Bildirim
Şeker yemek psikolojik mi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Şekerli şeyler mutlu ettiği için insan sürekli yemek istiyor. Uyuşturucu gibi bir şey.
Şekeri azaltmak için meyvelere yönel. Elma, muz, hurma vs.
Ayrıca kuruyemişte tüketebilirsin. -
Maalesef doğru yiyince resmen rahatlıyorum teşekkür ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şeker de sigara, alkol, uyuşturucu gibi bağımlılık yapar. Ne kadar çok yersen vücut daha fazlasını ister. Kısmen psikolojik de diyebiliriz. Ama şekeri bırakmadan sporun pek bir faydası olmaz. Unutmamakta fayda var meyve deyip geçmeyelim meyvelerde de azımsanmayacak kadar şeker vardır.
Şekeri komple bırakmak gerek ama ona da kaşaklı irade gerek ne yapacağım bilmiyorum
Spora ne gibi zararları var hocam?quote:
Orijinalden alıntı: darknes1905
Şeker de sigara, alkol, uyuşturucu gibi bağımlılık yapar. Ne kadar çok yersen vücut daha fazlasını ister. Kısmen psikolojik de diyebiliriz. Ama şekeri bırakmadan sporun pek bir faydası olmaz. Unutmamakta fayda var meyve deyip geçmeyelim meyvelerde de azımsanmayacak kadar şeker vardır.
Şeker yağlanma sebebi olduğu için spor için iyi olmaz demiştim yani alacağınız verim büyük oranda düşer.
Ben spor yapan biri degilim ama her daim formu mu korumam lazim bunu iyi biliyorum peki ben basitce ne yapiyorum
Baklava yada hamurlu herhangi sekerli seyler yemem eger krizim tutarsa sakarinli kahve yada nescafe icerim. Kesiyor ve nefsim doyuyor hem de sekere bulasmamis oluyorum
Meyva da cok sekerlidir yerine cay iciyorum yada kuru meyva aliyorum o da bir avuc gecmiyecek kadar yerim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ki Hatta anneler der mesela kolla fanta içmeyin, meyve suyu için halbuki şeker oranı daha fazla tabi ben demiyorum kola fanta için ama baya şekerli evet
Kas inşaatı yavaşlar ve yağ birikir şeker komple olmaması lazımda onada baya bi haşak lazım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X