Şimdi Ara

Askerlik Sevk Tarihini Beklerken Bedelliye Çevirmek ve Ödeme Koşulu hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
86
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Ben normalde 6 ay başvurusu yapmıştım ve yerim 29 Ocakta açıklanacak, halihazırda Şubat celbi gözüküyorum. Fakat bana yaklaşık 1 ay sonra para gelecek ve bedelliye çevirmek istiyorum. Şu an ben bedelli askerliğe başvurursam bana ödeme için 2 ay süre tanırlar mı? Çünkü parayı mevcut başvurumdaki gibi Şubat ilk celp çıkarsa sevk tarihine kadar yatıramayabilirim. Asıl sorunm ise bu sebeple bakaya olarak gözükür müyüm, kaçağa düşer miyim?

Bilgisi olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

@nurburak nickli forumdaş vardı. Son gün bedelliye çevirmişti (yanlış hatırlamıyorsam sevk tarihi günü), ödemeyi de 2 ay icinde yapmıştı. Herhangi bir ek bedel çıkmamış ama bakaya cezası da çıkarmışlardı. Bugün yeri açıklanması lazım, ne oldu bilmiyorum.

quote:

Millî Savunma Bakanlığı Askeralma Genel Müdürlüğü
    Devlet Mahallesi Merasim Sokak No:4/A, 06550 Çankaya/Ankara
    Tel: +90 (0) 312 410 60 00

En iyisi ya ASAL genel müdürlüğünü ya da bağlı olduğunuz askerlik şubeyi arayıp (askerliğim sayfasının en altında var) sorabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Çok teşekkür ederim yanıtınız için. Ek para cezası konusunda bilgim var ek ücret yansıtsalar bile ödeyeceğim ama bedelli başvurusundayken ayrıyeten arka planda birkaç günlüğüne bile olsa bakaya statüsüne düşmek benim için kötü olur. Kurumsal şirkette çalışıyorum çünkü yazı vs yollarlarsa kötü izlenim oluşur benim için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Purvis -- 22 Ocak 2026; 14:58:59 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.