|
İnce tasarım ve yüksek performans! Karşınızda Galaxy Book 3 Ultra
-
-
4070 gücünü güç kablolusu takılı değilkenmi veriyor merak ettim doğrusu.
-
hdmi 1.4 ne ya! 2.1 standart artık
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1 haftada 6ıncı Galaxybook reklamı falan. Sanırsam güzel akıyor bu ara.
-
İhtiyacın varsa getirisi varsa o para verilir. YA YOK’SA !!!
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ YURT DISI -
muhtemelen 60 watt falandir 4070
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Detaylı teknik özelliklerini merak ettim... Kasa çok ince bileşenler çok güçlü. Soğutma ve performans dengesi merak konusu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Pahalı bence.
-
o 4070 muhtemelen 20W falandır o kasa da 4070 ve intel sobasını soğutmak imkansiz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ ... -
Touchpad'i iyi çalışmıyormuş. 2400$ nedir bir de?
_____________________________ Non est ad astra mollis e terris via -
O baya bir zor iş.

Şimdi 76wh pil demiş type-c'den 100 watt şarj ederim demiş. Bunun yanı sora pille de harici çalışacaksa eğer o 4050 olabilir. Veya 4070 vardır ama en fakir sürümü 35 wattlığı vardır.
notebookcheck
NVIDIA GeForce RTX 4070 Laptop GPU - Benchmarks and Specshttps://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-RTX-4070-Laptop-GPU-Benchmarks-and-Specs.675690.0.htmlÇünkü mobil 4000 serisinin de 3000 serisi gibi watt muhabbeti var. 4070'in 35 watt ile 115 watt arası varyasyonları bulunuyor ve arada tabi ki çok ciddi farklar olabilir.
Dizüstü kabloya mahkum olduğu müddetçe masaüstüne dönüyor.kullanım konforu taşınabilirlik için ödenen yüksek fiyat boşa gitmiş oluyor.
vakit ayırıp bu konuda beni bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.
_____________________________ -
Demi mesela üniversiteye götürürken masaüstü sırtlamak daha kolay. yazlık veya memlekete giderken eminim masaüstü yanınızda götürüyorsunuzdur. Doğru laptop prize mahkum ama laptoplar rtx 8k 240 fps alacak düzeye girince masa üstü ondsn hızlı olması neyi değiştirir. Yakın zamana kadar oyun bile açmaz laptop deniyordu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Dizüstünde donanımlar gelişiyor baya ama haliyle güç tüketimi artıyor. Bu işin toptan çözümü apple gibi cpu+gpu tek çipte olması lazım. Ve bu iş artık x86 ile yürümüyor. Apple arm'a geçti dertleri bitti. PC tarafında da özellikle notebook için böyle şeyler lazım.
_____________________________ -
Haklısınız taşınabilirlik ve güç bir arada olmalı kabloya bağlı bir güç artık son bulmalı Apple MacBook Pro 14 kullanıyorum Samsung 4070 destekli dizüstü dikkatimi çekmiş acaba dedim bu sefer bir gelişme oldumu sağolsun forumdaş beni bu konuda aydınlattı sanırım ilerki yıllarda buna bir çözüm getiriler diye düşünüyorum.
pardon siz beni önceki mesajımda bilgilendirmiştiniz tekrardan teşekkür ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joven -- 2 Şubat 2023; 23:15:22 >_____________________________
En Beğenilen Yanıtlar
|
hdmi 1.4 ne ya! 2.1 standart artık
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt