Şimdi Ara

The Killing Antidote (PC Ana Konu) - (Resident evil tarzı)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • The Killing Antidote (PC Ana Konu) - (Resident evil tarzı)

Gerilim TPS oyunudur. Ateş etme, dövüşme, giyinme, bulmaca çözme ve daha fazlası. Çinli geliştiricilerin yaptığı bir gazeteciyi yönettiğiniz hikaye ve challange modları olan resident evil tarzı daha düşük bütçeli erken erişim aşamasında animasyonları güzel vuruş hissi fena değil benim de beğendiğim umut vadeden Steam da çok olumlu yorumlar alan demosu olan karakteri istediğiniz gibi giydirebildiğiniz oyun resident evil severler mutlaka denesin forumda konusu olmayınca ben açayım dedim

Steam linki:https://store.steampowered.com/app/2254890/_/

Oynanış videosu:
    https://m.youtube.com/watch?v=3yUWHegdoTM&t=406s&pp=2AGWA5ACAQ%3D%3D

Quantumyoutube
    The Killing Antidote updated version part 2
    https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=cDWEd1OP4OI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mit40 -- 12 Kasım 2024; 17:34:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hiçbir yorum yapılmamış ama ben bir şeyler karalayayım.

Bu oyunun çok aldatıcı bir görüntüsü var. Kesinlikle seksi karakter koyalım dandik yapım satalım kafasıyla yapılmış bir iş değil. Şaşırtıcı biçimde oynadığım en iyi hayatta kalma korku oyunlarından, türünün en iyi örneklerinden birisi olabilir. Ana karakter de aslında çok gıcık ve mızmız zaten, oynarken biraz gıcık olacaksınız. Kadın seksiliği meraklısına seksiliği de haliyle bir ironiye ve dekora dönüşecek. Hani "cheap gooner stuff" diye es geçmemeli. Gerçekten ciddi özen var. Oyun hayatta kalma korku olarak ciddi anlamda zorlayıcı ve sürükleyici. Ambiyans 10/10 (absürt bir kıyafetle gezmeyip bunu bozmamak tamamen oyuncunun elinde zaten, giysiden silaha düşmanlara karşı yapılabileceklere opsiyon çeşitliliği bir hayatta kalma korku oyunu için çok iyi).

Hani RE serisi kadar kaliteli sinematikler ve aynı çok karakterli karmaşık sinematik hikaye anlatımını ve o lore'u beklemeyin ama The Killing Antidote tamamen kendi sürükleyici oynanış ve bölüm yapılarını kurup geri kalan hiçbir konuda aşağı kalmıyor; hatta bazısında daha iyi bile olabilir. Zaten yapımcıları belli ki RE serisine hayranlar, oyunda RE serisine birçok gönderme var.

Çinliler zaten oyun sektöründe alıp başını gittiler ve bu yapım da bence bunun göstergelerinden, Çinlilerin görece daha düşük bütçe ve düşük maliyetle son zamanlarda ne kadar etkin işler yaptığının kanıtlarından birisi: Wukong, Where Winds Meet, Wuchang gibi yapımlarla Çin oyun sektörü hızla küresel oyun sektöründe kendisine bir yer konsolide ediyor.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Nat Alianovna kullanıcısına yanıt

Aynen öyle hocam bende şaşırtıcı biçimde cok beğendim daha erken gelişim aşamasında umut vadediyor

Hani kısaca şöyle diyebiliriz. Resident Evil 2 Remake'i ayıla bayıla oynamış ve yer yer RE2R'e eşdeğer hatta daha iyi içerik arayan bir hayatta kalma korku fanı için tam biçilmiş kaftan bu oyun. RE2R'i çok seven bunu da çok sevecektir. Bu anlamda İngilizce tabirle düşük bütçeli saklı mücevherlerden (low budget hidden gem).

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

Rastgele keşfetmiştim bende yorumları güzel olunca deneyim dedim hoşuma gitti re2 r yi beğenen kesin oynamalı

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.