Şimdi Ara

MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANINA GÖRE YATAY GEÇİŞ VE ÖRNEK DİLEKÇE - ANA KONU (379. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.459
Cevap
196
Favori
594.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 377378379380381
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anladım dostum teşekkür ederim ilgin için...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rica ederim umarım her şey gönlünce olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senelerdir sağlık problemleri nedeniyle okula devam edemiyorum ve azami süreyle ilgili sorunum var. MYP ile yatay geçişte azami sürenin sıfırlanacağına dair net olmayan bir bilgi dolaşıyor. Durumum karışık ama oldukça basit anlatacağım lütfen bilen biri cevaplasın:

1-2011-2012'de hukuk fakültesine girdim. (1.okul)
    2-2015-2016 yılında başka bir üniversitenin hukuk fakültesine MYP İLE YATAY GEÇİŞ yaptım. (2.okul)
    3-2016 yazında kapatılan vakıf universitelerinden biri oldu. (2. okul kapatıldı)
    4-Yine o yazın sonunda 2011'deki puana göre ÖSYM tarafından yeniden yerleştirildik. (3. okul)
    5-Özel öğrencilik hakkı tanındı ve bulunduğum ildeki devlet okulundaki hukuk fakültesindeyim. (4. okul ama kaydım 3. okulda)

Bu bilgilere azami öğrenim süresi sonu hangi yıl olacak?

-2011'e göre bakılıp (2014'e çekilerek) 2021 mi?
    -MYP ile yatay geçiş olduğundan 2015'e bakılıp 2022 mi?
    -Kapatılan okul sonucu yeni kayıt olunan 2016 yılına bakılıp 2023 mü? ( e-devlet ve ösym eğitim bilgilerinde güncellesem de sadece bu okul görülüyor)

Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slyzer923 -- 29 Aralık 2019; 13:13:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Slyzer923

Senelerdir sağlık problemleri nedeniyle okula devam edemiyorum ve azami süreyle ilgili sorunum var. MYP ile yatay geçişte azami sürenin sıfırlanacağına dair net olmayan bir bilgi dolaşıyor. Durumum karışık ama oldukça basit anlatacağım lütfen bilen biri cevaplasın:

2-2015-2016 yılında başka bir üniversitenin hukuk fakültesine MYP İLE YATAY GEÇİŞ yaptım. (2.okul)
    3-2016 yazında kapatılan vakıf universitelerinden biri oldu. (2. okul kapatıldı)
    4-Yine o yazın sonunda 2011'deki puana göre ÖSYM tarafından yeniden yerleştirildik. (3. okul)
    5-Özel öğrencilik hakkı tanındı ve bulunduğum ildeki devlet okulundaki hukuk fakültesindeyim. (4. okul ama kaydım 3. okulda)

-Kapatılan okul sonucu yeni kayıt olunan 2016 yılına bakılıp 2023 mü? ( e-devlet ve ösym eğitim bilgilerinde güncellesem de sadece bu okul görülüyor)

Teşekkürler...
    https://www.instagram.com/yatay_gecis_2019/ hocam bu hesap bu konular hakkında malumatlı isterseniz bir ulaşmaya çalışın

• Teşekkürler ama cevap vermediler. Aynı o hesap gibi başka hesaplara da yazdım onlar da cevap vermedi. Burdan da cevap yok hala ne sorunmuş arkadaş...

• bazı arkadaşlar eski mesajlara bakmıyorlar aynı konu ile ilgili en az 10 soru soruyorlar sizden ricam eski mesajları dikkatli biçimde okumanız. sorunuz yok sa yazın tabiki.
    üniversite öğrencisi demek araştırıp bulan sorgulayan öğrenen kişi demek unutmayın.

arkadaşlar merkezi yerleştirme ile yatay geçiş konusunda özellikle örgünden açıköğretime geçiş konusunda küçük problemler olduğunu gördüm.hem onlardan hemde kendi teçrubemden yola çıkarak yapmanız gerekenler gözden kaçırmamanız gereken durumlar var.
    bana özelden yazmamanız için bu mesajı dikkatli okuyun.
    şimdi ben örgün öğretim bölümden anadolu aöf sosyal hizmetlere geçtim
    geçerken anadolu aöf ekranda yazan evrakların hepsini başvuruların başladığı tarihten(1-15 ağustostan önce) 15 gün önce pınar hisar myo dan telefon edip öğrenci dostu personelden istedim ve onlar hazırlamaya başladılar kargo yönlendirmesi yapıp kargoyu şubeye getirdim (normal fiyat 5 lira ise kargo fiyatı yönlendirmeli kargo (15 lira)o evraklar geldi ben hepsini kontrol edip anadolu üniversitesi açıköğretim MERKEZ KAMPÜSE KARGO YAPTIM.(ESKİŞEHİRE)
    SOSYAL HİZMETLER BÖLÜMÜNE KABUL ALDIM KAYIT OLDUM 2.SINIFTAYIM.
    BÖLÜME KABUL ALIP KAYIT OLDUKTAN SONRA ESKİ OKULUNUZLA İLGİLİ HİÇBİR İŞLEM YAPMIYORSUNUZ ESKİ OKULUNUZ VE YENİ OKULUNUZ ARALARINDA RESMİ YAZIŞMA YAPACAK BU YAZIŞMAYA SİZ KESİNLİKLE KARIŞMAYIN BU RESMİ YAZIŞMA 2-3 AY SÜREBİLİR.
    BİDE ÖRGÜN ÖĞRETİM E GİRİŞ YILINIZA DİKKAT EDİN BAZI 1991 GİRİŞLİ 2006 GİRİŞLİ ARKADAŞLAR ÜNİVERSİTE YE GİRİŞ YILINA BAKMADAN ATATÜRK ÜN. AÖF MERKEZİ YERLEŞTİRME YATAY GEÇİŞ BAŞVURUSU YAPMIŞLAR TABİKİ KABUL ALAMADILAR ÇÜNKÜ ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ AÖF 2010 YILINDA KURULDU O YÜZDEN BAŞVURUNUZ KABUL OLMAZ
    SİZ ATATÜRK ÜN.YERİNE ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÖF YE BAŞVURU YAPICAKSINIZ ÇÜNKÜ ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÖF 1991 YILINDA VARDI YILMAZ BÜYÜKERŞEN ANADOLU AÖF Yİ 1980 Lİ YILLARDA KURDU.
    BİDE ATATÜRK AÖF DEKİ ÖZEL GÜVENLİK PROĞRAMINA 2015 TEN ÖNCE ÖĞRENCİ ALIMI YAPILMAMIŞ BAŞVURUSU RET OLAN ARKADAŞLAR BİLMELİ Kİ ATATÜRK AÖF ÖZEL GÜVENLİK PROĞRAMINA 2016 YILINDA ÖĞRENCİ ALINMAYA BAŞLANDI BAŞVURULARINIZ YAPARKEN BÖLÜM HANGİ YIL AÇILDIĞINA DİKKATLİ DAVRANIN.
    VERECEĞİM LİNKTE AÇIKÇA GÖRÜLÜYOR.https://www.ataaof.edu.tr/Dosyalar/20182019baharyataygecis.pdf
    --------

BİDE KÜÇÜK NOT 2.ÜNİVERSİTE UYGULAMASINA YATAY GEÇİŞ HAKKI YÖK TARAFINDAN KAPALI
    BAZI ARKADAŞLAR BAŞVURULARINA RET ALDILAR
    SINAVLA PUAN ALIP GELİNMEDİ BÖLÜME BİZ KENDİ İSTEĞİMİZLE LİSANS /ÖNLİSANS ÖĞRENCİSİ VEYA MEZUNU OLARAK BAŞVURU YAPTIK O YÜZDEN YATAY GEÇİŞE KAPALI.
    you tube vidyosu koymak yasak olmasa koyardım ama vidyoyu koyduğum anda reklam muamelesi görüp uyarı cezası alıyorum.(merkezi ek 1 videosu var)
    bir kaç soru geldi hocam kaydımı dondurunca başvuru yapabilirmiyim / kaldığım ders var başvuru yapabilirmiyim
    ARKADAŞLAR KAYItlI OLDUĞUNUZ ÜNİVERSİTEDE KAYDINIZI DONDURMANIZ HİÇ BİRŞEYE ENGEL DEĞİL . TÜM DERSLERİNİZ FF OLSADA ANADOLU AÖF /İSTANBUL AUZEF ATATÜRK AÖF YE BAŞVURU YAPABİLİRSİNİZ.
    ANADOLU AÖF KAYDINIZ AKTİF Mİ PASİF Mİ OLDUĞUNA BAKMIYOR KAYITLI OLDUĞUNUZ OKULDA KAYDINIZ VARMI ONU İNCELİYOR. 0 | |
    NOT 2 :ANADOLU ÜN.ATATÜRK ÜN. İSTANBUL ÜN. AÇIKÖĞRETİM KONTENJANLI VE PUANI VAR ÖSYM KLAVUZUNA BAKABİLİRSİNİZ KİM SİZE AÇIKÖĞRETİ KONTENJANSIZ DİYORSA EN KİBAR HALİMLE SÖYLÜYORUM BİLMİYOR BİLMEDİĞİ İÇİN KONUŞUYOR..https://dokuman.osym.gov.tr/pdfdokuman/2019/YKS/tablo3_06082019.pdf
    --------------------------------------
    AZAMİ EĞİTİM SÜRESİ İÇİN BİR SORU GELDİ 2YILLIK BÖLÜM İÇİN 4 YIL, 4YILLIK BÖLÜM İÇİN 7 YIL DA BİTİRMEK ZORUNLULUĞU VAR. ÖRNEK ÜZERİNDEN ALATICAM DİYELİM Kİ BEN ÖNLİSANS BÖLÜM KAZANDIM 2018 GİRİŞLİYİM 2018-2019 (1.YILINIZ)2019-2020 (2,YILINIZ) 2020-2021(3.YILINIZ) 2021-2022(4.YILINIZ)2022 SONUNDA 4.YILINIZ BİTTİĞİ İÇİN KAYDINIZ BİRYIL PASİFTE BEKLİYECEK DAHA SONRA YÖKE SİLİNMEK ÜZERE ONAYA GÖNDERİLECEK ONAY GELİRSE KAYDINIZ ÜNİVERSİTE TARAFINDAN SİLİNECEK. VAKIF ÜNİVERSİTESİ KAYDINIZI SİLEMEZ AZAMİ EĞİTİM SÜRENİZ BİTMEDİ. 1 DÖNEM GİTTİM KAYDIM SİLİNİR Mİ DİYE KORKMAYIN.
    -----------------
    MESELA İŞLETMEYİ(SİZ HANGİ BÖLÜMÜ OKUMAK İSTİYORSANIZ ÖRNEK O BÖLÜM)(AYNI BÖLÜMDE BU DURUM.) İSTANBUL ÜNİVERSİTESİNDE OKURKEN MARMARA İŞLETME YE GEÇMEK İSTEDİNİZ MERKEZİ EK 1 İLE CC VE ÜSTÜ DERSİNİZ VAR MARMARA O DERSLERİNİZİN HEPSİ SAYILACAK AKTS YANİ KREDİSİ 3-4 OLMUŞ FARK ETMEZ FF DERSİNİZ VARSA O DERSİ MARMARADA ALTTAN ALICAKSINIZ.
    EK OLARAK GELEN SORULARDA TRANSKRİPT VE DİĞER EVRAKLARI GEÇMEK İSTEDİĞİNİZ ÜNİVERSİTEYE VERMEK ZORUNDASINIZ (GEÇMEK İSTEDİĞİNİZ ÜNİVERSİTE BİLEMEZ SİZİN HANGİ DERSTEN GEÇİP KALDIĞINIZI YADA GEÇTİĞİNİZ DERS HANGİSİ O YÜZDEN GEÇTİĞİNİZ DERSİ BİRDAHA ALMAMAK İÇİN TRANSKRİPT ŞART)
    BİDE EVRAK HAZIRLAMA 3 GÜN SÜRÜYOR DEMİŞ BAZI ARKADAŞLAR DEVLET ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ 3 GÜN SONRA HAZIR OLACAK DİYORSA 3 GÜN SONRA GİDİCEKSİNİZ ALICAKSINIZ,
    EVRAK HAZIRLAMA İŞİNİ SON GÜNE BİRAKMAYIN BAŞVURULAR BAŞLAMADAN 5-6 GÜN ÖNCE KAYITLI OLDUĞUNUZ ÜN.ÖĞRENCİ İŞLERİNE HABER VERİN.
    VAKIF ÜNİVERSİTESİ ÖGRENCİ İŞLERİ ERTESİ GÜN GELİN DİYORSA BU DURUM O PERSONELİN İŞİNİN YOĞUNLUGUNA BAĞLI, AĞUSTOS AYI ÖĞRENCİ İŞLERİNİN EN YOĞUN DÖNEMİ TELEFON FAX MAİL CEVAP BEKLEMEYİ UNUTUN.
    GELEN BAŞKA BİR SORU DA BEN YURT DIŞINDA OKUYORUM ÖSYM SINAVINA GİRMEDİM NE YAPMAM LAZIM ARKADAŞLAR SİZ ÖSYM DEN PUAN ALIP ÖSYM KLAVUZUNDAN TERCİH YAPIP GİTMEDİĞİNİZ İÇİN YATAY GEÇİŞ YAPAMAZSINIZ. NASIL BİR YOL İZLEYECEĞİNİZİ YÖK EĞİTİM ÖĞRETİM DAİRESİNİ ARAYIP SORABİLİRSİNİZ 0312 298 78 00(sabah 9 olmadan aramanızı şidddetle tavsiye ederim çok yogun bir daire 8,30-9 arasında telefonu açma ihtimalleri var ben dgs hakkında bir soruyu sabah 8,35 te arayıp sormuşluğum var)0||

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evandevan5a1 -- 3 Ocak 2020; 17:14:49 >

• quote:

Senelerdir sağlık problemleri nedeniyle okula devam edemiyorum ve azami süreyle ilgili sorunum var. MYP ile yatay geçişte azami sürenin sıfırlanacağına dair net olmayan bir bilgi dolaşıyor. Durumum karışık ama oldukça basit anlatacağım lütfen bilen biri cevaplasın:

Teşekkürler...
    AZAMİ EĞİTİM SÜRESİ SIFIRLANMAZ.
    AÇIKÖĞRETİM DE SADECE SINAVA GİREBİLİRSİNİNZ AMA AKBİL FALAN ALAMAZSINIZ.

• quote:

Teşekkürler...
    MERKEZİ EK 1 HAKKINIZI KULLANDINIZ MI?

• Slyzer923 S kullanıcısına yanıt
    AZAMİ EĞİTİM SÜRENİZ 2011 BAŞLIYOR .
    2,MADDEYE GÖRE MERKEZİ EK HK BİTMİŞ BAŞKA HAKKINIZ YOK.
  • evandevan5a1 E kullanıcısına yanıt
    Evet 1 defa kullandım 2. kez kullanırsam sadece ilk yerleştiğim üniversite için kullanabileceğim YÖK kanununa göre.

• quote:

Evet 1 defa kullandım 2. kez kullanırsam sadece ilk yerleştiğim üniversite için kullanabileceğim YÖK kanununa göre.
    geri dönüş hakkı deniyor ona teknik olarak.
    Hocam merhaba ben 81 ortalam ile Gaziantep tıp fakültesinden aydın tıp fakültesine ortalamam ile yatay geçiş yaptım şimdi ben burdan eğe üniversitene yine ortalamam ile yatay geçiş yapabiliyor muyum öyle bir şansım var mı yoksa 1 tane mi hakkım vardı

• Zella Day kullanıcısına yanıt
    sonsuz tane kurumlar arası yatay geçiş hakkı var merkezi ek 1 hakkı sadece 1 tane var.
    Çok saolun hocam

• LİSTEDE ADI OLMAYAN ÜNİVERSİTELER MERKEZİ EK 1 İLANA ÇIKMAMIŞTIR.

1)İstanbul bilgi üniversitesi kurumlar arası yatay geçiş ve merkezi ek 1 başvuru tarihi 6 ocak 2020-17ocak 2020 son gün.

2)Yeditepe üniversitesi kurumlar arası ve merkezi ek1 başvuru tarihi Başvuru Tarihleri: 16 Aralık 2019 - 22 Ocak 2020 son gün.

3)BEzmi alem vakıf ün. Kurumlararası yatay geçiş 27 ocak 2020 31 ocak 2020 son gün. MERKEZİ EK 1 İLANA ÇIKMAYACAK.

4)bahçeşehir ün. Kurumlar arası Yatay geçiş tarihi 16 ocak 27 ocak 2020 son gün.merkezi ek 1 ilana çıkılmayacak.

5 )İstanbul gelişim üniversitesi kurum içi kurumlar arası ve merkezi ek 1 29 kasım – 10 şubat 2020 son gün.

6) İstanbul Üsküdar üniversitesi kurumlar arası ve merkezi ek 1 12 şubat songün.

7)İstanbul kültür üniversitesi kurum içi kurumlar arası merkezi ek1 ve yabancı öğrenci alımı başvuru başlangıç tarihi 2 ocak 2020

8) İstanbul özyeğin üniversitesi kurum içi ve kurumlar arası ve yandal yatay geçiş başvuruları 17 24 ocak 2020 son gün merkezi ek ile öğrenci alınmayacaktır.

9)İstanbul yeni yüzyıl üniversitesi kurum içi kurumlar arası ve merkezi ek 1 13-17 ocak 2020 son gün.

10)İstanbul haliç üniversitesi kurumlar arası ve merkezi ek1 başvuru tarihi 7 ocak -17 ocak 2020 son gün.

11) İstanbul Maltepe üniversitesi kurum içi yatay geçiş 13-17 ocak 2020 son gün.

12) Galatasaray üniversitesi merkezi ek1 ilana çıkamayacak kurum içi ve kurumlar arası yatay geçiş tarihi önlisans bölümler için 3 şubat -5 şubat 2020 songün.

13)İstanbul altınbaş üniversitesi kurum içi kurumlar arası ve merkezi ek 1 başvuru tarihi 24 ocak 14 şubat 2020 son gün.

14) İstanbul şehir üniversitesi merkezi ek 1 başvuru tarihi 23 aralık 3 ocak 2020 son gün.

15 istanbul piri reis üniversitesi kurum içi kurumlar arası merkezi ek 1 20 ocak 22 ocak 2020 son gün.

16 istabul okan üniversitesi kurum içi kurumlar arası merkezi ek 1 3 ocak -13 ocak 2020 son gün.

17) İstanbul ayvansaray üniversitesi kurum içi kurumlar arası ve merkezi ek 2 ocak-31 ocak 2020

18) istnbul demiroğlu bilim üniversitesi kurum içi kurumlar arası ve merkezi ek 1 başvuru tarihi.13-17 ocak
    2020 son gün.

19) İstanbul kent üniversitesi kurum içi kurumlar arası merkezi ek 1 6 ocak -24 ocak 2020 son gün.

20 istabul Fenerbahçe üniversitesi kurum içi kurumlar arası merkezi ek1 başvuru tarihi 6 ocak -10ocak 2020 songün.

21)İstanbul Beykoz üniversitesi kurum içi kurumlar arası ve merkezi ek 1 17 aralık -24 ocak 2020 songün.

22) İstanbul 29 mayıs üniversitesi kurum içi kurumlar arası merkezi ek 1 23 aralık -3 ocak 2020

23) İstanbul adı güzel meslek yüksek okulu kurum içi kurumlar arası merkezi ek 1 ve yabancı öğrenci alımı 6
    ocak -4 şubat 2020 songün.

24)İstanbul fatih sultan Mehmet üniversitesi kurum içi kurumlar arası merkezi ek1 27 aralık 21 ocak 2020

25) İstanbul arel üniversitesi kurumlar arası yatay geçiş 6 ocak -24 ocak 2020 son gün.

26) İstanbul aydın üniversitesi kurum içi kurumlar arası merkezi ek 1 ve yabancı öğrenci alımı başvuru 13 ocak
    24 ocak 2020

27)İstanbul Avrupa meslek yüksek okulu kurum içi kurumlar arası merkezi ek 1 2 ocak -31 ocak 2020 son gün.

28)İstanbul esenyurt üniversitesitesi kurumlar arası ve merkezi ek 1 başvuru tarihi 6 ocak 17 ocak 2020 son gün.

29)İstanbul gedik üniversitesi kurum içi kurumlar arası merkezi ek 1 ve yabancı öğrenci alımı 23 aralık -17 ocak 2020

30) İstanbul medipol üniversitesi kurum içi kurumlar arası merkezi ek 1 13ocak -28 ocak 2020 son gün.

31)İstanbul Rumeli üniversitesi kurum içi kurumlar arası merkezi ek1 son gün 28 ocak 2020

32) İstanbul Sabahattin zaim üniversitesi sadece merkezi ek 1 başvuru tarihi 16 aralık 2019-10 ocak 2020 son gün.

33)İstanbul şişli meslek yüksek okulu kurum içi kurumlar arası ve yabancı öğrenci alımı 13 ocak 2020-7 şubat 2020 songün.

34) İstanbul ticaret üniversitesi merkezi ek 1 6 ocak 2020-17 ocak 2020 son gün.

35)İstanbul üiniversitesi kurum içi kurumlar arası yatay geçiş tarihi 13-17 ocak 2020

36) İstanbul üniversitesi Cerrahpaşa kurum içi kurumlar arası 13-17 ocak 2020

37)İstanbul İstinye üniversitesi kurum içi kurumlar arası merkezi ek 1 20 ocak 2020-7 şubat 2020 son gün.

38)İstanbul mef üniversitesi kurumlar arası , merkezi ek1 1 aralık 2019-17 ocak 2020 son gün.

40)İstanbul Nişantaşı üniversitesi kurumlar arası merkezi ek 1 ve yabancı öğrenci alımı 2 ocak -31ocak 2020 son gün.

41)sağlık bilimleri üniversitesi önlisans bölümler için kurumlar arası yatay geçiş tarihi 13-17 ocak 2020

42)İzmir dokuz eylül üniversitesi kurumlar arası ve merkezi ek 1 tüm. önlisans bölümler için 20 ocak 24 ocak
    2020

43)İzmir eğe üniversitesi kurum içi ve yabancı öğrenci yatay geçiş tarihi 10-14 şubat 2020

44)İzmir demokrasi üniversitesi sadece önlisans bölümler için kurumlar arası yatay geçiş 20-24 ocak 2020

45)İzmir yaşar üniversitesi kurumlar arası yatay geçiş ve merkezi ek 1 23 aralık 2019-21 ocak 2020

46) İzmir ekonomi üniversitesi kurumlar arası yatay geçiş ve merkezi ek 22-24 ocak 2020songün.

47) İzmir katip çelebi üniversiesi kurum içi kurumlar arası yatay geçiş 13 ocak -17 ocak 2020 son gün.

48)İzmir ileri teknoloji enstitüsü sadece yabancı öğrenci alımı yapıcak 1-15 ocak 2020 songün.

49)Ankara üniversitesi kurumlar arası yatay geçiş 20-22 ocak 2020 son gün.merkezi ek 1 ilana çıkmayacak.

50)başkent üniversitesi kurum içi kurumlar arası merkezi ek1 başvuru tarihi 20-24 ocak 2020

51) gazi üniversitesi sadece kurumlar arası yatay geçiş 22 ocak -23 ocak 2020 son gün.

52)Ortadoğu teknik ün. Kurumlar arası yatay geçiş tarihi.21 ocak 2020

53)Ankara tobb etu üniversitesi kurum içi kurumlar arası yatay geçiş tarihi 18-29 kasım 2019

54)Ankara atılım üniversitesi kurum içi kurumlar arası merkezi ek 1 23 aralık -10 ocak 2020 son gün.

55) Ankara ufuk üniversitesi kurumlar arası ve merkezi ek 1 20-24 ocak 2020 başvuru üçreti 200 lira.

56) Ankara ted üniversitesi kurum içi kurumlar arası merkezi ek 1 başvuru 24 ocak -30 ocak 2020 son gün.

57)Ankara türk hava kurumu üniversitesi kurum içi ve kurumlar arası yatay geçiş 27 ocak -30 ocak 2020 merkezi ek 1 20 -23 ocak 2020 son gün.

58)Çankaya üniversitesi kurum içi kurumlar arası merkezi ek 1 başvuru tarihi 13-17 ocak 2020 başvuru üçreti 145 lira.

59)Ankara yıldırım Beyazıt üni.önlisans bölümlere kurumlararası yatay geçiş 13 ocak 17 ocak 2020

60) Ankara hacı bayram veli üni. Önlisans bölümler için kurumlar arası yatay geçiş 22 ocak 23 ocak 2020 son gün.

61)Ankara medipol üniversitesi önlisans bölümler için kurum içi , kurumlar arası yatay geçiş 3 şubat -7 şubat 2020

62)Konya Karatay ün. Kurum içi Kurumlar arası yatay geçiş ve merkezi ek 1, 6 ocak -4 şubat 2020 songün.

63) adana cukurova ün.kurumlar arası , Merkezi ek 1 başvuru tarihi 6 ocak -17 ocak 2020 son gün.

64) Adıyaman üniversitesi kurum içi kurumlar arası yatay geçiş (merkezi ek 1 ilana çıkmayacak). 21 ocak -27 ocak 2020 son gün.

65)afyon Kocatepe üniversitesi merkezi ek 1 ile öğrenci almayacak önlisans bölümler için kurumlar arası yatay geçiş 6 ocak -24 ocak 2020

66)Aksaray üniversitesi önlisans bölümler için kurumlar arası yatay geçiş merkezi ek 1 başvuru tarihi 27 ocak -31 ocak 2020son gün.

67)Alanya alattin keykubat üniversitesi merkezi ek 1 ile önlisans programlara öğrenci alınacaktır. 13-17 ocak 2020 son gün.

68) Antalya akev üniversitesi kurumlar arası ve merkezi ek 1 7 ocak -15 ocak 2020 son gün.

69 antalya bilim üniversitesi merkezi ek 1 başvuru tarihi 6 ocak -17 ocak 2020 son gün.

70)Ankara lokman hekim üniversitesi önlisans bölümler için kurumlar arası ve merkezi ek 1 başvuru tarihi 6 ocak-10 ocak 2020 son gün.

71) Ardahan üniversitesi önlisans bölümler için kurumlar arası yatay geçiş 20 ocak -24 ocak 2020 son gün.

72) Artvin Çoruh üniversitesi merkezi ek 1 başvuru 13-17 ocak 2020

73)aydın Adnan menderes üniversitesi 18/12/2019 tarihli senato kararı gereği ocak döneminde merkezi ek 1 ile öğrenci alınmayacaktır.

74)Balıkesir üniversitesi kurumlar arası yatay geçiş . yabancı öğrenci 6 ocak-24 ocak 2020 merkezi ek 1 başvuru tarihi 13 ocak -17 ocak 2020

75)Bartın üniversitesi önlisans kurum içi kurumlar arası yatay geçiş yabancı öğrenci alımı 6 ocak 24 ocak 2020 son gün.

76)batman üniversitesi kurumlar arası yatay geçiş önlisans bölümler için.2 ocak -13 ocak 2020 son gün.

77)Bayburt üniversitesi kurumlar arası yatay geçiş ve merkezi ek 1 6 ocak -10 ocak 2020 son gün.

78)Bingöl üniversitesi kurumlar arası yatay geçiş tarihi 13-17ocak 2020 , merkezi ek 1 başvuru tarihi 6 ocak -10 ocak 2020 son gün.

79) Bitlis eren üniversitesi merkezi ek 1 başvuru tarihi. 27 ocak -31 ocak 2020

80)bursa teknik üniversitesi kurum içi yatay geçiş başvuru tarihi 27-28 ocak 2020 son gün.

81)Uludağ üniversitesi merkezi ek 1 başvuru tarihi 20-24 ocak 2020 son gün.

82)Çanakkale 18 mart üniversitesi merkezi ek 1 başvuru tarihi 20 ocak 31 ocak 2020 son gün.

83) Çankırı karatekin üniversitesi kurum içi kurumlar arası yatay geçiş merkezi ek 1 başvuru tarihi 27-29 ocak 2020 son gün.

84) çorum Hitit üniversitesi kurumlar arası yatay geçiş merkezi ek 1 başvuru 6 ocak -17 ocak 2020 son gün.

85)denizli Pamukkale üniversitesi merkezi ek1 ile ilana çıkmayacak kurumlar arası yatay geçiş tarihi.13-17 ocak 2020 son gün.

86) Diyarbakır Dicle üniversitesi kurumlar arası yatay geçiş merkezi ek 1 başvuru tarihi 15-17 ocak 2020son gün.

87)düzce üniversitesi önlisans ve lisans kurum içi ve merkezi ek 1, önlisans kurumlararası yatay geçiş ve tarihi 13-17 ocak 2020 son gün.

88)Edirne Trakya üniversitesi 28 kasım 2019 tarihli senato kararı ile merkezi ek 1 ile ocak döneminde öğrenci alınmayacaktır. Önlisans bölümler için kurumlar arası yatay geçiş tarihi 13 ocak -24 ocak 2020 son gün.

89) Elazığ Fırat üniversitesi merkezi ek 1 başvuru tarihi 27 ocak -3 şubat 2020 son gün.

90) Erzincan binali yıldırım üniversitesi merkezi ek 1 başvuru tarihi 6-10 ocak 2020 son gün. kurumlar arası yatay geçiş 13-17 ocak 2020 son gün.

91) Erzurum Atatürk üniversitesi kurumlar arası yatay geçiş 20 ocak -31 ocak 2020 son gün merkezi ek 1 (tıp ve diş hekimligi hariç) başvuru tarihi 6 ocak 17 ocak 2020 son gün.

92)Eskişehir Anadolu üniversitesi merkezi ek 1 ilana çıkmayacak. Sınırlı sayıda bölüm için kurum içi yatay geçiş 6 ocak-24ocak 2020 son gün.

93)Eskişehir Osmangazi üniversitesi önlisans bölümler için kurumlar arası yatay geçiş 27-28 ocak 2020 son gün

94)Eskişehir teknik üniversitesi sınırlı sayıda bölüm için kurum içi yatay geçiş 6 ocak -24 ocak 2020 son gün.

95)Gaziantep üniversitesi kurum içi kurumlar arası merkezi ek 1 başvuru tarihi 13-16 ocak 2020 son gün.

96) hasan kalyoncu üniversitesi kurum içi kurumlar arası merkezi ek 1 başvuru tarihi.30 aralık 2019-19 ocak 2020 son gün

97)Giresun üniversites önlisans bölümler için merkezi ek 1 başvuru tarihi 23-24 ocak 2020son gün. Kurum içi yatay geçiş tarihi 20-24 ocak 2020 son gün.

98) Gümüşhane üniversites kurumlar arası ve merkezi ek 1 başvuru tarihi 20 ocak 24 ocak 2020 son gün.

99) Hakkari üniveresitesi merkezi ek 1 başvuru tarihi 6 ocak 17 ocak 2020 son gün.

100) Hatay Mustafa kemal üniversitesi sınırlı sayıda bölüm için ilan vermiş lisans önlisans programlar için 30 aralık 2019-17 ocak 2020 son gün.

101 ) Hatay İskenderun teknik üniversitesi merkezi ek 1 başvuru tarihi 13 ocak -30 ocak 2020 son gün.. kurumlar arası yatay geçiş tarihi 27 ocak -30 ocak 2020 son gün

102) Isparta Süleyman Demirel ün. Kurumlar arası yatay geçiş tarihi13-17 ocak 2020 son gün.

103)Isparta uygulamalı bilimler üniversitesi kurumlar arası yatay geçiş tarihi 13-17 ocak son gün.

104)Kahramanmaraş istiklal üniversitesi kurum içi kurumlar arası 23-29 ocak 2019 son gün.

105)Kahramanmaraş sütçü imam üniversitesi kurumlar arası yatay geçiş ve merkezi ek 1 başvuru tarihi 13 ocak 17 ocak 2020 son gün.

106) Karabük üniversitesi merkezi ek 1 ile öğrenci alınmayacak kurumlar arası yatay geçiş tarihi 27 ocak 29 ocak 2020 son gün.

107 )karamanoğlu Mehmet bey üniversitesi merkezi ek 1 başvuru tarihi 6 ocak 14 ocak 2020 son gün. kurumlar arası yatay geçiş 30 ocak 6 şubat 2020 son gün.

108)Kafkas üniversitesi merkezi ek 1 başvuru tarihi.20 ocak-31 ocak 2020 son gün. Önlisans proğramlar için kurumlar arası yatay geçiş kurum içi yatay geçiş başvurusu alınacaktır.

109) kayseri Erciyes üniversitesi önlisans bölümler için kurumlar arası yatay geçiş tarihi 22 ocak -24 ocak 2020 son gün.

110 kayseri üniversitesi önlisans bölümler için kurumlar arası yatay geçiş 22 ocak

111) Kırıkkale üniversitesi kurum içi ve kurumlar arası yatay geçiş 13 ocak 31 ocak 2020 son gün.

112) Kilis 7 aralık üniversitesi önlisans bölümler için kurumlar arası yatay geçiş ve merkezi ek 1 başvuru tarihi 13 ocak 21 ocak 2020 son gün.

113 kocaeli üniversitesi önlisans bölümler için kurum içi ve kurumlar arası yatay geçiş başvuru tarihi.13 ocak 24 ocak 2020 son gün.

114)Malatya Turgut özal üniversitesi kurumlar arası yatay geçiş 20 ocak 24 ocak 2020 son gün.

115) Mardin artuklu üniversitesi merkezi ek 1 ile ocak döneminde öğrenci alınmayacak. Önlisans kurumlar arası yatay geçiş için 13-17 ocak 2020 songün.

116) mersin çağ üniversitesi merkezi ek 1 başvuru tarihi 10 ocak -1 şubat 2020 son gün.

117)toros üniversites kurum içi kurumlar arası ve merkezi ek 1 başvuru tarihi. 2 ocak -17 ocak 2020 son gün.

118 kapadokya üniversitesi kurum içi kurumlar arası yatay geçiş ve merkezi ek 1 6 ocak -22ocak 2020 son gün.

119)Niğde ö.h üniversitesi senato kararı gereği öğrenci alınmayacaktır.

120) ordu üniversitesi önlisans bölümler için kurum içi… kurumlar arası yabancı öğrenci alımı ve merkezi ek 1 başvuru tarihi.13 ocak 27 ocak 2020 son gün.

121 osmaniye korkut ata üniversitesi merkezi ek 1 başvuru tarihi 13 ocak 17 ocak 2020 son gün. Kurumlar arası yatay geçiş 21 ocak 24 ocak 2020 son gün.

122) rize r.t.e üniversitesi merkezi ek 1 başvuru tarihi.20-24 ocak 2020 son gün.

123) Sakarya üniversitesi önlisans bölümler için kurum içi ve kurumlar arası yatay geçiş 20 ocak 22 ocak 2020 son gün.senato kararı gereğince merkezi ek 1 ile öğrenci alınmayacak.

124 sakarya uygulamalı bilimler üniversitesi merkezi ek 1 baaşvuru tarihi 20 ocak-24 ocak 2020 son gün.

125) Siirt üniversitesi merkezi ek 1 başvuru tarihi 10 ocak -24 ocak 202 son gün

126) Sinop üniversitesi merkezi ek 1 başvuru tarihi 1 ocak 27 ocak 2020 son gün

127 sivas çumhuriyet üniversitesi merkezi ek 1 19 ocak 20 ocak 2020 son gün.

128 harran üniversitesi merkezi ek 1 başvuru tarihi13 ocak 24 ocak 2020 son gün.

129 şırnak üniversitesi önlisas bölümer için kurumlar arası yatay geçiş tarihi 6 ocak 17 ocak 2020 son gün.

130 tekirdağ Namık kemal ün merkezi ek 1 başvuru tarihi 14 ocak 17 ocak 2020 son gün.

131 tokat Gaziosmanpaşa üniversitesi merkezi ek 1 başvuru tarihi ve önlisanslar için kurum içi ve kurumlar arası yatay geçiş tarihi.15 ocak 22 ocak 2020

132 trabzon üniversitesi merkezi ek 1 başvuru 20 ocak 24 ocak 2020 son gün.

133 munzur üniversites merkezi ek 1 başvuru tarihi 20 ocak -22 ocak 2020

134 zonguldak b.e üniversitesi merkezi ek 1 başvuru tarihi 02 ocak 17 ocak 2020 son gün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evandevan5a1 -- 16 Ocak 2020; 9:57:7 >

teşekkürler
  • Bu sene sınava girsem, eski puanımla merkezi yatay geçiş hakkını kaybeder miyim?
  • SINAVA GİRMEYE TERCİH YAPMAYA VE KAZANMAYA ENGEL YOK KAYIT YAPTIRSANIZ ESKİ PUANINIZA DAİR HAKLARINIZ BİTER YENİ PUANIN HAKLARI BAŞLAR.
  • %50 burslu olarak gidebildiğim bölüme merkezi puanla Yatay geçiş yaparsam yine %50 burs alabilir miyim

• avarel29 kullanıcısına yanıt
    geçmek istediğiniz bölüm aynı düzeyde %50 burslu olursa alabilirsiniz. merkezi ek 1 konusunda videom var buraya eklemek yasak uyarı alıyorum isteyene özelden mesaj atabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evandevan5a1 -- 3 Şubat 2020; 15:14:38 >
  • 
Sayfa: önceki 377378379380381
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.