Şimdi Ara

ACER NITRO 5 ANA KONU (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
726
Cevap
35
Favori
51.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
7 oy
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Acer nitro pişmanlıktır. Ekranda beyaz ölü piksel vardı dahada artmaya başladı i.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

yahu bi gidin işinize ölü piksel varsa zamanla artar bu acer değil tüm markalar için geçerlidir.

zamanında dell vardı onda dediğiniz sorunu yaşadım şimdi dell pişmanlıktır moka yaramaz mı yazayım bende

sanki tüm acerler aynı üretilmiş gibi 1000 kişide 1-2 kişiye denk gelir o marka en kötü olur,

geçen sene asusta donanım sorunu yaşadım ona da mok atayım, bunlar fabrika üretimi demekki size denk gelmiş garanti varken neden garantiden değiştirmediniz ya da tamir ettirmediniz,

dell varken garantiden yenisi ile değiştirdim aynı model sonrakinde sorun yoktu bana üretim hatası denk gelmişti olabilir bu durum normaldir garanti de bunun için var

Asus zaten çöp bir marka Bu birincisi İkincisi de şu var Garanti'nin bitiminde oldu Bu şey demek ki 2 senelik Ömürlük ekran yapıyor bunlar. Bilgisayar bilgisayardan memnunum ama ekran Dolayısıyla asla bir daha almam

Toshiba,dell,samsung,packard bell,hp,acer,lenovo,ibm bunlar arasında dell, Toshiba ve acer i tek geçerim diğerleri de fena değil ama bu 3 ü çok iyi çıktı ya da bana denk geldi

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.