Merhaba arkadaşlar, Güncel fiyatlardan ve artan kurlardan ötürü 2025 yılında sıfır araç almak iyice zorlaştı, bu nedenle ikinci el araçlara yöneldik. 2025 Yılında 2010 model ve üzeri "Captiva alınır mı?" diye bir soru başlığı açmak istiyorum. Güncel yorumlarınızı bekliyorum. |
2025 YILINDA CAPTİVA

-
-
Hiç karşına en alinmaz sorunlu arabalar videosu denk gelmedi mi?
Tamircisi galericisi captiva almayın derdi bitmiyor diye her mecmuada bas bas bağırıyor. Daha 5dk olmadi bir tanesi daha cekmiş önüme geldi.USTALAR DİZELyoutube
Uzak durulması gereken dizel araçlar !https://www.youtube.com/shorts/jCqiQ-y3utw?si=pXPh6LspcR0eD5ry
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 9 Haziran 2025; 18:47:19 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
teşekkür ederim, bilmiyordum. Forumda okuduklarıma bakıyorum da alınır hatta mükemmel diyenler de mevcut şuanda kafam karıştı açıkçası, 700 bin civarı bütçe ile başka alternatif var mıdır ?
-
İlla bu kısıtlı bütçede suv olsun diyorsan benzinli CrV bakabilirsin. daha yaşlı olur. 2.0 grand vitara da benzer yıllar bulunur. İx35 ve sportage 1.6 gdi bulunur ama yakıtı çok fazla olur çünkü araca göre motor zayıf. 2.0R ix35 temiz bulursan alınabilir.
Eski dizel pek onermesemde 2.0 crdi motor 2.0vdi captiva motorundan daha saglamdir
Neden alınmaz. Aslen bu burda satılan Dizel motorunun egr turbo enjektör derdi bitmez zincir derdi çıkarır yağ kaçırır motor yağına mazot basar. Hangi özel opel servisine uğrasan önünde 1 tane mutlaka durur.
İlk model yıllarında gelenlerde ki şanzımanda sağlam değildir.
Tüv (MOT) raporlarındaki en kötü Suv . 2 ci de geçemediği için hurdaya ayrılacak seviyede kötü. Alt takim kalitesi zayıf
arabanın fiyatı sorunları yüzünden ucuz marka tutmadığı için değil %95 aynı araba olan antara da bu yüzden ucuz. Dengi 2011 Crv bir milyon Türk Lirası. çünkü sağlam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 10 Haziran 2025; 14:44:45 >
-
2013 model ve ltz donanım olmak kaydıyla kesinlikle alınır. 2.0 lt motoru ve sağlam şanzımanı ile bugünkü suvcukların çoğunun içinden geçer. bazen emme manifoldunda çatlak olabiliyor dikkat etmek lazım ama kesinlikle parasından fazlasını veren bir araç.
-
Bir araca niyetleniyorsanız ve etrafınıza ya da forumlara soruyorsanız o aracı almamanız için size türlü nedenler, örnekler, videolar, feryatlar, figanlar yükselir araç 2. el de olsa 0 bayiden de alınsa :D
Ben de niyetleniyorum C100 kasasına şuan aracım Golf 6 ilana koydum satılır da alırsam eğer tecrübelerimi aktarmaya çalışırım size. Bir çok kişiden alınmaz yorumu görüyorum ama şimdiye kadar 4 aracım oldu 4'üne de alma denildi arıza çıkaranı da oldu ama işinin ehli ustalar ile hepsi tek seferde çözüldü Allah'a şükür hiçbir aracımdan da pişmanlığım olmadı.
YouTube'dan kullanıcı yorumlarına inceleme videolarına bakarsanız bu yaşlarda olan dizel araçların standart enjektör turbo egr sorunlarından bahsediyorlar kimisinde hiç problem çıkarmıyor kimisi sanayiden çıkamıyor tamamen araca ve geçmişine bağlı.
Alırken geçmiş plakaları ve kaç el değiştirdiğini görebileceğiniz aynasız tanıdıklarınıza ve ptt sorgu gibi şeylere bakın hangi illerden geçtiğini alınıp alınmayacağını az çok kestirirsiniz :D
Bir de naçizane tavsiyem aracınız hangi marka olursa olsun arıza verirse önce kendiniz bir OBD yardımıyla arıza kodunu öğrenip araştırmanızı yapın sonrasında sosyal medyada açılan gruplarda paylaşım yaparak fikir alın aynı sorun illa ki başkasında da yaşanmıştır gelen usta yorumlarına göre ustanızı belirleyip sanayiye öyle gidin anlamayan ustaya denk gelirseniz deneme yanılma yolu ile araç yapmaya çalışıp sağlam olan parçaları da bozanlar oluyor...
-
mümkünse artık 15 yaşını aşmış chevrolet,opel,cıtroen gibi araçlara bulaşmayın
-
tam bir enkaz. aracını satın aldığın kişi birkaç gün bayram ilan eder.
-
Zamanında muadili opel antarayı kullandım motoru biraz müsrif ortalama 12-13 litre yakar performansı orta halli şanzımanı sağlam bizim araç 140bin kmde üst kapak yedi tekrar alırmıyım diye sorsanız macera derim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
alınmaz diyen palavracılara inanma, düzgün bakımı yapılmış captiva qasqai nin içinden girer tiguandan çıkar. herkes dıdısının dıdısından duyduğu şeylerle konuşuyor. ben 1 sene boyunca bindim inanılmaz keyifliydi, maddi durum sebebi ile sattım. hala yad ederim. çok güzel arabaydı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X