Şimdi Ara

Karate Kid Legends (2025)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 30 Mayıs 2025 Sinemada | Komedi,Dram, Dövüş

Yönetmen Jonathan Entwistle | Senarist Rob Lieber, Anthony Tambakis

Oyuncular: Jackie Chan, Ralph Macchio, Ben Wang

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ua-87 -- 17 Aralık 2024; 18:44:22 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu seriyi mukemmel hale getirdiler cobra kai ile. Jackie Chan'ide dahil etmişler keyifle izlenicek bir film geliyor.  

Origin ID : Lyfalco - Steam ID : Lyfalco- Uplay ID : Lyfalco Battle Tag : LyFalco#2148

MSI MAG B650 TOMAHAWK/ AMD Ryzen™ 7 7700/ gainward rtx 4060 ti panther 16gb /Corsair 32GB(2x16) Vengeance RGB 6000mhz CL40 DDR5 Ram / Cooler Master Seidon 120V Soğutucu / EVGA 650 GQ 80+ GOLD PSU / 32GB ReadyCache SATA 3.0 SSD+Kingston 120GB V300 + Toshiba 3.5" 500Gb / AOC 23" i2369v GENIS EKRAN LED IPS MONITÖR / DARK N10 KASA
    Profili kapalı üyelere özel mesajdan cevap vermiyorum
  • Özgü® kullanıcısına yanıt

Cobra Kai'nin son sezonunu izlemediğimi bu mesaj sayesinde hatırladım. Teşekkürler.  

Desktop : Ryzen 7 5800x with Corsair Hydro H115i Platinum | Asus Rog Strix X570-E | G.Skill 64 GB 3600Mhz Trident Neo | PNY GeForce RTX 3090 | 500 GB 980 Pro | 2x1 TB Samsung 850 Pro | 1x1 TB PNY XLR8 CS3030 | Corsair Crystal Series 680X | Corsair AX1200i | Corsair Gaming K95 RGB Platinum | Magic-Refiner RK68 | Corsair Ironclaw RGB Wireless | Corsair Void Elite RGB 7.1 Wireless | Corsair ST100
    Monitor : Samsung ODYSSEY G9 | ASUS PG279Q
    Other : Macbook Pro 13" 17 | iPhone 13
  • Karate Kid : Legends (2025)

5/10

Son diyeceğimi ilk başta söyleyeyim.Filmi vasat buldum.Filmde akılda kalıcı sahne yok denecek kadar azdı.2010 versiyonunda yenilen Çinli çocuğu o coğrafyada geçecek şekilde bir film yapsalardı daha iyi bir iş olurdu.

Bu filmde Finale gelene kadar olan hazırlık-eğitim sekansını çok kısa tutmuşlar.Boks maçına hazırlık kısmı daha iyiydi hatta.Neyse finalden önce 2-3 dakikalık eğitim sahneleri falan eklemişler.Finale gelene kadar olan dövüş maçları ve valorant grafikli puan hesaplamayı hiç beğenmedim.

Jackie Chan e Sifu rolü yakışmış tarz olarak.Filmde Kung fu eğitim hazırlık sahnelerini koysana Jackie chanın eski filmlerindeki gibi doya doya izleyelim.O sahneleri çok kısa çekmişler.Jackie Chanın işi varmış geri dönmesi lazımmış gibi çok kısa kesmişler Amerika sahnelerini.Serinin ilk filmindeki isimlere selam çakılmasa o Nostalji olmasa 2010 filminden bile kötü diyecektim.Filmi bir daha izlemem.2010 daki filmin bile bazı sahnelerine denk gelince izliyorum.

Filmi ayrıca dandik bet sitelerinden izlemeyin berbat yapay zeka gibi dublajla hepten soğursunuz.

https://m.imdb.com/title/tt1674782/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.