Bildirim
mesaj atan kıza güzel cevap
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
sen fazla mesaj atmazsan oda atmaz.Ben şahsen mesaj dan nefret edıyorum.Herkese de söylüyorum.Gerçi telefonada karsıyım ama mecburıyetten kullanıyoz. -
quote:
Orijinalden alıntı: Grandgustin
sen fazla mesaj atmazsan oda atmaz.Ben şahsen mesaj dan nefret edıyorum.Herkese de söylüyorum.Gerçi telefonada karsıyım ama mecburıyetten kullanıyoz.
abi şu anda 13tane cevapsız mesaj var düşün yani :D -
143 mesajı aynen geri yolla. Bıktım saatlerdir aynı şey, mesajlarını da al defol git de. -
İlk günden 143 mesaj, uzak dur o kızdan, susmaz o... -
oha ayrıl direk -
Hapı yutmuşsun sen
Öyle güzel mesaj , söz işlerinden anlamam.Bilsem yazardım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rfssfr -- 26 Nisan 2010; 23:45:33 > -
13 yazıcaktın heralde 143 yerine kıza bak dakka 1 gol 1 neler yazdığınıda yazda yardımcı olalım
-
aşk ı memnuculuk oynayalım de ben bihter sen behlül ol de -
Al mesajlarını git de. -
aman sakın ayrılmak gibi bir saçmalık yapma, seni ne kadar sevdiği belli. burda kaç tane yakınan oldu sevdiğim kız benle konuşmuyor diye. bir iki gün idare et rayına oturur zaten -
günde 900 msj atanlar var sabahın 9 undan gece 2-3 e kadar.Otistik oluyolar.Bide yolda yürürken msj lasıolar -
Türksel 10000 sms olayını çıkarttı mertlik bozuldu. -
Bence geveze yaklaşma bıktırır telde soğutur adamı o tipler -
quote:
Orijinalden alıntı: Rastalı_Pasta
aman sakın ayrılmak gibi bir saçmalık yapma, seni ne kadar sevdiği belli. burda kaç tane yakınan oldu sevdiğim kız benle konuşmuyor diye. bir iki gün idare et rayına oturur zaten
ewt bro zaten onu biliyorum ama kız daha yeni çocukluktan gençliğe girmiş :) 18 yaşında çok çocukça ama tatlı bişey küçük yaşlı kızlarla be şekilde konuşulur bilmiyorum daha önce hiç böyle küçük kızlarla çıkmamıştım yaşım 21 ama diğerleri hep 26 ve 30 arası kadınlardı :D -
kızı ilk gördüğünde kafasına çak telefonu
veya muhbbeti bay konuşamasın
ama bugünleri aricaksın bi noktadan sonra konuşucak şey kalmicak -
kız güzelse veya vercek gibiyse biraz katlan değilse uğraşma. aynen geri yolla 143 mesjı -
yahu çocukluk başka bşy deil valla bana kız 100 e yakın atardı gün içinde bitek gece 2 de iyi geceler diye dönerdim -
söylemesi ayıp 143 mesajda ne yazıyor
Millet buraya konu açıyor konuşacak konu bulamıyorum yardım diye siz 140 mesaj filan -
simdi 18-14 yas arasi o moda kizlar sokakta onune bakmiyorlar mesaj yazmaktan derste cantanin icinden falan cok sinir olurum ama yapacak bisey yok. birde hava atmazlarmi yok gunde 500 mesaj gonderiyom 600 mesaj geliyo hergun siliyom. tarifesi ise vodafone heryone 5000 sms bu ne perhiz ...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pisipisicik -- 27 Nisan 2010; 0:03:44 >
Benzer içerikler
- ... ne anlama gelir
- en iyi otobüs firması
- behzat ç indir
- en iyi bireysel emeklilik yorumları
- sansar kedi yer mi
- prompt mühendisliği nedir
- discord açıldı mı
- 5g nedir zararları
- penis nakli
- çay emojisi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X