Şimdi Ara

Merkezi sisteme digitürk dahil etme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar apartmana merkezi sistem 10/32 kaskadlı multiswitch ve 2 çanak bağlanacak (türksat ve hotbird) Multiswitchin üzerinde 1 tane digitürk girişi diye belirtilmiş giriş var 1 tane karasal veya güvenlik kamerası girişi ve 4+4 çanaklar için giriş var.

Benim digitürk üyeliğim var bu sisteme dahil edebilirmiyiz? Edersek apartmandan başkasıda üyelik aldığında aynı yayın üzerinden ekstra bir çanak vs bağlamadan izleyebilir mi? Benim yayında vs bir sorun olur mu? Eğer oluyorsa bunu biz yapsak herhangi bir sorun teskil edermi,digitürke bildirmelimiyiz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

sen de dijitürk alıcınla rahat rahat yayınları izlersin.

Başkası da kendi dijitürk alıcılarıyla rahat rahat yayınları izler. Dijitürk üyeliği yoksa o uydu üzerinden (Eutelsat 7A) yayınlanan şifresiz yayınları izler.

İlla dijitürk'ü aramak istiyorsan ara gelsinler merkezi sisteme bağlasınlar çanaklarını. (ama gelirler mi yaparlar mı bilmem)
  • XnetaS kullanıcısına yanıt
    MDU4 lnb li çanağı santrale bağlayıp merkezi sistemde kullanabilirsin...Bildirmen gerekmiyor diye biliyorum...

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.