|
Bir fikir üzerinde düşünüyorum ve geliştirmeden önce gerçekten işe yarayıp yaramadığını anlamak istiyorum. Mantık şu: Bir soru yazıyorsunuz, sistem internetteki açık kaynakları (forumlar, blog yazıları, soru-cevap sayfaları vb.) tarıyor ve: - En çok beğenilen / en çok işe yaradığı söylenen cevapları buluyor - Bunlardan en iyi 3–5 tanesini sade ve okunabilir şekilde özetliyor - Hangi çözümün neden öne çıktığını kısaca gösteriyor - Konuyla alakalı faydalı bir YouTube videosu öneriyor Bu bir yapay zekâ sohbet botu ya da tarayıcı değil. Yeni cevap uydurmuyor; insanların zaten üzerinde uzlaştığı bilgileri derleyip düzenliyor. Merak ettiklerim: - Böyle bir araç sizin için gerçekten faydalı olur mu? - Hangi durumlarda kullanırdınız? (öğrenme, teknik sorun çözme, araştırma vb.) - Size zaman kazandırsa, bu tarz bir hizmet için nasıl bir ücretlendirme mantıklı olurdu? (tek seferlik / aylık gibi) Şu an satış veya reklam yok, sadece fikrin gerçek bir ihtiyaca karşılık gelip gelmediğini anlamaya çalışıyorum. Olumlu veya olumsuz tüm görüşlere açığım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler