Şimdi Ara

Windows 10 güncellemelerinin boyutu küçülüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows 10 güncellemelerinin boyutu küçülüyor
    Windows 10, yeni özellikler kazanmasa da hâlâ baskın işletim sistemi. Microsoft, 14 Ekim 2025’e kadar da güncellemelerle desteklemeye devam edecek ve 22H2, Windows 10'un son sürümü olacak. Ancak, Microsoft, Windows 10 çalıştıran bilgisayarlara daha küçük güncellemeler sunacak. Bu, şirketin yeni özellikler sunmayacağı ya da yalnızca temel özellikleri sunacağı anlamına gelmiyor.

Ayrıca Bkz.Eski Microsoft çalışanlarından Windows 11 eleştirisi: Çok yavaş!

Destek Ekim 2025'e kadar devam edecek

Microsoft, Windows 10’da güncelleme sürecini kolaylaştırmak için adımlar atıyor. Şirket, Windows 11'den daha verimli paketleme ve gereksiz öğelerin güncelleme paketinden kaldırılmasını içeren bir teknik uygulayacak. Bu, temel işlevlerden veya güvenlik yamalarından ödün vermeden dosya boyutunu önemli ölçüde azaltacak.

Microsoft, aslında Windows 11’in güncelleme mekanizmasını Windows 10’da uygulayacak. Windows 10, ileriye dönük olarak aylık en son toplu güncelleştirmeleri daha ufak pakette almaya devam edecek.

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2024/04/27/microsoft-windows-10-updates-smaller/

• Sisteminiz iyi ise win11 e geçebilirsiniz beyler. AtlasOS üzerine kurdum. Sistem boşta 2.7/15.9 GB yer kaplıyor ve CPU yükü az.

Sürekli oynadığımı WOT da gözlemlediğüm kadarıyla 106 fps den 102 fps lere düşmüş. O kadarcık.

• çok güzel bence

• fettah7ve7 kullanıcısına yanıt
    Kardeş neden AtlasOS e geçmiyorum biliyormusun sırf sitede f*ck windows yazdıkları için 🤣 böyle terbiyesiz insanların işketim sistemlerine güvenmiyotçrym ve senden bir şeyi açıklamanı isteyeceğim neden win securityi kapattırıyor virüslümü bu uygulama zaten atlas os sadece windows ayarlarını değiltiriyor kurcalamaya karşı korumayı kapatsak neden yetmiyor hadş bunu da açıkla hadi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Arka planda Ram ve cpu sarf gücünü kullandığı için kapatıyorsun hocam.

AtlasOS kurarken zaten sana Recommended olarak kaldırmamanı istiyor. Seni mecbur kılmıyor yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Basdan bu haber korkutucu geldi Ubuntu ya geçtim tabiki oyunlarada vedaetmiş oldum

• Windows’ Yüklü bilgisayarıma dünya kadar RAM yüklüyordum hala yavaş hala yavaş. MacBook’a geçtim bilgisayar neymiş hız neymiş gördüm. PC pişmanlıktır Apple’a geç rahatla

• 2025'den sonra rahat bırakacaklar bir nebze demek kullanıcıyı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Microsoft'un tıpası yemedi hala yüzde 51'lik windows 10 kullanım oranı varken fiş çekmeye, önce ekim'den sonra güncelleme yok windows 10 bitti 11'e geçeceksiniz dediler, sonra 30 dolar verin desteği uzatın dediler, baktılar geçiş çok yavaş şimdi de ufak ufak güncelleme yollarız moduna girdiler. Kolpa şirket bu microsoft.

14 ekim 2026 yılına kadar desteği devam ediyor erken kayıt yaptırdım bedava

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 30 Eylül 2025; 23:25:34 >
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.