|
-“Bilgi ekonominin en değerli kaynağıdır.” Tasarruf nedir! Birikim nedir!, YATIRIM nedir! nasıl yapılır önce onu öğrenmek FİNANSAL OKURYAZARLIK farkındalığına erişmek lazım. -“En önemli an, oturup yapmaya karar verdiğiniz andır” "Hangisi daha iyi?' sorusu yerine, 'Hangi ekonomik beklentiye karşı nasıl bir portföy tercihi yapmalı?' sorusunu sormak daha sağlıklı olacaktır" YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR" sorumluluğu, mesuliyeti, herhangi bir zarara uğrayana aittir. Hukiki olarak sorumlu değilim. Kişi yapacağı yatırıma kendisi karar vermelidir ve kendisi sorumludur. - Anlayan kazanır , anlamayan ise bedelini öder." “problemi ortaya çıkaran zihniyetle o problemi çözemezsiniz!” yani zihniyet değişmeden problemleri çözmek imkansızdır. "Aslında hiçbir şey yasadışı değildi, çünkü artık yasa diye bir şey yoktu."George Orwell,1984 - Bir milletin kültür düzeyi üç safhada; devlet, düşünce ve ekonomideki çalışma ve başarılarının özüyle ölçülür. ÜYELİK:17yıl/21 Ağu2008 |
Gıbırnet (Ana Konu) (529. sayfa)
-
-
2 gundur internet bankaciligi uygulamasina ve web sitesine girmiyor.yapi kredi,akbank,ziraat bunlara girmiyor.normal sitelerde sorun yok.mesela ing ye giriyor. muster hizmetleri modemden dns degisikligi onerdi,yaptim fakat olmadi.kaldiki zaten bu olay durup dururken oldu.ip adresini falan verdim ama cözmediler daha.bence sorun ip kisitlamayla veya cgnatla ilgili.149 ile basliyor. şaka gibi.bankalara girmeyen internet mi olur.pzartesiye kadar duzelmesse direk baska yere geceyim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Aynı 149 la başlıyor hepsine de giriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
Başı 149 da sonu kaç 9 ?
sizde giriyorsa ozman sorun bende diyorsunuz ozman
neden sordunuz anlamadim
Bilemiyorum her şey olabilir
PC den mi ?
Telefondan girince mi ? Banka programlarına SimKart opratörün internetinden girişte sıkıntı varmı önce onu deneyin? eğer simkarttan da sıkıntı varsa Gıbır harici şeyleri irdelemek lazım.
VPN kullanıyormusunuz ? Bariz kullanmasanız bile bazı ayarlar VPN gibi gözükebiliyor banka programları kıllık yapabiliyor. Mesela IE, bhrome , özellikle opera browser da güvenlik için ayarları kasarsanız 3.parti COOCIES/CEREZLERİ devredışı bırakıp, engellerseniz , izin vermezseniz, bazı popup, site kuralları vs ayarları engellemişseniz, değiştirdiyseniz, siz yapmasanızda kurduğunuz mallware, antivirüs, reklam engelleme program ve/veya uygulama ve/veya EKLENTİLERİ bu tarz sıkıntı çıkarabilir.
sizde genelde bir tüm bankalara erişim sıkıntısı olunca mantıklı bir şudur budur demek zor. Herhangi birşey de sebeb olabilir , en mantıklı sıkıntı zaten CGANAT 149 kullanılmış engellenmiş ip blokları vs de olabilir. TÜRKNET de, COMNET te olunca MH yazınca bir süre sonra kaldırıyorlardı engellemeyi.
çok uğraştırsada ben başka ISS den geçiş yapınca direkt gıbırın şifre vs girince bu tarz sıkıntılar sonra oluyor zamanla. BEN UĞRAŞTIM MODEME HARDRESET attım. Fabrika ayarlarıyla GIBIRNET e yeni giriş yaptım. PC yi sıfırdan kurdum. Herşey cillop gibi oldu. MH sadece modemi kapat 1 dakka bekle 5 dakka bekle olmadı yarım saat bekle aç dene demişti, çözüm olmamıştı. Meğersem hardreset ile eski ISS uzaktan ayarları kalmış vs. Neyse işe yaramıştı comnette ve ilk gıbırnet e gelince. Aman dikkat modeme kullanıcı adı şifre not al hardresette malum modemin setup şifresi değiştiyse sıfırlanıyor vs.. Yani sorumluluk sana ait.
yada PC den mesela internet ayarlarınızı fabrika ayarına getirip, cache vs artık temizleyip, DNS FLUSH yaptığınızda girmiyor ise ? VPN de kullanmıyorsanız HANGİ İNTERNET BROWSER kullanıyorsunuz ?
Farklı browserlar ile deneyin. Mesela default kullandığınız yerine google chrome, Opera deneyin ( opera da varsa adGurad eklentisi, reklam engelleyici, mallware engelleyici bunlarda bazen sanal VPN gibi hareket edebilir.
Yukardaki sıralama karışık olabilir denemek lazım.
KOnum açık olmalı bazı banka programları için özellikle mobil telefonda simkart ile internete giriver Wi-Fi interneti kapatıp MOBİL veri + konum açıver. Dene . eğer giriyor ise konum açık ve MobilVeri açıkken WiFi açıp tekrar dene. Sonra konum açık sadece wifi ile bağlanıp deneyiver.
_____________________________ Saygı ve Sevgilerimle,
-“Bilgi ekonominin en değerli kaynağıdır.” Tasarruf nedir! Birikim nedir!, YATIRIM nedir! nasıl yapılır önce onu öğrenmek FİNANSAL OKURYAZARLIK farkındalığına erişmek lazım.
-“En önemli an, oturup yapmaya karar verdiğiniz andır” "Hangisi daha iyi?' sorusu yerine, 'Hangi ekonomik beklentiye karşı nasıl bir portföy tercihi yapmalı?' sorusunu sormak daha sağlıklı olacaktır" YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR" sorumluluğu, mesuliyeti, herhangi bir zarara uğrayana aittir. Hukiki olarak sorumlu değilim. Kişi yapacağı yatırıma kendisi karar vermelidir ve kendisi sorumludur.
- Anlayan kazanır , anlamayan ise bedelini öder." “problemi ortaya çıkaran zihniyetle o problemi çözemezsiniz!” yani zihniyet değişmeden problemleri çözmek imkansızdır. "Aslında hiçbir şey yasadışı değildi, çünkü artık yasa diye bir şey yoktu."George Orwell,1984
- Bir milletin kültür düzeyi üç safhada; devlet, düşünce ve ekonomideki çalışma ve başarılarının özüyle ölçülür. ÜYELİK:17yıl/21 Ağu2008
-
vpn kullanmiyorum.telefondan safariden chromedan denedim olmadi.4g ye gecince giriyor.tum bankalar degil mesela ing ye giriyor .musteri hizmetleri boyle yaazdi.
Ağ ekipleri tarafından aciliyetiniz iletilmiş olup en kısa sürede çözülecektir. dedigim gibi durup dururken oldu yani herhangi bir ayarla oynamadim ne modem ne baska birsey ile. konum da acik
karşı taraf engellemiştir ip adresinizi ve gıbırnet de çözüm için onlar ile iletişime geçmiştir önümüzdeki hafta içi düzelir bence
_____________________________ -
Arkadaş 149 ile başladığını söylemiş; 149 ile başlıyor ama; sadece 149 ile devam etmiyor. Cihazları resetleyip, bir süre kapalı tutup deneyin.
denemistim olmadi.
Reklam engelleyici kullanıyor musunuz?
Antivirüsü devre dışı bırakıp denediniz mi?
Pc için Win'den ağ sıfırlama yaptınız mı?
Farklı ip bloğuna aldılar mı? Alsınlar.
bugun anca duzeldi hepsi.tek tek iletisime gecmisler sanirim cunku hepsi ayni anda degilde degisik saatlerde acildi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt