Şimdi Ara

The Crew Motorfest | PC | ANA KONU | (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
5
Favori
4.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Sevindim hocam moza pişmanlık diyelim o halde:) G29 varken sarmıştı benide aslında sonra moza ya geçince sim hariç epey problem yaşadık açıkçası forzayı config ettik bir şekilde açığı onunla kapatıyoruz:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam arcade oyunlar direksiyonla zaman kaybı. Crewde mesela sadece araç sürerken sıkıntı yok da bota, uçağa geçmen gerekiyor direksiyona bütün tuşları atayamıyorsun.Sadece araçla turlamak için güzel, sürekli oynanmıyor.

Aynen katılıyorum hocam ama arada fena olmuyor açıkçası arcade ve simcadeler de :)

hocam 1 yıl geçmiş üstünden de,9070xt ile de aynı fps drop sorunu devam ediyor,53-55-60 arası alakasız yerde gidip geliyor.

ben amd sürücüsündendir dedim ama nvida'da yapıyormuş, ama belki düzelmiştir şimdi?

Yok hocam aynı yine. Direkt konsol portu olduğu için 60 fps kilitli, onu da doğru düzgün veremiyor. Bir sonraki oyunlarını adam gibi yeni nesil yaparlar umarım.

30 fps'e çekecez artık yada böyle takıla takıla  

PS3-PS4 zamanları gibi :)) O zaman dahi insanlar nasıl rahatsız olmuyorlardı hayret ediyorum halen. Ben 60 fps altına artık katlanamıyorum. (60'a da katlanamıyorum da :) Zaten çoğu monitör de 60 fps altında overshoot ve ghosting yapmaya başlıyor görüntü iyice bulanıyor.

Orijinalden alıntı: OzanSRC

PS3-PS4 zamanları gibi :)) O zaman dahi insanlar nasıl rahatsız olmuyorlardı hayret ediyorum halen. Ben 60 fps altına artık katlanamıyorum. (60'a da katlanamıyorum da :) Zaten çoğu monitör de 60 fps altında overshoot ve ghosting yapmaya başlıyor görüntü iyice bulanıyor.

göz iyisini görünce alışıyor maalesef , geriye dönemiyorsunThe Crew Motorfest | PC | ANA KONU | 

araştırdım birazda,steamde 3,5 dolara şu uygulamadan aldım "Lossless Scaling" bunda 60fps yada farklı hızlara sabitlenebiliyor, en azından 59-60 arası gidip geliyor artık  

burada da anlatmışlar kısaca ayarları ama deneyerek farklı yaptım 4k/60fps için, eskisinden iyi oldu yani.

https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=3593943482

Lossless bende uzun zamandır var 60 fps kilitli oyunlarda, emülatörlerde vs işe yarıyor ama gecikme de ekliyor. Nvidia Frame gen olsaydı bu oyunda iyiydi. Eski nesil kaldı biraz yenisinde 120 hz kilitli yaparlar artık :)))

The Crew Motorfest | PC | ANA KONU |

Forza 6 güzel bir indirime girene kadar biz bundan devam The Crew Motorfest | PC | ANA KONU | 

Bence çok underrated kalmış bir oyun grafikleri atmosferi yarışları falan çok üst düzey bir oyun

• para hilesi yazılmıyor yoksa oynanır oyun

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.