Şimdi Ara

GOPRO KULLANANLAR KULÜBÜ (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
965
Cevap
60
Favori
109.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Herkese iyi forumlar arkadaşlar. Hali hazırda Hero 8 kullanıyorum çokta memnunum ama bataryası artık şişti ve şarj tutmamaya başladı %70 seviyesinde kapandı bi dahada açılmadı. Yani bataryanın değişmesi gerekli artık. Nereden orjinal batarya bulabilirim ? Orjinal bulamasam bile işimi görmesi koşuluyla yan sanayide alabilirim ama patlama riskinden endişe ediyorum açıkçası. Bana bu konuda ne önerirsiniz tavsiyelerini bekliyorum teşekkürler.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    PC SETUP : 8700K / ASUS Maximus X Hero / 32GB GSKILL Trident Z RGB 3200mhz CL16 / ASUS RTX 2080 TI 11GB OC Edition / NZXT X62 / SAMSUNG 250GB Evo 960 SSD / CORSAIR Force 240 SSD / CORSAIR 850 watt gold plus / PHANTEKS Enthoo EVOLV ATX / ASUS PG258Q 240 HZ / SENNHEISER G4ME ZERO GSX 1200 PRO / LOGITECH G810 / LOGITECH G502 LIGHTSPEED LIVING ROOM SETUP : SONY 85XH9096 / MARANTZ SR6011 / 5.1.2 ( KLIPSCH RF82-II , RC52-II , RS52-II , R110SW , RP-500SA II ) / PS4 / XBOX ONE X / ATV4K / NVIDIA SHIELD
  • tw1s kullanıcısına yanıt

Nereden bulabilirim peki bu konuda bir bilginiz varmı ?

Ben de ayrıca Gopro Hero 6 için AYEX almıştım. Şuana kadar bir problem yaşamadım.
    Gopro Hero 6 Ayex batarya olarak aratırsanız bulabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tw1s -- 18 Kasım 2025; 15:6:40 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Gopro 11 Hero Black modelim vardı bugün 13 modelini aldım. Ve kesinlikle tavsiye etmiyorum. 11'in görüntüsü daha keskin. Gopro ile iletişimi geçtim görüntü kalitesi olarak arada hiç bir fark olmadığını ve müşterilerinden 11'in bazı durumlarda daha keskin görüntülere sahip olduğunu iletti.

Batarya ve ses kalitesi olarak sadece daha iyimiş. Ama kesinlikle 13 alınacak bir model değil

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.