Şimdi Ara

OnePlus 15, Sand Storm rengiyle yeniden ortaya çıktı: İşte o görüntüler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • OnePlus 15, Sand Storm rengiyle yeniden ortaya çıktı: İşte o görüntüler
    OnePlus, Ekim ayında Çin pazarında satışa sunacağı OnePlus 15 modeli için ön siparişleri başlattı ve cihazın tasarım detaylarını gösteren resmi görselleri yayınladı. Yeni model, selefine kıyasla tamamen yenilenmiş bir kamera tasarımına sahip ve ekran çevresindeki ultra ince çerçeveler sayesinde modern bir görünüm sunuyor.

Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy Z TriFold: 100x zoom ile katlanabilir telefonlarda yeni dönem

İşte OnePlus 15'in tasarımı ve beklenen özellikleri:

OnePlus 15’in renk seçenekleri arasında Mist Purple ve Absolute Black’in yanı sıra yeni Sand Storm rengi öne çıkıyor. Güvenilir kaynaklar, cihazın farklı bellek ve depolama kombinasyonlarıyla satışa sunulacağını doğruladı. Kullanıcılar, 12 GB RAM ile 256 GB’den 16 GB RAM ve 1 TB depolama kapasitesine kadar çeşitli versiyonları tercih edebilecek.

OnePlus 15, Sand Storm rengiyle yeniden ortaya çıktı: İşte o görüntüler
    Ekran tarafında OnePlus 15, 1,15 mm ultra ince çerçevelerle çevrili 165 Hz tazeleme hızına sahip OLED panelle geliyor. Performansı Snapdragon 8 Elite Gen 5 işlemci ve 7.000 mAh kapasiteli pil ile destekleniyor. Batarya, 100 W kablolu ve 50 W kablosuz şarj desteğine sahip olmasıyla kullanıcıya hızlı şarj avantajı sağlıyor.

Kamera donanımı da dikkat çekici. Arka tarafta OIS özellikli 50 megapiksel ana kamera, 50 megapiksel Samsung JN5 periskop kamera ve ultra geniş açılı lens bulunuyor. Bu donanım, fotoğraf ve video çekiminde yüksek kalite ve esneklik sunuyor. OnePlus 15, Çin’de ColorOS 16 tabanlı Android 16 ile çalışırken, küresel sürümü OxygenOS 16 deneyimini kullanıcıya ulaştıracak. Son olarak marka tarafından yayınlanan tanıtım videoları, OnePlus 15’in küresel pazara kasım veya aralık aylarında çıkabileceğini gösteriyor. 

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2025/09/28/oneplus-15-official-images-live-shots/

• OnePlus = 7.000 mah

Xiaomi = 7.500 mah

Vivo = 6.500 mah

...

Samsung = 5.000 mah

Samsung'un yapay zekası isterse Jupiter'e gitsin, ben artık zar zor 5 saat ekran süresi veren telefon istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiletosman -- 28 Eylül 2025; 17:10:55 >

Ergenlik başa vuruyorsa başka rahatlama yöntemleri var. Özelden yaz anlatayım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • FısFısss kullanıcısına yanıt
    Xiaomi dandikliğinden koyuyo niye koycak başka?

sayilara takilma koc sonuc ne ona bak.kocaman test tablosu koydum oraya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiletosman -- 28 Eylül 2025; 17:25:17 >
    Gerçek hayatı yansıtmıyor. Video oynatırken ekranın hızı 30hz'ye düşüyor, çok az güç harcıyor. Sen sürekli telefona dokunuyorsun, telefonu 120hz'de çalışmaya zorluyorsun. Saniyede 120 kere titreşiyor.

Kendim kullanıyorum ya. Neden seni ciddiye alıp yanı veriyorsam...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ÇKP sanki tüm telefon üreticilerini birlikte olsunlar diye baskılıyor da, arge çalışanlarını, tasarımları ortak kullanıyorlar gibi. Bir bunun kamera adasına bakın, bir de diğer haberdeki Find x9 unkine.

• renk çok tatlı olmuş

• çöpple'nin ve çöpsung'un modellerinin hepsine tek atar şu cihaz...

• jiletosman kullanıcısına yanıt
    Resimdeki değerler tek bir işi yaparken ki değerler ve telefon görüşmesini hiç kullanmıyorum, günlük hayatta. WhatsApp'dan birini arıyorum ararsam ve aynı zamanda da oyun oynuyorum ve arka planda da arada nette geziyorum. Ve günlük hayatta web'de gezmek ile video günün en çok vaktini alıyor. Bunların hepsini yapınca 6000mah batarya bile 8 saat anca dayanıyor ama en azından 1 saatte fulleyebiliyorum. Bir ara alacaktım S25 sonra vazgeçtim Poco f6pro aldım yarı fiyatına pişman değilim.

100x100 piksel nedir arkadaş ya 4 K ile nokta gibi gözüküyor; 11 yıl önceki saçma imza kuralları var hala sitede, şaka gibi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: FısFısss

Gerçek hayatı yansıtmıyor. Video oynatırken ekranın hızı 30hz'ye düşüyor, çok az güç harcıyor. Sen sürekli telefona dokunuyorsun, telefonu 120hz'de çalışmaya zorluyorsun. Saniyede 120 kere titreşiyor.

Kendim kullanıyorum ya. Neden seni ciddiye alıp yanı veriyorsam...
    Telefona dokunarak ekran hızı artmaz ya da azalmaz. Ayrıca video izlerken ekran hızı 30 hz düşer diye bir kaide de yok. Bir çok üretici 120 hz ekran sunmalarına rağmen varsayılan tazeleme hızını düşük tutar fazlasını ekran ayarlarında kullanıcıya bırakır. Ve bir çoğunda kullanım senaryolarına göre adaptif ekran tazeleme var bu değer sen farkında olmadan 1'e bile düşebiliyor. Telefonu kullandığın için 120 hz çıkacak diye birşey yok tamamen tercihine ve kullanım senaryolarına bağlı. Ssmsung'da bu optimizasyonu iyi yapmış keza 5000mah batarya ile rakiplerinin gerisinde kalmamış.

• serhat.cinar kullanıcısına yanıt
    Öeh!

Hocam cahilliğiniz bir yana bu kadar inanarak yazmanız beni benden aldı.

Müthiş.

• FısFısss kullanıcısına yanıt
    Cahillik? Yaşadığın gün kadar telefon denedim/kullandım/yazılım-donanım tamiri yaptım. Bilmeden bol keseden videoda 30hz dokunursan 120hz diye bir saçmalığı düzelttim bir de cahillik diyeceksin buna he?

Kullandığın cihaz nedir bilmiyorum ama 120 hz bir ekrana sahipse marketten "Screen Refresh Rate Tool" indir kendin test et, yolun Beykoz'a düşerse farklı model cihazlarda ben de gösteririm sana.

Yazık aldığım oksijene.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.