|
Merhaba arkadaşlar, Bana en fazla 20 metre uzaklığı kayda alabilecek, F/P bir dış mekan kamerası lazım. Mümkünse su geçirmezlik sertifikası olabilir. TP-Link ve Xiaomi'nin kameralarına baktım ama onlarda da 1-3 aydan sonra aylık ücretli aboneliğe geçme durumu var. Bu sistemi de pek bilmiyorum gerçi. Bu kameralarda abonelik almasam da hafıza kartına kayıt yapabilir miyim? İlle de bulut sistemine gerek yok. Bu abonelik olayı Wi-Fi kameralarda mı oluyor bilmiyorum. Wi-Fi olursa güzel olur ama kablolu da olabilir. Tek ihtiyacım olan şey görüntünün anlaşılabilir olması, düzenli kayıt ve bu kayıtlara pratik bir şekilde ulaşabilmem. Kamera balkonda olacak. Montaj noktasında sağlam, güven veren bir cihaz olması gerekiyor. Elektriğe ulaşımı uzatma kabloyla vs. çözebilirim. Bütçe olarak ekonomik ama etkili bir cihaz olmasını umuyorum. 2.000'e kadar olabilir diye düşünüyorum. Bu işin oluru nedir, fikirlerinize açığım. Bu arada bende Logitech C922X Pro webcam var. Bunu laptopa bağlasam pratik bir şeyler yapabilir miyim? Fikirleriniz için şimdiden teşekkürler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Foley -- 24 Eylül 2024; 14:43:2 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Palit RTX 4070 Ti Super JetStream | R7 5800X3D | Arctic Liquid Freezer II 360mm | Corsair Vengeance RGB RT 32GB 3600MHz Dual | Samsung 970 Evo 1TB NVMe M.2 | Samsung 860 Evo 1TB M.2 | WD Blue 1TB | MSI Optix MAG271CQR 27" 2K 144Hz | Corsair K70 RGB MK.2 Rapidfire MX Speed | Razer Deathadder v2 | Xbox Wireless Controller Gen9 | SteelSeries QcK+ Large | SteelSeries Arctis 5 | Logitech G29 | Logitech C922x Pro | HyperX QuadCast | NZXT H7 Flow | High Power Super GD 850W 80+ Gold
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
içine 64g.hafıza kartı takın 14 gün kayıt yapar ses de alır.
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt