Şimdi Ara

Windows 10, Bilgisayarı Kapat Komutunu Verince, Diğer Kulalnıcı Oturumu, Chrome Açık Kalıyor Sanırım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
98
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar evdeki bilgisayarı iki kişi kullanıyoruz, bilgisayarda iki farklı oturum var. Örneğin birinci oturumda iken, bilgisayarı kapata tıkladım, sonra ikinci oturumu açtım. İkinci oturumda bilgisayarı kapat dediğim zaman, diğer oturum açık uyarısı veriyor. Windows 7'de hiç böyle sorun yoktu, nede windows 10 böyle?

Bilgisayardaki antivurs'ü kaldırıp, yeni antivirus kuracağım. Mevcut antivirus programını kaldırırken, karşıma bilgisayarı yeniden başlatılması gerektiği için YES butouna tıkladım, bilgisayar yeniden başladı ve daha oturumu açmadan Chrome'da youtube sekmesinden ses geliyor fakat oturumu da açmadım, login olmadım.

Windows 7'deki gibi bilgisayar kapanınca, oturumun gerçek anlamda kapanması mümkün müdür? Anladığım kadarıyla, windows 10'da bilgisayarı kapatınca oturum arka planda bekleme moduna geçiyor, Kill olmuyor.

https://store.donanimhaber.com/ca/06/86/ca06868bcf2f67799681e882d00e5257.png
    Windows 10, Bilgisayarı Kapat Komutunu Verince, Diğer Kulalnıcı Oturumu, Chrome Açık Kalıyor Sanırım

Aşağıdaki linkteki çözüm işe yaramadı zaten hızlı başlat seçeneği tikli değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coderMX -- 8 Şubat 2020; 20:55:28 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.