Şimdi Ara

MerkürNet referans / davet kodu paylaşım ana konu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
3
Favori
3.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçmek isteyenler paylaştığım kodla başvuru yapabilirler: ATLUDNPK8K

Müşteri temsilcisi sizi aradığında davet kodunuzun olduğunu ve üstteki kodu temsilciye söyleyebilirsiniz.

veya whatsapp müşteri temsilcisine davet kodunuzun olduğunu söyleyip kodu yazabilirsiniz.

(davet eden: "Ümmühan Banaz" adına)

veya Alttaki linke tıklayıp sol köşedeki "hemen başvur" a basarsanız, başvuru formunda referans kodu bölümü çıkacaktır.)

www.merkurnet.com.tr?ref=ATLUDNPK8K

Uzun zamandır kullanıyorum, Şu âna kadar yavaşlama veya kesinti hiç yaşamadım. Aldığınız hızı tam veriyor ve ping sorunu yok. Ayrıca sabit fiyat garantisi var. Gayet memnunum.

Herhangi bir sorunuz ve yardıma ihtiyacınız olduğunda memnuniyetle yardımcı olurum, forumdan mesaj atmanız yeterlidir.

Telegramım: @jack11011

31 Ocak 2026 tarihine kadar Sabit Fiyat Garantisi MerkürNet'te!

• Yeni abone getiren mevcut aboneye, 1 aylık tarife ücreti hediye.

Referans Kodu: FY3O5DSNZC (o harfi var, sıfır rakamı değil)

Başvuru linki: www.merkurnet.com.tr?ref=FY3O5DSNZC

Yeni abone oldum, POP noktası İzmir'de ve sorun yaşamadım, altyapımın desteklediği maksimum hızı alıyorum.

Whatsapp'tan çağrı merkezine yazabilirsiniz. Linke tıkladıktan sonra sol alttaki "Hemen Başvur" ile gelen formda referans kodu görünüyor, eğer önce tarifelere bakarsanız görünmüyor yani tekrar buradaki linke tıklamalısınız.

31 Ocak 2026 tarihine kadar Sabit Fiyat Garantisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ide -- 2 Ekim 2025; 11:0:30 >

• Geçmek isteyenler paylaştığım kodla başvuru yapabilirler: ATLUDNPK8K

Müşteri temsilcisi sizi aradığında davet kodunuzun olduğunu ve üstteki kodu temsilciye söyleyebilirsiniz.

veya whatsapp müşteri temsilcisine davet kodunuzun olduğunu söyleyip kodu yazabilirsiniz.

veya Alttaki linke tıklayıp sol köşedeki "hemen başvur" a basarsanız, başvuru formunda referans kodu bölümü çıkacaktır.)

Uzun zamandır kullanıyorum, Şu âna kadar yavaşlama veya kesinti hiç yaşamadım. Aldığınız hızı tam veriyor ve ping sorunu yok. Ayrıca sabit fiyat garantisi var. Gayet memnunum.

Herhangi bir sorunuz ve yardıma ihtiyacınız olduğunda memnuniyetle yardımcı olurum, forumdan mesaj atmanız yeterlidir.

• Farhad07 F kullanıcısına yanıt
    Sizin referansınız ile üye oldum. Kontrol edebilir misiniz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

WSR96L9NWF

Referansımla üye olan arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim. Sorularınız için mesaj atabilirsiniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Referans Kodu : TLDIW02C71

Müşteri temsilcisine bu referans ile kaydolacam derseniz yardımcı oluyorlar.

Geçiş yapmadan müşteri temsilcisine söyleyiniz.

Davet kodu: 21EICN973L

Üstelik arkadaşını getir kampanyası var.

Arkadaşını getir davet kodu ile abone olan arkadaşınız kadar aylık fatura indirimi alın.

www.merkurnet.com.tr?ref=21EICN973L

• realacc kullanıcısına yanıt
    Davet kodunuzu ilettim. Teşekkür ederim şimdiden 🙏🏻

Merkürnete geçiş sağladım. Şuan için diğer firmalar ile aynı değerleri veriyor. Referans ile kayıt olursanız 1 ay ücretsiz hakkınız oluyor hem sizin hem benim.

Referans Kodu : TLDIW02C71

Müşteri temsilcisine veya whatsapp hattına bu referans ile kaydolacam derseniz yardımcı oluyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hyhelvaci -- 4 Ekim 2025; 15:0:54 >
  • www.merkurnet.com.tr?ref=R4FBR42WPG

Merkür nete iki gün önce taşıma yaptım,şuana kadar her hangi bir sıkıntı olmadı, 100 Mbps fiber kullanıyorum, yeni abone olmak isteyenlere tavsiye ederim referans olarak linkten başvuru yaparsanız 1 ay fatura hediyesinden beraber faydalanırız,az önce aldığım hız testinide paylaşıyorum.
    MerkürNet referans / davet kodu paylaşım ana konu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merkürnet'e yeni geçtim. 10 gündür kullanıyorum ve gayet memnunum. Referansla üye olmak isteyen arkadaşlar varsa referans kodum

WSR96L9NWF

Referansımla üye olan arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim. Sorularınız için mesaj atabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ToorMoor -- 9 Ekim 2025; 11:35:35 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.