Şimdi Ara

Yoklama Kaçağıyım Tecil için Tezsiz Yüksek Lisans ile erteleyebilir miyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
74
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 sene önce mezun oldum 96 doğumluyum para durumlarını düzeltene kadar askerliği ertelemek istiyorum bedelli için

Tezsiz yüksek lisansa kaydolup bunu yapabilir miyim

Bir arkadaşım da eğer gidip askerlik şubeye kayıt yaptırırsam sevk dönemi gelene kadar bana bir işte sigorta yapabileceklerini söyledi

Sonra o sırada tezsiz yüksek lisansa da gireersem 32 ye kadar erteleyebiliyormuşum

Kafam çok karışık sizce bu durumda ne yapmam gerekiyor bilgi verebilir misiniz..

1. Ertelemesi yapılacak yükümlülerden;

a. Ertelemeye esas başlangıç tarihinden önce yoklama kaçağı veya bakaya durumunda olanlar ile yoklama kaçağı olarak muayenesi yapılarak sınıflandırma kaynağına alınacakların, sevke tabi tutulacağı celp tarihine kadar geçen süre içinde kayıt yaptıranların askerlikleri ertelenmez.

www.msb.gov.tr
    Kamu Personeli Yüksek Lisans Staj Aday Memur vb Olanların Ertelemeleri MSB | T.C. Millî Savunma Bakanlığı
    https://www.msb.gov.tr/Askeralma/icerik/kamu-personeli-yuksek-lisans-staj-aday-memur-vb-olanlarin-ertelemeleri

Yine de bir askerlik şubesiyle görüşünüz.

30undan sonra sıfır tecrübeyle iş bulmak çok daha zor, en iyisi askerliği aradan çıkarın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• a-f-h A kullanıcısına yanıt

Cevabınız için çok teşekkürler

Yoklama kaçağı durumundayım bu ayın başından itibaren

Şu an asker şubeye gidip yoklamamı yaptırsam sonra tezsiz yüksek lisans işlemlerimi başlatsam öğrenci belgem ile tecil süremi uzatma şansım yok mu 32 yaşına kadar ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.