Şimdi Ara

PlayStation 5’in ROM anahtarları sızdı, kalıcı Jailbreak kapısı açıldı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
2.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
6 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Cihazi bedava ya da bedavaya yakin vermeleri gerekiyor cunku zaten sert korumalarla korsani engelliyorlar ve parayi oyundan kaldiriyorlar zaten konsol donanimina para istenmesi ayip bence en azindan maliyetine satmalari lazim ha adam konsolu alir bir tane oyun oynar baska da hic oyun oyun oynamaz desek sutunden yararlandiklari diger oyunculardan parayi zaten ziyadesiyle cikarirlar gibime geliyor sanki.. full bedava biraz abarti oldu belki abuse edilebilir ama mesela yillik abonelik karsiligi falan beles verilebilirdi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 9 Ocak 2026; 22:20:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Yaparsin ama yapabilirsen yaparsin adamlar korumayi koyuyor kirabilen az

Ha ayrica Sony seni mahkemeye verebilir ancak bunun suc olup olmadigini mahkeme belirleyecektir bana gore suc degil ama yargilayanin ne karar verecegi onemli

hicbir sekilde suc degil. Donanimlar fikri degil fiziki mulkiyete tabidir.

Nintendo mesela uzaktan cihaz pert ediyormus ya, ben devlet baskani olsam Nintendo'ya bu memlekette toplu igne bile sattirmam o rezilligi kaldirmadan. Ne demek ya bu?

• O donanimin korsan korumasini hackledin diyelim, reverse engineering yaptin, firmware patchledin ya da chip schematic gelistirdin, sonra onu yukledin dagittin o durumda DRM kaldirma, EULA'ya aykiri hareket etme, lisans mevzulari varsa yani yazilimda, onu cigneme, ticari zarar verme gibi seylerden dava edebilirler ve mahkemeyi ikna etmeleri ihtimali her zaman mevcuttur.

Mesela reverse engineering her zaman suc degildir ama onu ne saikle yaptin falan bunlari hep degerlendirirler, yani oldukca riskli bir mevzu, yapmis olsaydim bile bsima bla olurlar diye yaymazdim mesela..

Kendi konsoluna bir chip taktirdin ya da firmware yukledin diye seninle ugrasmazlar ama o yontemi gelistirenle yakalarlarsa ugrasirlar muhtemelen

TRde satılan oyunların %90indan fazlasi indirimden satılıyor. Ben çıktığı gibi anlıyorum mesela asla, indirim bekliyorum. Polonya'da asgari ücret (usenmedim baktım) 56.000 TL ve 2023 itibariyle çalışanların tam %3 asgari ücret alıyormuş Polonya'da...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AREryilmaz -- 10 Ocak 2026; 21:13:7 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 9 Ocak 2026; 23:28:14 >

Devlet başkanı olsam yapacağım ilk iş telefonlara şarj cihazı koydurmak olur. Aslında yapılacak çok şey var ama ne biz devlet başkanı oluruz ne de devleti yönetenler bunları yapar.

• Kırık PS5 sahibiyim. FC indirdim. Sadece kendi kendime oynayabiliyorum. 90'lar veya 2000'ler gibi bir sürü offline mod yok. Örnekler çoğaltılabilir. Yani konsol kırılsa bile oyun online tabanlı, en dandik oyunlar bile online altyapı istiyor, çok kısıtlı bir ofline yapısı var.

Yani korsan oyun eskisi gibi değil. Oyundan tam olarak yararlanamıyorsunuz.

Dünyayı bize büyük gösteren o'nun büyüklüğü değil, bizim küçüklüğümüzdür (Şeyh Edebali) Sen nefsini hak ile meşgul etmezsen, nefis seni batıl ile meşgul eder. Suç her zaman başkasındadır; kendimiz her zaman masum, çalışkan, azimliyiz. Sıradan insanların büyük televizyonları, sıradışı insanların ise büyük kütüphaneleri vardır.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.