Şimdi Ara

Kuşe Mürekkepli Epson Yazıcı Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese merhaba, ufak çaplı kutu işine girmek istiyorum. A3 boyutlu 250 gr amerikan bristol ve parlak kuşe kağıt kullanacağım ama bilindiği gibi bu kağıtlara sağlam baskı olmuyor. Çok fazla araştırdım araştırdıkça kafam daha çok karıştı. Bu konuda bilgi sahibi olan üstatlarımın yardımına ihtiyacım var.

1) Lazer yazıcı düşündüm ama a3 boyutlu fiyatlarda biraz pahalı geldi. Toner maliyeti ile başa çıkabilir miyim emin olamadım. kullananların tavsiyelerini görmek isterim.

2) Epson ecotank l18050 alıp kuşe mürekkep ile kullanabilir miyim diye düşündüm. Ama bu konuda hiçbir bilgim yok. direkt alıp kuşe mürekkebi koyup yazılım gerektirmeden kullanabilir miyim?

Bazı videolarda workoffice serisinin kuşe mürekkepli falan kullanıldığını gördüm ama genelde a4 boyutlu.

Bu konuda yardımlarınıza çok ihtiyacım var.

herkese şimdiden teşekkür ederim.

• up

kullandıgım epson l 3000 serisi cihazların pl değeri 3,3 galiba. pl değeri ne kadar buyukse geniş oldugu için muhtemel tıkanma daha az olur.

sıfır yazıcıysa dogrudan kuse murekkebi koyıp kullanılabilir.

dye normal murekkep kullanılmıs bir yazıcıda se eski murekkebi tanktan bosaltıp enjektorle çekilebilir.

ama a3 boyutunda tamamı renkli bir çıktıyı hızlıca basar mı bilmem bu cihazların. acelem yok yavas bassın derseniz iş yapar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 1 Ocak 2026; 16:43:18 >
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.