Şimdi Ara

MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANINA GÖRE YATAY GEÇİŞ VE ÖRNEK DİLEKÇE - ANA KONU (114. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.463
Cevap
195
Favori
599.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar, öğrenci belgesini e-devlet'ten çıkarabiliyor muyuz? okul kabul ediyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya aslında başvuru yapan bi arkadaş süreci aptala anlatır gibi anlatsa çok süper olurdu

• quote:

Orijinalden alıntı: robotica

Ay sonuna 3 gun kaldi haydi hayirlisi...

Sonuçlar ay sonunda mi aciklanacak ?

• ege üniversitesi ve Dokuz eylül'e başvurdum arkadaşlar

dokuz eylülde işler çok daha kolay. en azından eğitim fakültesinde öyleydi. eğitim fakültesindeki genel öğrenci işlerine gitmek yeterli.
    internette yazan belgeler dışında bir şey istemiyorlar. dilekçeyi o anda yazmanız için kalem kağıt bile veriyorlar :D her neyse sonrasında eski bir defter var oraya başlık atmışlar merkezi yerleştirmeyle geçenler diye; adınızı falan yazıyorsunuz. bu kadar, mutlu son. benim halletmem dilekçeyi doldurma süresi kadar sürdü.

ege biraz problemli. fakülte öğr. işlerine falan gitmiyorsun. ben gittim çok yürüdüm siz gitmeyin. öğrenci işleri daire başkanlığı mıdır öyle bir yer var oraya yönlendirecekler. metroda ege kampus durağında inerseniz çok uzak sayılmaz. aynı belgenin bir aslını birde fotokopisini istiyor. orda aynı binanın arkasında fotokopi bölümü var orda ilgilenirler. 11.45te belgeleri vermek için gittim, kadın başka bir arkadaşı alıyorum yetişmez 1de gel dedi. sadece eksik olup olmadığına bakacak, en fazla 5dk daha geç içer sigarasını. ama yok, bekletti 1e kadar.

ege'de puanınızla ilgili sıkı bir kontrol var. hani gözden kaçarım gideyim bi demeyin. tarihten puan türüne kadar irdelediler. girdiğiniz yılın ösym puan tablosunun çıktısını alıp dosyaya koyuyor, istediğiniz bölümün puan kısmını kırmızı kalemle çiziyor. asıllar ve fotokopiler şeklinde ayırma nedenleri birini geçmek istediğiniz fakülteye bir örneğini yollamak sanırım.

düzeltme 1: egenin kendine ait dilekçesi var ve okulda onu veriyorlar o dediğim binada. gidip istersiniz biraz suratsızlar ama onların derdi size değil hayata :D

düzetme 2: egenin isteklerinde zorunlu hazırlığı olan bölüme geçişte hazırlığı geçti belgsi gerekiyor. onu maesef hazırlığın öğrenci işlerinde çıkartabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Goooogle -- 27 Ağustos 2014; 6:39:45 >

• 30unda başvurular bitiyor, en geç 15 elülde açıklamaları gerekecek. büyük ihtimal 10 eylülde açıklamaya başlar okullar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Goooogle

30unda başvurular bitiyor, en geç 15 elülde açıklamaları gerekecek. büyük ihtimal 10 eylülde açıklamaya başlar okullar

Cok gec acikliyorlar ayin 4-5 inde aciklasalar herkeste ona gore ayarliyor her seyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamermn -- 27 Ağustos 2014; 8:12:15 >
  • itü'nün sistemde bir arıza mı var ? bir de belgelerde ösys belgesini istemiş. başka puan türünden başvuranların sonuçlarını nasıl öğrencekler
  • Ege üniversitesine yakin evka 3 te okula tek durak metroyla gidilen konumda ev düşünen varsa benl irtibata gecsin

• elifiçen kullanıcısına yanıt
    Yok çıkmaz merak etme sonuçta bi mühür ıslak imza var. Sende haklısın çoğu şeyden şüphe etmekte görevliler o kadar kıl ki üniversitelerde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ramuli kullanıcısına yanıt
    Nerden sorun cikarsak diye oturup dusunduklerini dusunuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: MortingenSitranze

itü'nün sistemde bir arıza mı var ? bir de belgelerde ösys belgesini istemiş. başka puan türünden başvuranların sonuçlarını nasıl öğrencekler

bende merak ediyorum bunu
  • ^rof kullanıcısına yanıt
    Sende aradım mı üniversiteyi sorun çıkarmı diye bu ders içerikleri için

• quote:

Orijinalden alıntı: plastik cerrah

quote:

Orijinalden alıntı: MortingenSitranze

itü'nün sistemde bir arıza mı var ? bir de belgelerde ösys belgesini istemiş. başka puan türünden başvuranların sonuçlarını nasıl öğrencekler

bende merak ediyorum bunu

Hocam bir bilgi edindiniz mi farkli turden bir bolume basvurdugumuzda puanlar nasil kontrol ediliyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gafreud -- 27 Ağustos 2014; 12:49:43 >
  • Senin o puan türünde puanın kaçsa ona bakılıyor

• Arkadaşlar şimdi ben Kocaeli Çevre Müh. den Mersin Üni. başvuru yaptım puanım 10 puan fazla sorun yok belgeleri tam verdim sorum şu :
    Şimdi orda tanıdıklar varda Çevre Müh. kontenjanı 21 (yatay geçiş için ) ben başvurular bittiğinde kaç kişinin başvurduğunu sorsam ve öğrensem yani 21 den az olsa kesin almak zorundalar değil mi ona göre hazırlıklar yapacağım da ? Cevaplarsanız sevinirim ..
  • mertgss M kullanıcısına yanıt
    İki tane dersin içeriği yazmıyordu, aradım üniversiteyi, o derslerden kaldığım için sorun olmaz dediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SahabMert

Arkadaşlar şimdi ben Kocaeli Çevre Müh. den Mersin Üni. başvuru yaptım puanım 10 puan fazla sorun yok belgeleri tam verdim sorum şu :
    Şimdi orda tanıdıklar varda Çevre Müh. kontenjanı 21 (yatay geçiş için ) ben başvurular bittiğinde kaç kişinin başvurduğunu sorsam ve öğrensem yani 21 den az olsa kesin almak zorundalar değil mi ona göre hazırlıklar yapacağım da ? Cevaplarsanız sevinirim ..

Hocam seni yakaladığım iyi oldu . Ben fırat bilgisayar muh. Den kocaeli çevreye geçmeye duşunuyorum bir turlu karar veremedim . Kocaeli çevre nasıl hocam tavsiye edermisiniz geçmek mantıklımı fikirleriniz onemli

• quote:

Orijinalden alıntı: noth1nq.

quote:

Arkadaşlar şimdi ben Kocaeli Çevre Müh. den Mersin Üni. başvuru yaptım puanım 10 puan fazla sorun yok belgeleri tam verdim sorum şu :

Hocam seni yakaladığım iyi oldu . Ben fırat bilgisayar muh. Den kocaeli çevreye geçmeye duşunuyorum bir turlu karar veremedim . Kocaeli çevre nasıl hocam tavsiye edermisiniz geçmek mantıklımı fikirleriniz onemli

Merhaba , ben Hazırlık okudum yeni bitti %30 İngilizce yani henüz bölüm hakkında bilgim yok yani sizi yanlış bilgilendirmek istemiyorum :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: noth1nq.

quote:

Merhaba , ben Hazırlık okudum yeni bitti %30 İngilizce yani henüz bölüm hakkında bilgim yok yani sizi yanlış bilgilendirmek istemiyorum :)

Şehir üniversite olarak nasıl peki sizin mersine geçme sebebiniz ney ?

• Boun basvurusunda dilekceyi biz kendimiz mi goturuyoruz yoksa kendilerinde var mi

• 
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.