tp link deco be65 türknet
-
-
Evet hocam çalışır. pppoe kurulum yapıp kullanıcı adı ve şifreyi gireceksiniz. Gerekirse vlan id ve mac clone kullanabilirsiniz ben Türk Telekom gponda kulanıyorum mac clone gerekmiyor ama vlan ip 35/0 girmek lazım
_____________________________ -
Merhaba
BE65 Cihazı aldım akşam kurulum yapıcam
siz kullanıyormuşunuz
sıfırdan kurulum nasıl yapılıcak fiber ont cihazından gelen cat kablosunu be65 takip sonrasında nasil bir yol izliyoruz pek bilgim yok
destekleriniz ricadır
ttnet kullanıcı adı ve şifresini aldım
kullanıcı adı sonuna @ttnet eklenecekmi ?
Merhaba
kendim hallettim çok teşekkürler
deco ürünlerinde ttnet in fiber interneti modemsiz kullanılabiliyor
Özür dilerim hocam görememişim. Hallettiğinize sevindim. TT'de de aynı şekilde kurulum yapılabiliyor. SOL ise biraz farklı galiba pppoe bilgilerine ulaşmak zahmetli olabiliyormuş.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
EST HOCAM
sms ile istedim geldi ve kurulum biraz bilmediğimden yarım saat sürdü
şu an yapsam 5dk
çok basitmiş
ve 100 metrekare eve 1 adet yetiyor da yetmiyor diyim size
en uç odada 500 megabit yerine 50 çekiyor
1 adet daha gerekiyor arka odalar için
onun haricinde kablo karmaşasından kurtulduk 1 kablo çeviriciden geliyor ve prize kablo var okadar mis gibi oldu
Sevindim hocam sorunsuz olduğuna. Bu arada deco'ların tamamı birbiriyle uyumlu çalışıyor. x50 falan da alıp geliştirebilirsin ama ana deco wifi7 olur uydu deco wifii7 desteği olmaz. Ya yine be65 ya da be25 tarzı daha ucuz wifi7 cihaz alırsan kurulumun sorunsuz olur.

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt