Şimdi Ara

Merkezi uydu sistemi sinyal yok sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
20.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhabalar. Yeni eve taşındım ve uydu işinden hiç anlamıyorum malesef.Binada merkezi uydu sistemi var ev sahibim bir receiver almamı söyledi ve ben de jameson js2016 aldım. Ancak televizyon ve anten yeri bağlantıyı yaptığımda Sinyal Yok yazıyor. Sorun receiver kurulumdamı yoksa televizyon ve uydu arasındaki bağlantıda mı? Bunu nasıl anlayabiliriz? Binanın alt katında dağıtıcı gibi bir kutu var ancak bizim daireye bağlı mı onu da bilmiyorum. Receiver kurulumu nasıl yapılır onu da bilmiyorum. Kısacası bu işlerden anlayan biri varsa ve yardım ederse çok sevinirim. Teşekkürler.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: r4posky

    Arkadaşlar merhabalar. Yeni eve taşındım ve uydu işinden hiç anlamıyorum malesef.Binada merkezi uydu sistemi var ev sahibim bir receiver almamı söyledi ve ben de jameson js2016 aldım. Ancak televizyon ve anten yeri bağlantıyı yaptığımda Sinyal Yok yazıyor. Sorun receiver kurulumdamı yoksa televizyon ve uydu arasındaki bağlantıda mı? Bunu nasıl anlayabiliriz? Binanın alt katında dağıtıcı gibi bir kutu var ancak bizim daireye bağlı mı onu da bilmiyorum. Receiver kurulumu nasıl yapılır onu da bilmiyorum. Kısacası bu işlerden anlayan biri varsa ve yardım ederse çok sevinirim. Teşekkürler.

    EV DAHA ÖNCE KULLANILDI MI ?EV SAHİBİNE SORUN

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ev kullanılmış daha önce. aşağıdaki kutuya da bütün kablolar bağlı. Sanırım receiver kurulumunda sorun var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: r4posky

    ev kullanılmış daha önce. aşağıdaki kutuya da bütün kablolar bağlı. Sanırım receiver kurulumunda sorun var.

    KABLO UÇLARINI İYİ BAĞLADINIZ MI ?
    CİHAZI BAŞKA DAİREDE DENEDİNİZ Mİ ?
    CİHAZ EKRANDA AÇILIYOR MU ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşar merhaba 1 haftadır şöyle bir sorunum var yardımcı olursanız sevinirim. Sıkıntım şu:

    Oturduğum binada merkezi uydu sistemi var ve sinyal sorunu yaşıyorum. Daha önceden de bu sorun olmuştu şimdi yine tekrarladı bu sefer çözemiyorum. Kanalları aratıyorum 150 civarı kanal buluyor bu kanalların çoğunda sinyal yok diyor bazıları çekiyor bazıları da 5 10 dk sonra sinyal yok diyor sonra tekrar sinyal alıyor. Prizin topraklaması söktüm aynı, TV'yi fabrika ayarlarına çevirip denedim aynı, bir türlü çözemedim. Önceden sinyal seviyesi %80 90 aralığındaydı ama şimdi çoğu frekansta %10 %20 o civarlarda. Daha önceden uyducu çağırdım sistemi kuran çözemedi ayrı uydu cihazı ile çalıştığı için TV bozuk dedi ama ben yaptım adamada boşa para verdik :) şimdi de aynısı olsun istemiyorum şuan tekrar tarama yapıyorum %70'te 119 kanal 49 radyo buldu daha çok olması lazım ama sıkıntı var ne yapabilirim arkadaşlar aynı konudan muzdarip olan veya olmuş olanlar yardım ederse sevinirim şimdiden teşekkür ederim.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.