Şimdi Ara

Mersin/çanakkale/erciyes/muğla/pamukkale/konya Meram Tıp? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
2
Favori
2.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam Erciyes Tıp iyidir ulaşımı kolay üni zaten Talas'da buunuyor şehrin aktif sosyal olan bölgesidir zira
    Ben zaten kayseride oturuyorum şehir genel olarak iyi burada olup 1k 3k sıralama ile erciyes tıp yazan tanıdıklarım var
  • Sehir olarak kesinlikle denizli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mersinin kisi kolay yasam ucuz dogalgaz vs odemeden yasarsin ancak sehir cok fazla insan dolu suriyeli full baya kotulesdi sehir trafikde rezalet durunda ben eskisehire tasinip kuetuldum

• Kadnezar kullanıcısına yanıt
    sebebi ne?

• anlayabiliyorum az cok suriyeliler ;)

• temizkan38 T kullanıcısına yanıt
    saol yorumun icin

• MeteBeey kullanıcısına yanıt
    forum mersın var içinde 5bin kişi varsa 4bin surıyelı sahıllerı berbat hale getırdıler orda yatıp kalkanlar var olup olmadık yerde denıze gırıyorlar marınanın orda kısacası bitirdiler sehri
  • artizkim A kullanıcısına yanıt
    Hocam çok teşekkür ederim. Meram benim için de bir adım önde hem konum olarak da çok iyi (evim meramda) ama bilmiyorum, çok zor olduğu sisteminin saçma olduğu falan söyleniyor, bunlardan da bahseder misiniz? Bu hafta içinde fakülteye uğrasam konuşacak birilerini bulabilir miyim ki? İlginiz için teşekkür ederim.

Hocam yazdığınız şehirler içinden, bence, en iyi eğitim konya ama dışarıdan gelen - özellikle büyükşehirlerden- insanlar için konya bir miktar sıkıcı olabilir. Sizin sorunuz için de cevap niteliğinde :) Allah hayırlısını nasip etsin inşallah hepimize.

• çomü tıp bence en iyi seçenek olur kendi fikrim gerek şehir gerek okul.
  • noth1nq. kullanıcısına yanıt
    Hocam çanakale biraz uzak oldugu için o geri planda ama araştıyıyorum onuda

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • BeyTR33 kullanıcısına yanıt
    Saolun hocam neden sıkıcı oluyo ki?

Yani çok fazla farklı aktivite yok merkezde, belki bosna tarafı farklıdır (selçuk üninin olduğu yer, merkeze 40-50dk tramvayla). Bana yetiyor ama dışarıdan Büyükşehirlerden gelenler şikayetçi oluyor genelde. Sakin sessiz bir şehir, bence öğrenci için rahat bir yer. Sanıldığı kadar anlayışsız değil halk ama bi görmenizde fayda var. İnternetteki çoğu bilgi abartı olsa da bazılarının haklılık payı var.

• BeyTR33 kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam saol

• mersin muğla sosyal aktivite olarak iyi okullar ama tıp eğitimi zor diyorlar en iyisi ailenin yanında kalmak zorlanırsın yoksa ama denizlide yaşıyorum benim muhtemelen burası olmayacak ama denizli tercih etmek istersen güzel şehirdir gel bi dolaş bak derim. ama kuzenlerim burda gerçekten eğitimi biraz farklı buranın sürekli sınav odaklı bir bakmanı öneririm tanışabilirsen okuyan biriyle tanış ona sor
  • Bu arada muğla 12.200 aydına da bakmanızı öneririm orası 11.200
  • oguz020 kullanıcısına yanıt
    Muğlayı pek beğenmiyolar aydınıda araştırıyorum

• oguz020 kullanıcısına yanıt
    Saol hocam farklı şehirde okumak istiyorum biraz gelişmek için bilemiyorum ailemin yanında lise e5 gibi hissederim

• Mersindeyim bazı taraflarda sosyal yaşam güzel genellikle öğrencilerin olduğu yerler pozcu,üni caddesi gibi fakat sıcak ve suriii

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.