapımı IMDb'ye yazdığımda isim benzerliğinde 2026'da bir film gördüm, oyuncuların farklılığından hemen anladım ama önce oyuncularına bakmam gerekti. Tam da bu yüzden internetteki film isimleriyle, filmin yapım yılıyla uyumlu olarak yılları yazmakta fayda var. He Türkiye'deki gösterim tarihi ekstradan konu içinde belirtilebilir, ben şahsen filmlerini konularını açarken Türkiye'deki gösterim tarihlerini yazıyordum alta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.