Şimdi Ara

Elektrik araç şarj istasyonu fiyatları: AC & DC şarj ücretleri (2026) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
4
Favori
3.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
9 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

• masterap M kullanıcısına yanıt

Teşekkürler bilgi için👍 bunu yönetime ileteyim belki değerlendirirler, değerlendirirlerse bizde bu durumu değerlendiririz 👍

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Pm ile soru cevaplanmayacaktır.
  • yıllık toplam tüketim 5000 kwh geçerse yeni yılda fatura %70 daha pahalı gelmeye başlayacak. 1000 lira yerine 1700 öderiz. 6 ayda 2600 kwh harcamışım. sınırdayım. sanırım bir ay dışarıdan şarj edeceğim.

• Visionx st V kullanıcısına yanıt
    lisansı bedava almadılar. Millet "dövlet para kazanıyeeehha" derken iyiydi bu işte devamı cevabı...

• Benim elektrikli araştırmalarım başladığı günden bu güne aklımda başka bir soru var sornuçta bu firmalar yoğun olan bölgeleri düşündüğümüzde istasyonu meşgul etmeyen yani daha hızlı şarj alabilen araçlara daha ucuza elektrik satması gerekirken yüksek hızlar için daha fazla ücret talep etmekteler.

Şöyle diyim aracım 50 kw ile şarj alabiliyor 50 kw bataryayı doldurmak gerekirse kapa tabir 1 saat durmama gerekiyor istasyon 150 kw/s verebileceğini düşünelim. aynı istasyona 150 kw alabilen başka bir araç geldiğinde (gene 50 kw kapasitei olsun) 1 saatte istasyon maksimum 150 kw enerji satabilecekken yavaş dolum yapabilecek araç yüzünden o 1 saati tek araca kitledi.

Yani aslında yavaş şarj olan araçlara istasyonlar yüksek fiyat uygulamalı.

Ozaman hem araç piyasası yüksek hızlı şarj alan araç üretme konusunda teşfik olmuş olur, hemde süreler kısalacağı için ekosistem o şekilde yönlenir, elektrikli yolculuklar ileriye dönük daha hızlı olacaktır.

Kimse bu yönden bakmadımı bugüne kadar bilmiyorum. yoksa istasyonun amacı sonuçta amortisman bedelini çabuk çıakrabilmek adına nekadar çok elektrik sattığına bakmak değilmi ? nekadar hızlı satabiliyorsam gel daha ucuza vereceğim demesi lazım.

• www.araclo.com
    Elektrikli Araç Şarj Tarifeleri | Araclo
    https://www.araclo.com/elektrikli-arac-sarj-tarifeleri

Burada tum istasyonların tarifeleri guncel olarak paylasiliyor.

• Şu an beni lgilendirmeyen, fakat mujtemelen bi kaç yıl sonra yakından takp edeceğim konu

• Tesla ve Astor harici kullanmamaya özen gösteriyorum. Zaten %80 iş yerinde yavaş yavaş şarj oluyor Aslan

www.instagram.com
    Elektrikli Araçlar (@elektrikliaractoplulugu) • Instagram photos and videos
    https://www.instagram.com/elektrikliaractoplulugu?igsh=dzQwc3FsN3BjaXMz&utm_source=qr

instagram hesabımızdaki linklerden elektrikli araç whatsapp gruplarımızın linklerine de ulaşabilirsiniz.

Bilgi paylaştıkça çoğalır.

Teşekkürler

• Elektriğe zam olmamasına rağmen zam yapıyolar boykott

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.