Şimdi Ara

Wİ-Fİ Kartı veya Router Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Odama Ethernet kablosu çekmem mümkün değil. Odamla modem arasında da taşıyıcı kolon var. Yaklaşık 25 santim beton. Aklımda olan iki model var. ASUS PCE-BE6500 ve TP-Link Archer BE230 be3600. ASUS'un Wi-Fi kartında Bluetooth olması artısı var. İnternet hızı çok önemli değil oyunlarda ping olmasın yeter. Router alsam daha iyi mi çeker? Önerileriniz nelerdir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Eskiden Çin’den aldığım dandik bir router kullanıyorum. İkisinin arasına başka bir şey koymayı düşünmüyorum. Oyunlarda Ping’im oynanabilir seviyede gibi ama birkaç dakikada bir artıyor iyice donuyor oyun bazen tamamen kopuyor. Dandik bir routerle bile iyi kötü oynayabiliyorsam kaliteli bir şey alırsam sıkıntı yaşamam siye düşünüyorum ama sormak istedim yine de. Modemin yanında denemedim.

• merhaba, kablosuz bağlantıda ping sorunu yaşamamak kolay değil,illa ping sorunu olmaz dersen elektrik tesisat kalitesine ve sistemine göre power line adaptör yine garanti değil çözüm olabilir.bunun dışında range extender en az wifi5 5ghz bandında çalışabilen ac1200 standardında ethernetli bir cihaz da çözüm olabilir.bu cihaz 30 cm betonun arkasından yani sizin odada kurulu olacak,interneti alacak 5ghz olarak aktaracak sizde çok kısa bir ethernet kablosu ile bu cihazdan oda içinden internet alacaksınız,teoride çözüm ama pratikte aldığınız hız da önemlidir.

saygılar.......................................

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Logitech G213 + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 // S24 Ultra 12/256 Tit Black //
    _______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ Life is just life. No more expectation! /b]
  • _____________________________
    asdas
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wi-Fi 6 Gaming Router Tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.