Şimdi Ara

Laptop kapalıyken usb çalışıyor yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kısa bir süre önce msi ge60 2qe aldım laptopu kapatıp kısa bir süre için geri döndüğümde soğutucunun hala çalışıyor olduğunu farkettim uyku modunda falan da değildi kapalıydı gittim prizden çıkardım hala çalışıyor telefon taktım şarj ediyor mouse u da görüyor yani elektrik geldiği kesin acaba bu bir sorun mu yoksa bununla ilgili mantıklı bir açıklama var mı? Cevaplarınıza göre sorunsa servise vermeyi düşünüyorum usb 2.0 olup hava çıkışının olduğu yerin hemen yanındadır. Şimdiden teşekkür ederim

• büyük ihtimalle sistemsel bi sıkıntıdır servislik bi sorun olduğunu düşünmüyorum bence bi format at dene yine aynı sıkıntıyı oluyosa bilgisayarın anakartında bi kısa devre vardır o zaman servise gönder gitsin

Orijinalden alıntı: eemreng

büyük ihtimalle sistemsel bi sıkıntıdır servislik bi sorun olduğunu düşünmüyorum bence bi format at dene yine aynı sıkıntıyı oluyosa bilgisayarın anakartında bi kısa devre vardır o zaman servise gönder gitsin

Sağolun hocam benim de içime sinmedi daha sonradan baktığımda usb girişinde bir zedelenme olduğunu farkettim diğer 2.0 girişle karşılaştırarak vatana gittim ürünü değiştirecekler umarım gelen gideni aratmaz
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.