|
Mantıklı konustun aga çok iyi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

|
Mantıklı konustun aga çok iyi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Haha düşünsene bir de üstüne daireyi bosaltıp meltem mahallesindeki diğer evime gecmisim mesela. Headless sisteme ubuntu server yüklemisim, SSH'den bağlanıp mpv'den veriyorum kayıtları. Bunlar sikayet ediyorlar, diyorlar ki, "üst kattaki sayko komşu, gece dairesinden deprem, zelzele, haunted ev, arapca kounusma, cin ve seytan sesleri veriyür, ondan süpheleniyürüz cocuklarımızın psikolojisini boziyür" ben diyorum, ben dairede değilim ki.. tasındım gittim.. hani nerede oturmadıgım yerden nasıl cin aktivitesi olusturabilrim ki falan diyorum.. belki de gercekten ev cinlidir diyorum ahahaha |
|
|
|
Ben öyle rüyalar görmüyorum pek benim rüyalar daha korkunc oluyor ama birkac sene önce gercekten cinli bir rüya görmüstüm. Bir nikah msasında, hayatımda hic tanımadığım bir kadınla evleniyoruz. Kadın imza atıyor, sonra ben imza atıyorum. Üzerimde damatlık falan var ahahaha Sonra rüya ilerliyor tabii, kadın msanın altından 30 - 40 cm boyunda, cürümüs siyah ( cürüme siyahı ) bir cenine benzeyen, kücük bir bebek cıkartıyor. Bebeğin bir kolundan kaldırıyor öbür kolundan da ben yakalıyorum ve bu cin bebek diyor.. O an gözlerimi actım tavandaki ışık birkac kez voltaj düstügü icin titredi.. Yani inanclı falan biri olsaydı bence korkardı ama ben metafizik seylere inanmam.. Bunlar benim hayal gücümden fırlayan seyler.. Enteresan rüya oldugu icin unutmadım.. Fakat en dehset verici rüyalardan biri, bir seferinde bir ormanda yürüyordum, ayağımı bstıgım yerlerde korkunc yüzler vardı falan ayrıca ağacların yüzleri vardı agaclar inliyorlardı falan ormanın icinde bir ev görünüyor ileriden evin icine girdim orası daha dehset detaylarla kaplıydı.. Yani ortam cok güzeldi gercekten böyle rüyalar görünce memnun oluyorum action oluyor gerçek hayat cok bayık gercekten sürekli günes ne bileyim sacma sapan binalar falan.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 10 Ocak 2026; 23:50:5 > |
|