Şimdi Ara

Hâlâ CD kopyalayıp Windows Media Player'da dinleyen var mı? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Geçen gün flac müzikleri eski laptopa aktardım, yedek disktelerdi. Müzik CD’lerini de 3 lü CD player ım var onda dinliyorum. Bütün cihazlar anfi”ye bağlı olduğu için ses kalitesi de çok iyi oluyor. Windows’tan uzun yıllar önce kurtulduğum için wm player yazınca eski anılar canlandı :))

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Karton bardak üretimiyle ilgili fabrika kurulumları, makine seçimi, hat kapasitesi belirleme, sıfır ve ikinci el makinelerin piyasa değerlemesi ve yatırım fizibilitesi konularında danışmanlık yapmaktadır.
  • maligezgin kullanıcısına yanıt

Helâl olsun hocam, ne diyeyim...  

• Hocam deezer çok kötü bir platform, ben albümlerimi deezer hariç diğer tüm uygulamalara yükletiyorum, özellikle deezer a göndertmiyorum. Sanatçı bilgisi eksik, albüm resmi çıkmıyor çok saçma bir uygulama

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Karton bardak üretimiyle ilgili fabrika kurulumları, makine seçimi, hat kapasitesi belirleme, sıfır ve ikinci el makinelerin piyasa değerlemesi ve yatırım fizibilitesi konularında danışmanlık yapmaktadır.
  • imdatbes kullanıcısına yanıt

Fransızlara ait bir marka diye biliyorum, yanlış hatırlamıyorsam...

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.