|
Evet yanlış duymadınız, Şu anda Plat 4 50LP civarındayım. Fakat premle oynamak için Gold'a düşmem lazım. Ban yemeyeceğim şekilde her türlü Troll'ü denedim fakat olmuyor. Acayip bir şey, normalde kazanınca 10 lp kaybedince 50 lp gider ya. İşte bunun tam tersini yaşıyorum. Zed Support oynadım ve garip bir şekilde bu oyunu bile kazandık. Master Yi Mid oynadım kazandık. Plat 4 1LP iken yaklaşık 5-10 maçın tamamını kaybetmek için bilerek TF'lere minimum seviyede katılarak oynadım fakat şu anda Gold'a düşmek bir yana Plat 3'e çıkmak üzereyim. Bunun bir yolu yok mu? İnsanlara küfür etmeyi de denedim ama ne yazık ki bu artık işe yaramıyor. Sadece az önceki oyunumda kaybetmeyi başardım. Mid'de Zed oynarken bütün koridorlarımız kazanıyordu. İstesem oyun 20. dakikada biterdi fakat ben takımla oynamadım ve haliyle öldüler. Takımda da en düzgün oynayan kişiye küfür etmeye başladım. Garip bir şekilde ne kadar küfür edersem edeyim, benle olan iletişimini saygı ve sevgi çerçevesinde sürdürmeye devam etti. Bu arada yanlış anlaşılmak istemiyorum, çocuk değilim. Bu oyunu rank kasmak için oynamayı uzun bir süre önce bıraktım. Zaten tek başımayken Dereceli bile oynamıyorum ama pren varken en zevkli olan dereceli oynamak. Premle olan oyunlarımı da ciddi oynamasam bile genelde taşıyorum bu arada, trollemiyorum. Şu anki tavrım yani o*luktan değil. Sadece premle oynamak istiyorum fakat başaramıyorum. Edit: 6 maç atmışım. 3'ü lose 3'ü win. Fakat sıkıntı bu değil. Dediğim gibi kaybettiğimde atıyorum 10 lp gidiyorken, kazandığımda 30-50 arasında kazanıyorum. Bu neden oluyor? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lacrimoszaa -- 22 Ocak 2026; 22:14:46 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler