Şimdi Ara

Merlin (2008 - 2012) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
962
Cevap
4
Favori
54.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MoriKalina Gerçekten beklenilenin çok altında bölümler ortaya çıkıyor. Biz Merlin'in büyü yeteneklerini açıklamasını beklerken hep bir sonra ki sezona erteleniliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azor Ahai -- 27 Aralık 2009; 10:34:29 >
  • Ya en sevdiğim türde dizi.Orta çağda her türlü büyünün bulunduğu fantastik bir dünya.Bütçe yoktur efektler kötüdür anlarım da o senaryo ne öyle ya.Selenaya döndü dizi resmen.Hayır her bölüm bi sorun ortaya çıkıyo merlin 2 büyü yapıyo arthur gaza gelip dalıyo falan filan.Sırf türünü çok sevdiğim için izliyorum ama dizi tam bir fiyasko.Legend of the Seekeri gördükten sonra merlin'e biraz zor dönerim artık

Orijinalden alıntı: dogauzun

Ya en sevdiğim türde dizi.Orta çağda her türlü büyünün bulunduğu fantastik bir dünya.Bütçe yoktur efektler kötüdür anlarım da o senaryo ne öyle ya.Selenaya döndü dizi resmen.Hayır her bölüm bi sorun ortaya çıkıyo merlin 2 büyü yapıyo arthur gaza gelip dalıyo falan filan.Sırf türünü çok sevdiğim için izliyorum ama dizi tam bir fiyasko.Legend of the Seekeri gördükten sonra merlin'e biraz zor dönerim artık

Bende Legend Of The Seeker'ı izledikten sonra artık Merlin'i zor izlerim.

Orijinalden alıntı: barisdragon

Merlin büyücü olduğu anlaşılmasın derken kaç kişi öldü dizi başından beri sayan var mı?

güzel tespit
    “Eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. Bu anlamsız forum imzasından okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. Yapacak başka işlerin yok mu?Hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? Yoksa saygı ve inanç beslediğin otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? Okuman gereken her şeyi okur musun? Düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? Sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? Apartmanından dışarı çık. Karşı cinsten biriyle tanış. Lüzumsuz alışverişi ve mastürbasyonu bırak. İşinden ayrıl. Bir kavga başlat. Yaşadığını kanıtla. Eğer insanlığını ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksın."
    Artık uyarıldın.
  • Yorum yapanların çoğu laf etmiş ama yinede izlemeye devam bu ne yaman çelişki arkadaş
    Bana kalırsa da efektler mükemmel değil senaryoda okadar iyi değil ama yinede hoşuma gidiyor.Oyunculuklarada laf edilmiş ama yapmayın bizim türk dizilerinde oyuncuyum diye geçinen takozlardan iyi oldukları garanti.3.Sezonu büyük heyecanla bekliyorum baya bir sardı açıkcası dizi SuperNatural kadar sabırsızlıkla bekliyorum desem yeridir.Bu arada ses seda yok sanırım Sezon 3 tarih için 2010 deniyor ama tam tarih yok galiba.

Orijinalden alıntı: £se®

quote:

Orijinalden alıntı: MoriKalina

quote:

Süper bir malzeme, berbat bir dizi . Bu kadar güzel bir hikaye varken berbat grafikler, senaryo vs. batırmışlar diziyi.

Sen yaz çiz de güzelini izleyelim be

Haksız mıyım? 1x13'te Nimueh'in öldüğü sahneyi izleyin resmen adamlar gif resim gibi efekt yapmışlar.

Bencede süper malzeme berbat dizi

• quote:

Orijinalden alıntı: ewee1212

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MoriKalina

quote:

Süper bir malzeme, berbat bir dizi . Bu kadar güzel bir hikaye varken berbat grafikler, senaryo vs. batırmışlar diziyi.

Sen yaz çiz de güzelini izleyelim be

Haksız mıyım? 1x13'te Nimueh'in öldüğü sahneyi izleyin resmen adamlar gif resim gibi efekt yapmışlar.

Bencede süper malzeme berbat dizi

Hikaye süper gerçekten ama hiç izleyesim gelmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midlake -- 26 Aralık 2009; 18:56:02 >

• Legend of The Seeker'i izlemenizi tavsiye ederim arkadaşlar, merlini izlemeyi bıraktım iyikide bırakmışım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bucephalas -- 26 Aralık 2009; 22:03:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

Legend of The Seeker'i izlemenizi tavsiye ederim arkadaşlar, merlini izlemeyi bıraktım iyikide bırakmışım.

Kesinlikle, her bölüm ayrı bir macera var.

3. Sezonun ne zaman başlayacağını bilen var mı? Yoksa dizi bitti mi?

Bitmesinin imkanı yok. Çünkü Merlin efsanesi senaryoda gösterilenden çok daha uzun, kendi çabalarıyla beraber 6 sezona bile çıkarabilirler.

Orijinalden alıntı: Historia Calamitatum

quote:

3. Sezonun ne zaman başlayacağını bilen var mı? Yoksa dizi bitti mi?

Bitmesinin imkanı yok. Çünkü Merlin efsanesi senaryoda gösterilenden çok daha uzun, kendi çabalarıyla beraber 6 sezona bile çıkarabilirler.

Valla bu merlin, senin dediğin gibi olursa 6. sezonda ancak açıklar büyü yeteneklerini.
  • cnbc-e den her pazar günü takip ediyorum şu son hafta troll olayı baya güzeldi ama beni tek sıkan olay merlinin yaptıgı büyüleri kimse görmemesi artık şu olayı bi ögrenselerde dizi daha güzel olur yeni büyüler yeni düşmanlar bide o ejderhanın olayı sanırım en güçlü büyücü ejderha orda

Orijinalden alıntı: dogauzun

Ne umutlarla başlamıştım bu diziye ne çıktı.Allahtan her sezon 13 bölüm de bi haftasonunda izledim kaldırdım rafa

En iyisini yapmışsın
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.