Şimdi Ara

Cardfinans Trendyol Kart 750 TL Hediye (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
492
Cevap
39
Favori
104.435
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Trendyol ile Anlaşma bitmiş 31 Aralık itibariyle, mevcut kartlar dönüşüm olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Birkanbey

Trendyol ile Anlaşma bitmiş 31 Aralık itibariyle, mevcut kartlar dönüşüm olabilir.
    İnşallah Garanti gibi adam akıllı kampanya yapan bir banka ile anlaşırlar. Nereden duydunuz hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shutterbug -- 24 Aralık 2025; 12:55:54 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Demek o sebeple kartı olduğu gibi basıp göndermişlerdi cvc kodunu bile yenilememişti Qnb kart tasarımı da eski şekilde gelmişti gerçi Go' da eski tasarımla geldi sadece bildiğim kadarıyla klasik, xtra ve fix (troy) kartları yeni tasarımla geliyor

• Gramatik kullanıcısına yanıt

Trendyol kartı iptal ettirdim. Sebep sordu; işbirliği sona ermiş dedim. 650 lira teklif etti. Aidatı sordum 982 lira ücreti var dedi. Aidat gelirse kimse şaşırmasın.

• 1gel 1 kullanıcısına yanıt

Benim GO kartım vardı zaten. Limitten olmadım. Hem QNB'de hem de Enpara'da hatırı sayılır limitlerim var. O limitlerden vazgeçtiğinde yerini başka bankada hazır bekleyen limitler doldurmuyor maalesef. Cevabınız için teşekkür ederim. İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karizmaaa1907 -- 3 Ocak 2026; 4:31:55 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • karizmaaa1907 K kullanıcısına yanıt

Bilmiyorum. Sordum ücreti var dedi. İşbirliği bitmiş. Benim Go kartım vardı. Şu an Trendyol için ekstra bir avantaj kalmadı artık. Ben de iptal ettirdim. Elçiye zeval olmaz.

Ömür boyu yazanlardan aidat alınmıyor kart başka karta dönüşüm olsa bile kalıyor hakkınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Valla ben de temsilcinin yalancısıyım. İşime yaramıyordu. Zaten go kartım var.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.