Öncelikle sizlere apartmanımızdaki sistemi anlatmak istiyorum. Çatıda 3 adet Next çanak var. Bir tanesi Hotbird, bir tanesi Turksat diğeride Digiturk için. Hotbird ve Turksat uydularının LNB leri quattro. Digiturk ün ise lnb si tekli. Bu çanaklardan gelen kablolar NEXT YE 10/32 Kaskad Plus Multiswitch e geliyor ve buradan da dairelere dağılıyor. Odalarda kabloyu direk olarak uydu alıcısına bağlayıp seyredebiliyoruz. Benim asıl sormak istediğim şey arkadaşlar, ben bir HD uydu alıcısı satın almak istiyorum. server kiralayarak yabancı kanalları izlemek istiyorum. evimde digiturk ve dsmart ikiside mevcut bu yüzden server da bunları çözmek önemli değil. Benim asıl istediği yabancı spor kanallarını ve nba maçlarını seyredebilmek. Sanırım Astra uydusuyla çok sayıda hd spor kanalı seyredebiliyormuşuz. Benim şu anda evimde bulunan halihazırda sistemim ile yukarı ben extradan astra için çanak alsam ve kablo çeksem. uydu alıcımda turksat+hotbird+astra+digiturk izleyebilirmiyim? Yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar? hd uydu alıcı olarak benim aklımdaki model "atlanta hd box T "
sanırım siz istanbuldasınız.ben izmirde yaşıyorum. multifeed olayını tam olarak anlayamadım. çanakların hepsi ortak kullanıldığı için bütün apartmanda bu multifeed uygulaması sinyal kaybına neden olur mu?